Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся безплатен софтуер за конвертиране на видео файлове

Featured Replies

Здравейте!
До съвсем скоро от около 3-4 години ползвах софтуер за конвертиране на файлове (примерно MPEG към MKV) с име  "Freemake Video Converter" който ми вършеше много добра работа до версия 4.1.7.Програмата я направиха платена - 4.1.9 и никъде не мога да намеря стара версия на файла, която да ползвам. Която и да поискам, ме води към най новата версия, при която Dr.Web веднага реагира, на активацията и я премахва. Кое е най важното за мен от програмата! Има конвертиране от и на много формати, HD 1080p  и едно от най важните за мен условия - да мога да променям бит рейта така, че да може да се напълни нормално един DVD диск. Или с две думи: Имаме входящ фаил с размер 12,8 гигабайта, във формат MPEG, аз му задавам бит рейт 4500 мегабайта и HD 1080p и последната сама си изчислява битрейта така, че нормално да се събере на стандартен DVD диск.Това ми е основното изискване за програмата или който е работил с посочената от мен програма до версия 4.1.7 и я има като инсталационен фаил, да го помоля да ми я прати. Може и по стара версия до към 4.0. Ще съм благодарен на хората, които биха ми помогнали. Приятен ден на всички!

преди 6 минути, krassleto написа:

software.gif Изтегли: Freemake Video Converter 4.1.7 (1.41 MB)

Краси! Точно това казах. Това е малкият инсталационен фаил (1,41МБ) от който веднага ме препраща към новата версия. Файла до 4.1 7 трябва да е с размер минимум около 28 - 30 мегабайта, в зависимост от версията.  Ако опиташ, веднага ще видиш, че наместо 4.1.7 си изтеглил  4.1.9. Трети ден се занимавам с тези глупости и не мисля да сменям антивирусната заради една програмка. Всичко съм проверил, иначе нямаше да пиша за помощ от форума. Благодаря ти! Програмата вече стана платена след версия 4.1.7

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аха - не знаех, че автоматично ти дърпа по-нова версия. Чек да видим за кеширана някъде...

току-що, krassleto написа:

Аха - не знаех, че автоматично ти дърпа по-нова версия. Чек да видим за кеширана някъде...

Дано намериш, но аз не успях до сега. Поне 10 версии съм теглил. Накрая - се тегли най новата. А и съм с регистрация в сайта им, което ме подсеща, че може по този начин да не мога да намеря по стара такава.

http://newfreewar.blogspot.bg/2015/08/freemake-video-converter-4170.html от тука сваля 30 мб файл

сега видях че сваля не 4.1.7 а 4.1.9

Редактирано от ined (преглед на промените)

преди 9 минути, drakula975 написа:

Я виж тук -

Избери си

Ето от вашата препоръка резултата.

Снимка013.jpg

преди 8 минути, ined написа:

Същата работа, която описах. Препраща ме веднага на най новата. Още веднаж подчертавам: Регистриран съм на сайта им. Явно ми се подава последната версия, както беше винаги до сега за последните 2 години. Можеш да опиташ ти да я изтеглиш, а след това да ми я пратиш някъде, където ти е удобно. Благодаря!

преди 2 минути, krassleto написа:
  Latest version

3.8.0 (February 25, 2016)

Download sites

Download Freemake Video Downloader 3.8.0 (direct link)

Bundleware alert! The installation is bundled with advertisment. Be careful when installing!

Краси! В тази версия няма опцията за избиране на битрейта, който за мен е основното изискване. Аз съм посочил версия 4.0 от която насетне има тази опция. Програмата я познавам отлично, защото на седмица я ползвам по няколко пъти.

При мене се инсталира 3.8. По нова засега не намирам.

преди 19 минути, ined написа:

http://newfreewar.blogspot.bg/2015/08/freemake-video-converter-4170.html от тука сваля 30 мб файл

сега видях че сваля не 4.1.7 а 4.1.9

Сам си се убедил вече, а аз до сега винаги съм получавал последната им версия, понеже съм с регистрация на техният сайт.

преди 5 минути, krassleto написа:

При мене се инсталира 3.8. По нова засега не намирам.

Отново при посочената от теб, ме води до последната версия. Може би, заради регистрацията. Единствената възможност според мен е някой да изтегли версия от 4 нагоре и да ми я качи някъде, за да опитам. Другият вариант е да я купя. Около 29$

http://www.downloadms.com/freemake-video-converter-4-1-3-6/ - оттук изтеглих от линка в дясно. След изтеглянето по време на инсталацията реагира за вирус AVG-to и аз му казах да ме предпази. Изтри някакво dll и се инсталира успешно. Гледам в about си е 4-1-3-6. Ако искаш рискувай, ако не ти си решаваш.

преди 3 минути, krassleto написа:

http://www.downloadms.com/freemake-video-converter-4-1-3-6/ - оттук изтеглих от линка в дясно. След изтеглянето по време на инсталацията реагира за вирус AVG-to и аз му казах да ме предпази. Изтри някакво dll и се инсталира успешно. Гледам в about си е 4-1-3-6. Ако искаш рискувай, ако не ти си решаваш.

Ще опитам. Няма никаква опасност за този dll. Това до сега беше един вид "кракът" на програмата и затова ти реагира антивируса. Бъди спокоен. Ако се бавя с отговорите е заради провежданите мероприятия по обновяването на сайта и форума. Извинявам се на всички!

преди 1 час, * СТЕФАН * написа:

Здравейте!
До съвсем скоро от около 3-4 години ползвах софтуер за конвертиране на файлове (примерно MPEG към MKV) с име  "Freemake Video Converter" който ми вършеше много добра работа до версия 4.1.7.Програмата я направиха платена - 4.1.9 и никъде не мога да намеря стара версия на файла, която да ползвам. Която и да поискам, ме води към най новата версия, при която Dr.Web веднага реагира, на активацията и я премахва. Кое е най важното за мен от програмата! Има конвертиране от и на много формати, HD 1080p  и едно от най важните за мен условия - да мога да променям бит рейта така, че да може да се напълни нормално един DVD диск. Или с две думи: Имаме входящ фаил с размер 12,8 гигабайта, във формат MPEG, аз му задавам бит рейт 4500 мегабайта и HD 1080p и последната сама си изчислява битрейта така, че нормално да се събере на стандартен DVD диск.Това ми е основното изискване за програмата или който е работил с посочената от мен програма до версия 4.1.7 и я има като инсталационен фаил, да го помоля да ми я прати. Може и по стара версия до към 4.0. Ще съм благодарен на хората, които биха ми помогнали. Приятен ден на всички!

Не ползвам тази програма.Но имам сериали за GOLD PACK и SUBTITLE PACK.

Друго платено в нея не виждам.

Format factory пробвал ли си?

Ами реагират на самия файл

https://www.virustotal.com/bg/file/92548a9833158cc74f9572b75a924196f73a3af67f4bd2c5c9e1fe44b42d32f4/analysis/1476187171/

Махнах необходимите отметки и съм чист!

За да работи регистрирана трябва да спреш нета!

преди 2 часа, * СТЕФАН * написа:

Здравейте!

Format Factory

"Махнах необходимите отметки и съм чист!

За да работи регистрирана трябва да спреш нета!"

Изключително съм благодарен за помощта. Сега ще опитам, понеже не се сетих цели 2 дена. То и заради това ми се отваряше основната им страница със софтуера.

преди 14 минути, eminem_vr написа:

За тази се досетих, Но не съм пробвал да задам битрейта така, че да ми напълни диска. Ако може това, а то е най същественото при мен, ще я пробвам.  Благодарности приятел.

След препоръката на BreakPoint, а именно изключване на интернета в процеса на инсталация съвсем спокойно успях да инсталирам версия 4.1.3.6, посочена от krassleto. Не съм пробвал друга, но явно и с по нова няма да има проблем. За по малко от 2 часа с Ваша помощ успяхме да приключим темата ми в положителна посока , за което БЛАГОДАРЯ на всички ВАС! Моите уважения, момчета! Лека и приятна вечер Ви пожелавам.

Снимка014.jpg

преди 49 минути, * СТЕФАН * написа:
преди 5 минути, * СТЕФАН * написа:

След препоръката на BreakPoint, а именно изключване на интернета в процеса на инсталация съвсем спокойно успях да инсталирам версия 4.1.3.6, посочена от krassleto. Не съм пробвал друга, но явно и с по нова няма да има проблем. За по малко от 2 часа с Ваша помощ успяхме да приключим темата ми в положителна посока , за което БЛАГОДАРЯ на всички ВАС! Моите уважения, момчета! Лека и приятна вечер Ви пожелавам.

И  аз ти благодаря, че ме споменаваш.

Просто ако имаш нужда от още нещо пиши.Всеки може да се сети...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.