Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конвертиране на PDF в WORD doc , docx

Featured Replies

Здрасти ,

трябва ми програма безплатна за конвертиране на pdf във word документ.

Не ми трябва онлайн , искам да се инсталира да няма много реклами , бацили и проблеми.

Основно за текст ако не прави снимките или някакви чертежи точно не ми пречи но да се справя с кирилицата.

Трябва ми спешно - нямам време да търся. Елементарна два клика и да прави файла не за особено грамотни потребители със някакви сложни функции.

Благодаря!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Като начало - за каква ОС ?
За Уиндоус - Adobe Acrobat Pro я има тази функция, но не е фрее ...
Другата много добра програма (тя даже беше и преди Acrobat-а) е ABBYY FineReader.

• Автор

win7 , безплатна ми трябва не искам да се краква.

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Безплатна, легална ... и да работи ... и аз искам.

преди 1 минута, Can Oa написа:

win7 , безплатна ми трябва не искам да се краква.

Акробат има trial версия

Cuneiform OpenOCR

FreeOCR

То и онлайн има много варианти, ама ...  

Не е въпроса да нахраним хората с риба, а да ги научим да си я ловят :wink12:

• Автор

преди 24 минути, capnemo написа:

Акробат има trial версия

Cuneiform OpenOCR

FreeOCR

Сега ще ги погледна.

преди 21 минути, jhoro написа:

То и онлайн има много варианти, ама ...  

Не е въпроса да нахраним хората с риба, а да ги научим да си я ловят :wink12:

Излишната философия не ми намира програма.

преди 5 минути, Can Oa написа:

Сега ще ги погледна.

Излишната философия не ми намира програма.

Погледни - както триал версиите, така и онлайн вариантите. Но - имай предвид, че това е доста професионална функция и повечето разработчици си я пазят за платените версии.

Сега погледнах в Акробатския облак (почти бях забравил, че и там имам регистрация) - иска ми сумата от 2 евро/месец за подобни неща. Много ли са - малко ли са ? - всеки ще си прецени, дали може после да си ги върне.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

• Автор

Не ми трябва за мене или нещо временно , трябва да го сложа на 3 машини с 55 годишни счетоводителки и да кликат иначе трябва да ходим през ден да им пускаме онлайн конверторите.

Написал съм всичко това , което ми трябва ако няма ок няма ако има добре.

преди 15 минути, Can Oa написа:

Не ми трябва за мене или нещо временно , трябва да го сложа на 3 машини с 55 годишни счетоводителки и да кликат иначе трябва да ходим през ден да им пускаме онлайн конверторите.

Написал съм всичко това , което ми трябва ако няма ок няма ако има добре.

Тези хайлове - постоянно ли се налага конвертиране? А не може ли просто на едно място да се конвертират, а после да им се дават в Уорд-формат?

• Автор
преди 28 минути, jhoro написа:

Тези хайлове - постоянно ли се налага конвертиране? А не може ли просто на едно място да се конвертират, а после да им се дават в Уорд-формат?

Не ги знам но вече 3 пъти ходим за 10 дена и няма избивка , сега ще се опитваме да ги научим да си пускат тим вюъра да ги правим през него но и това е дота рудно не схващат идеята че ще влизаме само когато искат.

преди 4 минути, Can Oa написа:

Не ги знам но вече 3 пъти ходим за 10 дена и няма избивка , сега ще се опитваме да ги научим да си пускат тим вюъра да ги правим през него но и това е дота рудно не схващат идеята че ще влизаме само когато искат.

То - като ще е TeamViewer - направете го вие да си го пускате, дистанционно.

• Автор
току-що, jhoro написа:

То - като ще е TeamViewer - направете го вие да си го пускате, дистанционно.

това е идеята но не им харесва че ще можем да им влизаме в комповете , просто не го разбират че ще влизаме когато искат.

Сложно е , хора които работят само с ексел и ажур и нищо друго не знаят за компа  , оф не ми се обяснява ...

• Автор
преди 2 часа, krassleto написа:

Обикновено нещата не се създават в pdf файл, а се конвертират в него.

Та, ако не е тайна - откъде са тия pdf файлове и не може ли да се избере друг формат при създаването им...

Защо ме занимавате с глупости? Написал съм какво ми трябва смятам че е написано грамотно , разбираемо и технически на ниво. Ако имате информация за питането ми с удоволствие ще прима помощта за намирането на програма и ще съм благодарен. Ако не можете просто не пишете излишни неща на които да отговарям излишни коментари.

Благодаря!

едит: вече съжалявам че си помислих да пиша тука... даже ще помоля да се изтрие темата!

преди 1 час, Can Oa написа:

Защо ме занимавате с глупости? Написал съм какво ми трябва смятам че е написано грамотно , разбираемо и технически на ниво. Ако имате информация за питането ми с удоволствие ще прима помощта за намирането на програма и ще съм благодарен. Ако не можете просто не пишете излишни неща на които да отговарям излишни коментари.

Благодаря!

едит: вече съжалявам че си помислих да пиша тука... даже ще помоля да се изтрие темата!

Не стана ли с програмите, които споменах по-горе?

• Автор
току-що, capnemo написа:

Не стана ли с програмите, които споменах по-горе?

Не знам , дадох ги на колегите да се занимават нямат време да търсят и помагам

- просто отговорих на излишните мнения.

преди 1 час, Can Oa написа:

Благодаря!

аз ползвам PDFMate PDF Converter - има я в каталога на сайта ни.

върши работа, но когато се налага да конвертира таблици, понякога дава бъгове и размества колоните.

• Автор
преди 11 минути, Trichocephalus написа:

аз ползвам PDFMate PDF Converter - има я в каталога на сайта ни.

върши работа, но когато се налага да конвертира таблици, понякога дава бъгове и размества колоните.

Утре и нея ще дам , те и онлайнките разместват колони даже и буквите объркват по някога. До колкото разбрах е някакви текстове (предполагам нещо данъчни неща понеже са счетоводителки) на много страници на които редактират нещо , нямаме идея какво не ни интересува - хората искат нещо и го правим.  Сложили сме им рефурб компове с лицензиран windows не се допускат кракнати програми при такива клиенти.

Благодаря , и на capnemo.

• 1 месец по-късно...
на 11.10.2016 г. в 12:04, Can Oa написа:

Здрасти ,

трябва ми програма безплатна за конвертиране на pdf във word документ.

Eпа здрасти!

Малко вече е ''стара'' темата, но ако все имаш нужда от такъв софтуер, ето ти един на промоция в момента:

PDF to X

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.