Премини към съдържанието
qnkov

Сортиране по дата или азбучен ред?

    Препоръчан отговор


    Здравейте. Имам страница в уърда, в която добавям чрез табове едни проекти...

    [su_tabs]
    [su_tab title="Настоящи - Отаку"]
    [su_animate type="fadeInRight"]
    <div class="otaku-frame"><div class="otaku-effect">
    <img src="http://otaku.bg/forumpic/souma.png" alt="" class="otaku-img" /><div class="otaku-overlay"><div class="otaku-expand">
    <p class="otaku-titlee">Shokugeki no Souma</p>
    <a href=""><img src="http://otaku.bg/forumpic/bgyjuRs.png"></a><br><br>
    <a href="http://otaku.bg/?page_id=2765"><img src="http://otaku.bg/forumpic/iB3IPop.png"></a>
    </div></div></div>
    </div>
    [/su_animate]

     

    И така все надолу... но мога ли да добавя някакъв код или нещо, за да ги изкарва по дата на качване или някакъв ред, по който да показва наскоро качените най-отгоре. Понеже аз ги трупам и трупам, но все отдолу, съответно всичко се превръща в една безкрайна и дълга страница и само скролваш като див, за да стигнеш до наскоро каченото. Мога ли някак си да ги сортирам, по азбучен ред или нещо да се направи? Защото да тръгнеш да преправяш всичко и да разместваш табовете, ще стане лудница, защото има и допълнителни кодове... 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    на 24.09.2016 г. в 12:47, qnkov написа:

    Здравейте. Имам страница в уърда, в която добавям чрез табове едни проекти...

    
    [su_tabs]
    [su_tab title="Настоящи - Отаку"]
    [su_animate type="fadeInRight"]
    <div class="otaku-frame"><div class="otaku-effect">
    <img src="http://otaku.bg/forumpic/souma.png" alt="" class="otaku-img" /><div class="otaku-overlay"><div class="otaku-expand">
    <p class="otaku-titlee">Shokugeki no Souma</p>
    <a href=""><img src="http://otaku.bg/forumpic/bgyjuRs.png"></a><br><br>
    <a href="http://otaku.bg/?page_id=2765"><img src="http://otaku.bg/forumpic/iB3IPop.png"></a>
    </div></div></div>
    </div>
    [/su_animate]

     

    И така все надолу... но мога ли да добавя някакъв код или нещо, за да ги изкарва по дата на качване или някакъв ред, по който да показва наскоро качените най-отгоре. Понеже аз ги трупам и трупам, но все отдолу, съответно всичко се превръща в една безкрайна и дълга страница и само скролваш като див, за да стигнеш до наскоро каченото. Мога ли някак си да ги сортирам, по азбучен ред или нещо да се направи? Защото да тръгнеш да преправяш всичко и да разместваш табовете, ще стане лудница, защото има и допълнителни кодове... 

    Сложи си просто коментари и ще може да търсиш и сортираш по тях.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Не го разбрах това. Няма ли просто някакъв код, който да обръща начина на редене? Тези най-отдолу да ги показва най-отгоре. Да се обърне реда?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Епа трупай ама отгоре :). Туй само за инфо хтмл ли трупаш понеже не съм много запознат с WP.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Мога отгоре, но пък до него остава празно разстояние, понеже са 3 на ред... и кода ми е някакъв особен, та трябва да преправям и едни други работи,затова се чудех дали има нещо измислено при такива случаи. Ако не - здраве.  :)

    Редактирано от qnkov (преглед на промените)

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 18 часа, qnkov написа:

    Мога отгоре, но пък до него остава празно разстояние, понеже са 3 на ред... и кода ми е някакъв особен, та трябва да преправям и едни други работи,затова се чудех дали има нещо измислено при такива случаи. Ако не - здраве.  :)

    Кое не разбираш. Към всеки един код може да си слагаш, коментари и упътвания. В коментара може да сложиш номер или дума, която да те подсеща и да сортираш по нея.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Добре бе човек, когато помагаш, го прави с кодове? Стига линкове и акъл.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 1 час, qnkov написа:

    Добре бе човек, когато помагаш, го прави с кодове? Стига линкове и акъл.

    Когато някой реши да помогне не е добре да му казваш как. Ако желаеш такъв вид помощ тя се изразява в изтъняване на портфейла ти.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 21 часа, qnkov написа:

    Добре бе човек, когато помагаш, го прави с кодове? Стига линкове и акъл.

    Ето линк и линк. Сега надявам се ме разбра.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Мерси, ще ги погледна. :)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.