Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премигване на екран на лаптоп

Featured Replies

Здравейте от днес започна да ми премигва-превсветка екрана на лаптопа.Не го прави постояно от време на време та се чудя от какво може да е.Ще съм благодарен на някой ако е имал същия проблем да сподели,каква е причината.

• Автор

Има яркост картината е наред но от време на време почва да премигва и излизат много тънки вертикални бели лентички

преди 13 минути, ivan1975 написа:

Има яркост картината е наред но от време на време почва да премигва и излизат много тънки вертикални бели лентички

Може ли да направиш снимка. Бели линии означават проблем с матрицата.

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

Може ли да направиш снимка. Бели линии означават проблем с матрицата.

чакам го да почне ще направя клип

Лентов кабел на екрана.

• Автор

Eто линка към клипа http://dox.bg/files/dw?a=8c3ccc0af9  

Това до сега го чеках иначе става и по зле мисля си за разлепен чип

Преди време имах същия проблем, макар на десктоп компютър. Образът се разпадаше на много вертикални тънки линии. Оказа се, че причината е лошо контактуване на паметта в слота-след изваждане и почистване всичко се оправи. Паметта е лесно достъпна чрез сваляне на капак от долната страна. Добре е да се свържеш с един проводник едната ръка с нулата на шукото срещу статично електричество. 

• Автор

Вижда ли се как мига на клипа щото с тая програма където съм снимал май не се вижда,пък аз съм старомоден не използвам тия новите телефони с една стара нокия съм че ако снимам с нея нищо няма да се види

преди 7 минути, B3M2W0 написа:

Преди време имах същия проблем, макар на десктоп компютър. Образът се разпадаше на много вертикални тънки линии. Оказа се, че причината е лошо контактуване на паметта в слота-след изваждане и почистване всичко се оправи. Паметта е лесно достъпна чрез сваляне на капак от долната страна. Добре е да се свържеш с един проводник едната ръка с нулата на шукото срещу статично електричество. 

ще го пробвам това

преди 1 час, ivan1975 написа:

Eто линка към клипа http://dox.bg/files/dw?a=8c3ccc0af9   Това до сега го чеках иначе става и по зле мисля си за разлепен чип

На видеото аз не виждам да имаш проблем с екрана.

• Автор
преди 16 минути, simtech написа:

На видеото аз не виждам да имаш проблем с екрана.

Проблема го има но просто с тая програма където го записах не го показва не знам защо

преди 12 минути, ivan1975 написа:

Проблема го има но просто с тая програма където го записах не го показва не знам защо

Не съм гледал клипа, но по името на архива ми е ясно, ти си записал екрана, софтуерно. Хвани телефона примерно, или камера или фотоапарат и с него запиши. Имаш хардуерен, не софтуерен проблем..

• Автор

Те това успех да снимам,това става за 2-3 секундии после си е добреIzobrajenie0056SPEjb8m.jpg

От често отваряне / затваряне на капака на лаптопа, виждал съм го поне 3-4 пъти. Аз затварям какпак само, кагато го нося навън.

• Автор
преди 17 часа, B3M2W0 написа:

Здравей значи извадих паметта и пак я сложих и като че ли спря за сега това трептене и излизане на лентите.С каво се почиства тая памет че не знам,за да я извадя и почистя.Дано е от нея:Dи това последното с проводника не ми е ясно как да го направя.

преди 17 часа, B3M2W0 написа:

Здравей значи извадих паметта и пак я сложих и като че ли спря за сега това трептене и излизане на лентите.С каво се почиства тая памет че не знам,за да я извадя и почистя.Дано е от нея:Dи това последното с проводника не ми е ясно как да го направя.Чудя се да ли да не взема да преинсталирам:ohmy:

Здравей! Почистването става най-добре с препарат за контакти , аерозолен, аз ползвам един от много години, казва се "Контокс". При извадена памет , и за много други неща, тъничко напръскваш контактните пътечки и на паметта и на слота, чакаш пет минути да поизсъхне , и сглобяваш. Такъв препарат днес можеш да срещнеш под много други имена-важното е да върши същата работа-да почиства контактни повърхности. В краен случай можеш да използваш чист спирт , без никакви примеси, и с един памук да забършеш контактните повърхности, като внимаваш да не останат власинки. Някои използват гума за изтриване на моливи, но с нея не може да почистиш слота.

Заземяването-взимаш един гъвкав проводник и оголена част увиваш около китката на лявата ръка, а другият край , също оголен, връзваш за зануляването на шуко-контакт -двете пластинки от горе и от дору, където е свързана защитната нула. Може и за водопроводна тръба или парно. Много да внимаваш да не попаднеш под напрежение-дано да знаеш какво е шуко-контакт.

Нямаш нужда да преинсталираш, това се прави ако Уиндоуса се повреди непоправимо.

Редактирано от B3M2W0 (преглед на промените)

• Автор
преди 15 минути, B3M2W0 написа:

Заземяването-взимаш един гъвкав проводник и оголена част увиваш около китката на лявата ръка, а другият край , също оголен, връзваш за зануляването на шуко-контакт -двете пластинки от горе и от дору, където е свързана защитната нула. Може и за водопроводна тръба или парно. Много да внимаваш да не попаднеш под напрежение-дано да знаеш какво е шуко-контакт.

Това определено не ми е ясно,но горното ще извадя и ще почистя паметта.Друго което ми прави впечатление че когато е в покои не пускам нищо ги няма тия черти и трептенето,а когато отворя примерно скайп или някоя друга програма се появяват и изчезват.Иначе преинсталирах щото четох че някой ъпдеит може да прави мизерия,и като цяло за сега по на рядко излизат тия черти.Благодаря за помоща!

• 4 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.