Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов телефон до 500 лева

Featured Replies

Телефон с CPU и GPU като на Г3-ката ми, което ще рече, че вече няма поддръжка и може да има проблеми с по-тежки игри, освен това е модел на 2 години. Марката я чувам за сефте... Пич или вземай Ми5, Г4 или нексуса и да се свършва .. :D

преди 2 минути, Dimitar666 написа:

За Yotapnone 2 какво мнение имате?

Ако искаш, приеми и моето предложение. Много е добро. Първо събери сумата за телефона и не питай много за този или оня, защото ще го ползваш единствено ТИ!. Отиваш, купуваш и след време можеш да напишеш отзиви за твоя модел. А прочел това или друго, за камера или за процесор - това е разтягане на локуми. За 500 лева не можеш да вземеш телефон, който ще те удовлетворява във всичко. Не ти ли е ясно? И още нещо. Думата "уникален" я ползвате за щяло и нещяло. Няма такъв телефон, нито автомобил, нито ракета. Единственото нещо, което е уникално е Вселената.

• Автор
преди 5 минути, metallica_333 написа:

Пич или вземай Ми5, Г4 или нексуса и да се свършва .. :D

На там съм се насочил :Д

Лесно е. Теглиш файла и вкарваш телефона в fastboot мод. (докато е изключен vol down + power) След това теглиш един tool на Xiaomi Mi Flash. Зареждаш файла който си изтеглил, натискаш reload и flash. И това е, Global Rom-а има гугъл плей.

• Автор
преди 2 минути, * СТЕФАН * написа:

Ако искаш, приеми и моето предложение. Много е добро. Първо събери сумата за телефона и не питай много за този или оня, защото ще го ползваш единствено ТИ!. Отиваш, купуваш и след време можеш да напишеш отзиви за твоя модел. А прочел това или друго, за камера или за процесор - това е разтягане на локуми. За 500 лева не можеш да вземеш телефон, който ще те удовлетворява във всичко. Не ти ли е ясно? И още нещо. Думата "уникален" я ползвате за щяло и нещяло. Няма такъв телефон, нито автомобил, нито ракета. Единственото нещо, което е уникално е Вселената.

Съгласен съм с теб, но като не разбирам толкова много от телефони- питам!

току-що, niki292002 написа:

Лесно е. Теглиш файла и вкарваш телефона в fastboot мод. (докато е изключен vol down + power) След това теглиш един tool на Xiaomi Mi Flash. Зареждаш файла който си изтеглил, натискаш reload и flash. И това е, Global Rom-а има гугъл плей.

Благодаря! Какво е global rom ? Извинявай за тъпия въпрос. В гугъл видях, че е нещо само за Xiaomi

Понеже Xiaomi е китайско, предоставя два рома - Global Rom, за всички останали освен Китай (няма ги китайските приложения и има Google Play) и China Rom - само за китай със собствен маркет. (понеже Google е забранен там)

Тук, са ти дадени няколко добри предложения за телефон в този ценови клас.
Поне от малко трябва да имаш някакво собствено предпочитание за модел от фирма. Без значение, коя е тя. А не като теб. Питаш за всеки телефон. Има сайт за тази цел, в който можеш да получиш подробна информация, включително и отзиви за телефона от ползващите го. Давам ти един пример, който не е задължителен за теб, но нека ти послужи за ориентир. Аз съм любител на Huawei. До сега съм имал 4 телефона от тях. Никога не са ме разочаровали. Винаги съм ги купувал от офисите само на Виваком. Защо? Аз си знам. Затова съм нямал проблеми. G6, G7,P7 и P8. Преди месец бях решил да взема новият им флагман P9. След около 2 часа работа с него и с моя P8 не забелязах съществена(отново казвам съществена) разлика в работата на двата телефона. Новият с 2 задни камери, с процесор който е с 500 мегахерца по добър от на моя. Не ме впечатли с нищо визуално. Иначе съм много прецизен в оценките си. Евентуално при тестове, които за мен са неадекватни(няма да седна да тествам) а ще ги ползвам за моите прищявки, ще се види разликата при синтетичните тестове на двата телефона. Това аз не го забелязвам визуално. И ред други такива дребни детайли. Нали се сещаш, че търговията трябва да върви, което значи , че фирмите производителки трябва през месец -два да пускат нови модели.А новият им флагман е на цена - 1200 лева. На този етап сметнах, че това което имам за момента ме устройва във всяко едно отношение и спестих 1200 лева, като с тези пари смених  старата дограма на двете стаи. Получи се чудесно. Дано не съм пророк, но твоята работа е така - тати носи, мама меси. Детето само консумира за сега. Да не си мислиш, че им е много лесно да отделят 1000 лева за глезотия?А и не се знае след 5 месеца моделът, който си избереш и купиш, в какво състояние ще е. То иска и да се пази такава вещ ,струваща много пари. Ще го разбереш, като почнеш сам да работиш.Спри се на един два модела, прочети по обстойно за тях и ако имаш нещо, което те интересува, във форума все ще се намери човек със същият модел, за да ти каже неговото мнение. А такова - там прочетох, това ми казаха, е съвсем несериозно да пишеш.Аз мога да ти кажа каквото си искам. Но дали е валидно за всеки един модел - ти помисли.Да се хвали модел или да го оплюеш, българинът най го владее.Сам виждаш  какви смешни постове има във форума. На кого телефона  може да му оглади панталона или да го обръсне. Всеки един модел в класа си си струва парите.Дали ти харесва на теб или на мен, е друг въпрос.Сега ти пожелавам успех при избора и покупката.

• Автор

https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/322-mi5-332.html#/11-memory_size-32gb/26-network_type-lte/31-color-black

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi5-5-2inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C---Black-363113.html?utm_source=GKBTS&utm_medium=TS&utm_campaign=GKB_TS1604_2_Xiaomi Mi5

От тези два линка мога да си закупя Ми5. Кой бихте ми препоръчали като по-сигурен? Вторият е с по-добра цена и на него съм се спрял. 

ONLY FABRIC ROM AT THE MOMENT - global rom with google services comin soon -  ТОВА трябва ли да ме притеснява?

Нужно ли е да пиша на някого съобщение за митнически такси? Въобще как върви целият процес на поръчка? Благодаря!

Поръчвай от първия. Склада е европейски и няма да имаш ядове с такси. Това с Fabric Rom не трябва да те притеснява. Означава, че не са флашвали друг ром, а е стоковия. Както ти казах - много лесно се флашва global rom.

Последно Mi5 ли поръча? Доволен ли си от телефона, нещо да кажеш? :)

на 8/31/2016 в 16:18, Dimitar666 написа:

...

И двата идват с MIUI V7, което е пълна хара, а заоблачните обещания за последвали обновявания са леко писма от номера на китайката. Ако се мяташ на коня - избери златистия. Гъзария е за момента.

• Автор
на 3.09.2016 г. в 12:43, metallica_333 написа:

Последно Mi5 ли поръча? Доволен ли си от телефона, нещо да кажеш? :)

Все още не съм го поръчал. Скоро като го поръчам ще пиша.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.