Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

History на Wifi рутер

Featured Replies

Здравейте,

Преди време засякох съпругата да се рови в един сайт за запознанства .... след скандал тя спря (уж), но като гледам поведението и май не е съвсем. и след един обстоен преглед на РС-то и предполагам, че използва режим инкогнито ( тя работи само с Гугъл Хром). Мислил съм за шпионски софтуери, но в къщи устройства през които да влезнеш в интернет дал господ а и не ме интересува какво и с кой си пише а дали. 

Тук е момента да кажа, че не искам да я следя или ограничавам а да разбера дали все още посещава такива сайтове и ако е така да се разделям с нея.

Въпросът ми е:

Искам да мога да проверя през рутера какви сайтове са посещавани (без значение от кое устройство). рутера ми е   TP-LINK WR940N , но ако трябва ще го подменя с някой по-подходящ. Моля за съвети, като моля за такива по въпроса ми а не да обсъждате семейните ми драми. Благодаря!

http://www.tp-link.us/faq-70.html - тук информацията е само кой вътрешен ip адрес какви протоколи е ползвал и колко пакета/байта е пратил/получил

На практика това, което stanislavov иска, може да стане с OpenDNS
https://support.opendns.com/hc/en-us/articles/227988287-Introduction-to-OpenDNS-Reporting

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Добре,полезна информация.Но какви сведения могат да се получат от този дневник на системата? Тоест,как да се разтълкуват данните? Благодаря.

• Автор

това ми дава информация кое устройство кога и за колко време е било вързано към мрежата но не ми дава информация кои сайтове са посещавани

Питай доставчика си но едва ли ще ти дадат подобна информация . Подобен тип информация се  дава на тайните служби ;)

защото всички данни се пазят в DNS сървърите им

А какъв истински мъж си да се караш с жена си за подобни дреболии ? как те търпяла толкова години каква е тайната я кажи , че ми стана интересно . Разбирам да се карате за пари , сметки , заеми но това ,,,, просто минава всякакви граници /

преди 19 минути, onogondur написа:

Добре,полезна информация.Но какви сведения могат да се получат от този дневник на системата? Тоест,как да се разтълкуват данните? Благодаря.

https://boombroadband.com.au/boomroom/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=42

Или с помощта на този инструмент да се наблюдава рутъра.
http://wallwatcher.com/
За съжаление TP-Link не е в списъка на поддържани марки.

преди 1 час, adersa написа:

А какъв истински мъж си да се караш с жена си за подобни дреболии ?

Аха, писането и срещането (и други работи) с други мъже са дреболиi? Ако изляза с гаджето ти, няма да имаш нищо против, нали ? Все пак си мъж.

Това е друго но да гледаш в какви сайтове влиза жена ти си е вече прекалено .... Едно е да излезеш само на кафе друго е да правите там другите забранени работи /

Защо не вземеш да седнеш с жена си и да поговорите за проблемите си. Със сигурност има такива. Ако ще се разделяте просто се разделете. И какво като влиза в сайтове за запознанства. Това нищо не означава.

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Защо не вземеш да седнеш с жена си и да поговорите за проблемите си. Със сигурност има такива. Ако ще се разделяте просто се разделете. И какво като влиза в сайтове за запознанства. Това нищо не означава.

Българите вече започнаха да мислят и да правят неща като хамериканците . Тези неща ги има в почти всички сериали явно проблема е в мъжа не в жена му

преди 2 минути, adersa написа:

Българите вече започнаха да мислят и да правят неща като хамериканците . Тези неща ги има в почти всички сериали явно проблема е в мъжа не в жена му

Къде е проблема за нас е без значение. Предлагам нещо, което ще е от ползва. Следенето, караниците, тормоза до нищо хубаво не водят. Освен това показваш на половинката си, че и нямаш вяра. 

преди 3 часа, Емил Костов написа:

И какво като влиза в сайтове за запознанства. Това нищо не означава.

Не означава нищо, само когато не го крие.

преди 2 минути, niki292002 написа:

Не означава нищо, само когато не го крие.

Ами крие се след като мъжа и е вдигнал скандал. Така семейство не се получава. Но се отклоняваме от темата. Пердложеня са дадени. Нека постващия да тества или да ги изпълни. Негово право си е.

преди 8 часа, staslavov написа:

Здравейте,

Преди време засякох съпругата да се рови в един сайт за запознанства .... след скандал тя спря (уж), но като гледам поведението и май не е съвсем. и след един обстоен преглед на РС-то и предполагам, че използва режим инкогнито ( тя работи само с Гугъл Хром). Мислил съм за шпионски софтуери, но в къщи устройства през които да влезнеш в интернет дал господ а и не ме интересува какво и с кой си пише а дали. 

Тук е момента да кажа, че не искам да я следя или ограничавам а да разбера дали все още посещава такива сайтове и ако е така да се разделям с нея.

Въпросът ми е:

Искам да мога да проверя през рутера какви сайтове са посещавани (без значение от кое устройство). рутера ми е   TP-LINK WR940N , но ако трябва ще го подменя с някой по-подходящ. Моля за съвети, като моля за такива по въпроса ми а не да обсъждате семейните ми драми. Благодаря!

Човешки проблеми не се решават с технически средства. Говорете с нея и разберете защо го прави и решете този проблем

По-скоро някой трябва да разчисти темата от целия спам и да остави техническата част.

п.п. набързо видях, че dd-wrt има възможност за лог на firewall-а и се поддържа твоя модел рутер. Но ще ти трябва доста четене.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.