Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клавиатура до 40лв.

Featured Replies

Днес разбрах че ще трябва да си купувам нова клавиатура. Старата още бачка но понякога ми гълта по някоя буква. Днес я разпарчосах цялата и намерих проблема в бутона D който е важен за игрите. Силиконовото бутонче са беше скъсало. Почистих я и преместих бутончето на място където няма да ползвам бутона. Обаче пък сега левия контрол взе да прави празен ход като го натисна. Не ми се отваря отново защото съм се занимавал преди 10 години с почиства на клавиатури, и да ви кажа предпочитам да я метна в контейнера и да си купя нова.

Та дайте ми предложения за клавиатура до 40лв.Нека има нещо геймърско в нея но не чак толкова. На първо място слагам удобството и лекотата при натискане и бързо писане! Не ме интересуват дискотечни клавиатури които светят в 16милиона цвята но все пак може да предложите с един цвят. Бутоните да са от високите. Марката е без значение.  

• Автор

Имам лоши впечатления от такива ниски светещи бутони на един приятел. След  една година почна да ги натиска със чук. Не помня марката, та за това казах с високи бутони. Може би вече са ги осъвършенствали но ще се придържам към високите бутони.

Някой има ли да каже нещо за тeзи: 

HAMA Urage Exodus2 геймърска клавиатура, USB

HAMA Urage Illuminated геймърска клавиатура, USB

NATEC Genesis RX39, Backlight Gaming Keyboard

ZALMAN ZM-K400G, Gaming Keyboard with 5+7 programmable keys, USB

• Автор

Благодаря на всички до тук. Ще изчакам за още коментари и предложения макар да няма голям избор до 40лв, тъй като не бързам да купувам.

До тук съм си харесал тези 3 вида и ще избирам някоя от тях. Ако имате някакви впечатления или ако има недостатъци, ще се радвам да чуя мнения.

ZALMAN ZM-K400G

NATEC Genesis RX39

Logitech G103 Gaming 

преди 15 минути, goodly написа:

Благодаря на всички до тук. Ще изчакам за още коментари и предложения макар да няма голям избор до 40лв, тъй като не бързам да купувам.

До тук съм си харесал тези 3 вида и ще избирам някоя от тях. Ако имате някакви впечатления или ако има недостатъци, ще се радвам да чуя мнения.

ZALMAN ZM-K400G

NATEC Genesis RX39

Logitech G103 Gaming 

Logitech G103 като цяло е добра и издръжлива , но има и недостатъци. Софтуера на logitech не ми хареса много (поне на мен ) а подложката за ръце (или к'вото е там :D) след много бой (от много имам предвид стотици удари със всичка сила ) не може да се намести правилно (защото частите, който я свързват с клавиатурата са отчасти счупени ) , но това е само , защото съм я ''бил'' много :D . Като цяло това са единствените неща   ,с който имам проблем . (няма мултимедийни бутони , но това не е минус , поне за мен ) 

п.с подложката за ръце може да се маха .

Редактирано от Skygear (преглед на промените)

• Автор

Значи  Logitech G103 Gaming отпада и без това надвишава лимита на бюджета!

Остава да избирам между zalman и natec.

Има си  магазини, сайтове за това. Не е толкова трудно да провериш!!!

За тия пари, че и геймърска?

Само боклуци ще намериш, по-добре се ориентирай към обикновена такава с тоя бюджет. 

• Автор

Благодаря за съветите, избирам zalman.

• Автор
преди 38 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Наистина добро бюджетно предложение, но аз със клавиатура карам 4,5 години. Та ще си остана със Zalman вече го поръчах даже.

преди 4 часа, goodly написа:

Наистина добро бюджетно предложение, но аз със клавиатура карам 4,5 години. Та ще си остана със Zalman вече го поръчах даже.

Аз съм със нея взех я преди 2-3 години във града беше 22 лева хубава работа ми върши отначало копчетата малко не можех да свикна защото бяха някак си твърди и така :)

Иначе тоя залман фаца има иначе клавиатураца може и 10 години да изкара стига да не прекаляваш със игрите :)

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

• Автор

Аз не блъскам по клавиатури и мишки, блъсках преди 10 години, ама имаше за какво :). Сега като дава човек много пари, му се ще да е вечно!

преди 22 часа, goodly написа:

Аз не блъскам по клавиатури и мишки, блъсках преди 10 години, ама имаше за какво :). Сега като дава човек много пари, му се ще да е вечно!

Нямам предвид това натискания и т.н

• Автор

Преди малко ходех да си взема клавиатурата  ZALMAN ZM-K400G. Пратката е била отваряна поради не знам каква причина, госпожата каза че може да са я закачили без да искат хммм... :) Преди малко се прибрах, отворих я и забелязах една драскотина по корпуса в близост до десния Alt, и веднага установих че искат да ми пробутат ползвана клавиатура. След първото ми писане с нея, бутон "P" потъна и остана да си изписва буквата P. Разочарован съм от клавиатурата и най вече от sky.bg при положение че съм им направил покупки до 1500лв. Още преди да я поръча си мислих дали да не им оставя бележка, че искам стоката да е в оригиналния вид. Но реших че няма да ме разкарват за зелен хайвер. На ето тъка стана. Често се случват такива работи, бяха ми пробутали един употребяван също надраскан монитор за 500лв който естествено върнах и замених с друга марка направо. Тъка че за тези които са от далечен край, им препоръчвам да оставят бележки, за да им е ясно че искаме парите да ги дадем за ново, а не да плащаме за ново и да ни пробутват употребявани артикули!

Не ви препоръчвам ZALMAN ZM-K400G избягвайте го много този модел, не е сполучлива клавиатура за 42лв. Продължавам с избора на клавиатури, бюджета скача на 60лв нито стотинка повече! 

преди 7 минути, goodly написа:

Преди малко ходех да си взема клавиатурата  ZALMAN ZM-K400G. Пратката е била отваряна поради не знам каква причина, госпожата каза че може да са я закачили без да искат хммм... :) Преди малко се прибрах, отворих я и забелязах една драскотина по корпуса в близост до десния Alt, и веднага установих че искат да ми пробутат ползвана клавиатура. След първото ми писане с нея, бутон "P" потъна и остана да си изписва буквата P. Разочарован съм от клавиатурата и най вече от sky.bg при положение че съм им направил покупки до 1500лв. Още преди да я поръча си мислих дали да не им оставя бележка, че искам стоката да е в оригиналния вид. Но реших че няма да ме разкарват за зелен хайвер. На ето тъка стана. Често се случват такива работи, бяха ми пробутали един употребяван също надраскан монитор за 500лв който естествено върнах и замених с друга марка направо. Тъка че за тези които са от далечен край, им препоръчвам да оставят бележки, за да им е ясно че искаме парите да ги дадем за ново, а не да плащаме за ново и да ни пробутват употребявани артикули!

Не ви препоръчвам ZALMAN ZM-K400G избягвайте го много този модел, не е сполучлива клавиатура за 42лв. Продължавам с избора на клавиатури, бюджета скача на 60лв нито стотинка повече! 

Взимай logitech g103-то ако не е задължително да има мултимедийни бутони . Аз лично съм много доволен от нея . (за сега спирам да спамя , но просто мисля , че клавиатурата си струва парите :D)

преди 15 минути, goodly написа:

Вземи моето предложение ако ти харесва разбира се 60 лв са много за клавиатура според мен 

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

Здравей, би могъл да разгледаш тези клавиатури. Аз лично бих ти препоръчал тази (с 5 лева над лимита, но си струва) и тази. И двете клавиатура са малко по-скъпи, но мисля, че си заслужава! :)

• Автор

Ами ще им се обадя утре да ми върнат парите заедно с петте лева доставка дето платих за използвана стока, и да ми ги пратят на тяхна сметка без да плащам абсолютно нищо. Ако ли не, повече няма да пазарувам от тях и точка по въпроса.

Ще вземa G103, но трябва да пазарувам от друг магазин понеже предложените клавиатури от вас, ги нямат в sky.bg.

Харесал съм си също други модели в sky.bg бих искал коментари ако някой притежава поне една от тях.

HAMA Urage Illuminated 42.42лв.

A4TECH Bloody B120 56.96лв.

NATEC Genesis RX66 60.40лв.

От A4TECH Bloody съм доволен, имам мишка от тях, вероятно и клавиатурата ще е добра според мен. 

Ти не си доволен от тях и пак там отиваш? А те ще ти върнат и парите за доставката и пак ще са склонни да ти продадат клавиатура? Това не го разбирам!

Като платиш 4лв. за доставка отиди в JAR на място!

Редактирано от _Alex&Vanko_ (преглед на промените)

• Автор

Човек съм, мога да им простя, при положение че няма да се повтаря. Както казах по горе, ще си поискам парите и да ми покрият всички разходи тъка че все едно не съм поръчвал нищо от тях. Ако не са съгласни повече няма да пазарувам от тях. Което ще рече че и в двата случая ще закупя клавиатура от друг магазин. Пък след време ще пазарувам отново при тях, само че, вече ще им пиша бележки да не ми пращат използвана стока!

Вземи тази която ти предложих. После ще си ми благодарен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.