Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптопа...умря

Featured Replies

Здравейте. Днеска както си разцъквах youtube-  a и лаптопа ми изведнъж изгасна . Направо си умря . Никакъв звук при опит за включване , нито една от индикаторните лампички не светват ...  нищо ! Сякаш живота го напусна от изведнъж :D На какво може да се дължи това ? Изгоряло дъно ?

Най-сигурно е в сервиз - може да е от захранване, може да е дъно, може ...

преди 1 час, Мартин Недялков написа:

Здравейте. Днеска както си разцъквах youtube-  a и лаптопа ми изведнъж изгасна . Направо си умря . Никакъв звук при опит за включване , нито една от индикаторните лампички не светват ...  нищо ! Сякаш живота го напусна от изведнъж :D На какво може да се дължи това ? Изгоряло дъно ?

За съжаление така от разстояние при такъв проблем няма ка кда се даде точно предположение. Проблемите може да са много. Както каза @ExaFlop СЕРВИЗ ;)

Както казаха колегите, лаптопа е за сервиз. Но предварително можете да проверите с друго зарядно(импулсно захранване) по простата причина, че сте написал това: "(... нито една от индикаторните лампички не светват ...  нищо !  ). Ако ли е от импулсното, има да се продават, ако не намерите човек, който да ви го ремонтира. В противен случай - директно на сервиз. Прочитате какво е написано на стикера на импулсното - т.е, колко волта е изходното право напрежение и какъв ток осигурява импулсното (оригинално) и по тези параметри ще потърсите ново или такова, което е за вашият модел лаптоп. Успех от мен.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Когато изгасна :
1. Беше ли закачен лаптопът към захранваща мрежа (220V)
2. Имаше ли поставена батерия? По принцип работеше ли лаптопът на батерия само?

на 10/16/2016 в 16:02, Мартин Недялков написа:

Направо си умря

на 10/16/2016 в 16:02, Мартин Недялков написа:

Сякаш живота го напусна от изведнъж :D

:lol6:
Сори за офф-топика ама не се сдържах!

Колегите са прави-възможните причини са много.Лично при мен/на таблета ми/ се получи същото-екрана угасна.Оказа се, че е прекъснала връзката между батерията и електрониката.В сервиза ми дадоха ориентировъчна оферта за 80 лв-30лв за предварителен преглед и 50лв за евентуално прежареждане на ОС/т.е.стрелят  с топове срещу мухи/.На друго място ми взеха 5лв и май запоиха нещо.Дано да имаш късмет с сервиза, но, повтарям, причините могат да бъдат най-различни.Поздрави

Също опитайте като извадите батерията от лаптопа, дали ще тръгне само на зарядно.

Имал съм два случая, когато е с батерията и на зарядно, лаптопа въобще не реагира, но като я махна и е само на зарядно тръгва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.