Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Daemon tools

Featured Replies

Здравейте 

Имам следния проблем!
С Windows 10 Home съм и съм инсталирал Daemon tools.
Но когато маунтна iso и ми изкача прозорец с грешка.
Някой знаели на какво се дължи това ?

ScreenShot_20161017152827.png

Като го инсталира, с административни права ли го направа?

• Автор

Ми преди малко прочетох какво ми написа и го махнах и на ново го инсталирах с администраторски права и пак е същата работа!?
Позамислих се и се разровичках и влязох в настройките на защитната стена и там го добавих в изключенията и пак същото! ... :21:

преди 5 минути, techmaniac написа:

Може и да е повреден исо имиджа. Сканирайте MD5 чексума дали отговаря на оригиналния образ

Изтеглих една камара iso-та и не иска !?! ..

А права върху дела, в който е файлът, има ли профилът, от който се монтира?

И да ппитам за чий е инсталиран демонът на Windows 10, като iso файловете се монтират с Windows Explorer.
Я кликни с десен бутон по файла и избери Open with > Windows Explorer.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Ми не ми е много понятно ?!

ScreenShot_20161017161900.png

преди 10 минути, Niksanae написа:

Ми преди малко прочетох какво ми написа и го махнах и на ново го инсталирах с администраторски права и пак е същата работа!?
Позамислих се и се разровичках и влязох в настройките на защитната стена и там го добавих в изключенията и пак същото! ... :21:

Изтеглих една камара iso-та и не иска !?! ..

Просто си сложи VirtualClonedrive и няма да имаш ядове. 

Е, виждаш ли си в списъка името на профила? Аз не виждам.. Нищо, че пише там Удостоверен потребител.  Добави си името на профила от Редактиране.

преди 3 минути, eminem_vr написа:

Просто си сложи

И 'що изобщо трябва да слага нещо, върху нещо, което го има?

• Автор

Еми пробвах с Windows Explorer-а и ето какво ми каза Джам 10!

Опитах и да си добавя User изчаках да си промени настройките и пак е същото ! ..

ScreenShot_20161017163242.png

преди 15 минути, ExaFlop написа:

Е, виждаш ли си в списъка името на профила? Аз не виждам.. Нищо, че пише там Удостоверен потребител.  Добави си името на профила от Редактиране.

И 'що изобщо трябва да слага нещо, върху нещо, което го има?

Защото това нещо дето го има му прави проблеми и не работи. И е от доста време с проблемите си. А това другото нещо като го сложи и ще забрави изобщо за предното нещо дето е ползвал преди. Както направих аз и много други предполагам :)

Я, някой се изявява като адвокат? Нали си има ремонт на ОС.Дай да трупаме ненужен и не особено добър (демонът) софтуер по машините. А монтирането в Windows 8+ става с един клик.

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Я, някой се изявява като адвокат? Нали си има ремонт на ОС.Дай да трупаме ненужен и не особено добър (демонът) софтуер по машините. А монтирането в Windows 8+ става с един клик.

Няма да трупаме нищо. Деинсталира счупената програма която не му върши работа и инсталира такава която работи безотказно и върши абсолютно същата работа. Не е голяма програма, не му иска ресурси и не пречи с нищо. Иначе може да си рови из администраторски настройки ако му е по-забавно. Знам ли... Хора всякакви.

• Автор

преди 9 минути, eminem_vr написа:

Няма да трупаме нищо. Деинсталира счупената програма която не му върши работа и инсталира такава която работи безотказно и върши абсолютно същата работа. Не е голяма програма, не му иска ресурси и не пречи с нищо. Иначе може да си рови из администраторски настройки ако му е по-забавно. Знам ли... Хора всякакви.

Хммм, това нещо твойто не работи и то !

преди 18 минути, Niksanae написа:

Хммм, това нещо твойто не работи и то !

Проблема най-вероятно е в ЗКУ.

• Автор
преди 7 минути, eminem_vr написа:

Проблема най-вероятно е в ЗКУ.

ЗКУ ???

току-що, Niksanae написа:

ЗКУ ???

Задклавиатурното устройство. Какъвто въпроса - такъв и отговора. Не може да кажеш само ей така - не работи. Как да не работи? Искаш ли да се хванем на бас? Да ти кача ли клипче в което да ти покажа че на моята машина работи?

Как деинсталира демона? Как инсталира после cloneDrive? И двете искат рестарт. Демона поне в предните версии винаги мажеше из регистрите. Та трудно е да го заличиш напълно. Остава си разбира се и варианта просто да не знаеш от къде да я пуснеш програмата и/или как да маунтнеш с нея. Не ти знам познанията до къде са, а не знам и какво си направил и как. Ти трябва да ги кажеш тия неща. Та.... Как не работи? Не иска да маунтне или не знаеш от къде?

• Автор
преди 1 час, Niksanae написа:

Еми пробвах с Windows Explorer-а и ето какво ми каза Джам 10!

Опитах и да си добавя User изчаках да си промени настройките и пак е същото ! ..

ScreenShot_20161017163242.png

преди 13 минути, ExaFlop написа:

С Еxplorer  каква грешка връща?

• Автор

Момчета не се напряйгаите, върнах го 3 дни назаде и се оправи!

преди 4 минути, Niksanae написа:

Не те ли притеснява малко че демона ти е омазал регистрите? На мен ми се е налагала преинсталация навремето заради него, понеже нямах точки за възстановяване.... както и сега нямам, ама и демони няма :) Както и да. Добре е че си се оправил с проблема.

Само това е оправията бакъп нулиране или преинсталация другото е губене на време

преди 12 минути, Niksanae написа:

Стартирай Command prompt (Admin)  и в него напиши:

sfc /scannow > %userprofile%\desktop\sfc.txt
Като завърши проверката на десктопа ще има файла sfc.txt.  Отвори го копирай съдържанието му и го постави тук.
Междувременно можеш да стартираш инсталатора на Daemon Tools, да го инсталираш зада поправи грешките, да рестартираш и да деинсталираш с помощта отново на същия инсталатор.

• 1 година по-късно...

Някой може ли да каже как се оправя, имам абсолютно същият проблем като автора. Къде се връща с 3 дни ?

Пробвай с десен клик по файла, който искаш да монтираш, избери от контекстното меню Open with > Windows Explorer > OK.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.