Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автоматичен Скайп

Featured Replies

Извинявам се ако съм згрешил темата, и ако заглавието е объркващо.Въпроса ми е следния.Тъй като съм в Чужбина,а разговорите с България по телефона не ми излизат много евтино.Искам да попитам има ли начин някак си да настроя таблет и когато звънна по скайп той автоматично да вдига и да включва камерата.Става въпрос за разговори с баба ми а с компютъра и е много трудно да се оправи.И да не е таблет някакво устройство което примерно ще сложа на стената и когато се свържа то ще се пуска само и ще си говорим.Незнам дали съществува такова нещо,затова моля ви не взимайте темата за глупава.Ще съм ви изключително благодарен.И отново се извинявам  ако съм объркал раздела,ако съм ще помоля модератора да ми каже къде точно да поставя темата.Благодаря ви много.

• Автор

Изнамерих един стар лаптоп нагласих му скайп да вдига автоматично и да пуска камерата без да се пипа и всичко работи.Но когато лаптопа поседи заспива и не мога да се обадя.Има ли някакъв начин да се автоматизира цялата тази работа и когато се обадя без значение заспал ли е да се пуска скайп и всичко да тръгва както трябва ?

Трябва първо някой (вие) да направите wakeonlan и тогава да позвъните
https://www.depicus.com/wake-on-lan/woli
http://www.wakeonlan.me/rus/index.php

• Автор
преди 4 минути, ExaFlop написа:

Трябва първо някой (вие) да направите wakeonlan и тогава да позвъните
https://www.depicus.com/wake-on-lan/woli
http://www.wakeonlan.me/rus/index.php

Значи ако го направя това когато звънна и дори да е заспал компютъра ще се събуди и ще вдигне скайп сам и всичко ще е ок ?Извинявам се за компютърната ми инвалидност.

Редактирано от stoian32 (преглед на промените)

Първо трябва да се настрои лаптопът на баба да се буди по мрежа. После преди да се звъпни по скайп да се праща заявка за събуждане към лаптопа и тогава да се звъни по скайп.

• Автор

Да разбрах ви ,има приложение за телефон гледах видео от youtube как става направих както човека на видеото и всичко е ок.Благодаря ви изключително много.Просто преди да звънна по скайп , пускам компютъра от приложението и след това званя по скайп той автоматично вдига и след като затворим пак си заспива и така.Пробвах го работи.И отново ви благодаря много :):)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.