Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся онлайн курсове по PHP

Featured Replies

Търся курсове, които мога да карам онлайн от лаптопа ми, до към 100 лв. Вече съм напреднал, просто искам да си извадя някакъв сертификат, за обогатяване на CV-то.
Търсих доста в нета, но не открих онлайн курсове по темата, а само с лично присъстване, което не ме устройва. Моля помогнете да потърся някакви такива курсове. PHP/MySQL, HTML/CSS, нещо с уеб дизайн но да мога да го карам онлайн.

https://softuni.bg/
https://www.youtube.com/user/softwareuniversity/videos

Виж клиповете много помагат и обяснявът доста разбираемо :D

Редактирано от #NesSa! (преглед на промените)

• Автор

Освен СофтУни има ли и други места на които направо да се явя на изпит за сертификата?

Ако ползваш някакъв framework (тъпо ми е да го пиша на български), слагай го в CV-то и ще си ок. Шансовете ти се вдигат, ако си работил с повече от един (например Symfony2, Laravel, Zend Framework и т.н.). Ако в CV-то ти има езици като C/C++, Java, C#, JavaScript и др. шансовете се удвояват. Не знам как е в момента, но курсовете не бяха фактор преди 1-2 години.

• Автор

Абе аз искам да си изкарам документ, че имам изкаран курс и като напиша, че работя с PHP да приложа и доказателство към автобиографията за да стане по-привлекателна, а вече ще се доказвам практически. В СофтУни трябва да се явявам пак в София на дата за изпит, а на мен ми се иска някъде направо онлайн да се провежда изпита, понеже нямам възможност да се явя в столицата. 

Такива няма да намериш! Не, че не могат, но няма как да знаят, дали до теб не стои някой senior. :D

Плюс това, курса не се счита за доказателство. Може да ти помогне само да стигнеш до интервю. Ако си Zend Certified, вече става друго.

Редактирано от pix3l (преглед на промените)

• Автор

На мен ми е достатъчно точно до интервю да достигна.

За Зенда, купуваш си купон за явяване на изпита ... Мисля, че около 200 долара беше, насрочваш си дата в някой изпитен център който работи с тях ( разгледай http://www.pearsonvue.com/zend/ ), във Варна, София, Пловдив, Русе  ( виж им сайта). Влизаш в стаичката и правиш теста, като го свършиш ти излиза резултат - взел, невзел. Това е общо взето.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.