Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

Здравейте искам да попитам за някой хубав телефон за около 500лв. Спряла съм се на Самсунг Галакси ж7 какво мислите за него..? 

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Най-напред ще те попитам, имаш ли възможност за поръчка от чужбина ? Ако да, бих ти препоръчал Xiaomi Mi5 или Xiaomi Redmi Pro.

• Автор

Скоро ми изтича договора с Мтел и ще преподписване затова питам. Ама искам телефон на някоя известна марка не на някаква незнаина 

Можеш да погледнеш  

HUAWEI P9 LITE VNS-L21 или пък 

HTC DESIRE 628 DS DARK BLUE

Редактирано от Kristian Denkov (преглед на промените)

Телефончето не е зле въпреки, че Samsung не ми харесват много, много. Бих препоръчал  huawei p9 lite висока резолюция, добра камера и батерията май не е зле   LI-ION 3000 MAH

преди 3 часа, Йдйфй Дйдх написа:

не на някаква незнаина 

Изобщо не е незнайна марка. "Случайно" е лидера сред китайските производители на смартфони. (а там конкуренцията е жестока, нови марки бълват телефони и таблети като хлебарки)

• Автор

Вижте сега този телефон много ми харесва исках само да попитам дали като характеристики е добър и няма да ми създава проблеми.

преди 3 часа, Йдйфй Дйдх написа:

А какво ще кажете за samsung Galaxy j7 2016

Телефонът е супер ay.gif . От около месец съм с него, носи ми само положителни емоции, и никакви проблеми. Абсолютно си заслужава парите.

Единственото, което ме дразни засега е, че не съм открил как да си вадя някои настройки на началния екран. Но това според мен е повече от версията на Android, а не от апарата.

Девойчето след като си е харесала определен модел и пита за него, защо трябва да и предлагате други? Ето! Има и колега със същият модел, който ще и даде много по точна информация от вашата. Прескачайте темите, които не ви касаят.

преди 20 минути, * СТЕФАН * написа:

Девойчето след като си е харесала определен модел и пита за него, защо трябва да и предлагате други? Ето! Има и колега със същият модел, който ще и даде много по точна информация от вашата. Прескачайте темите, които не ви касаят.

Ама наистина, като нямате какво да кажете по дадена тема - прескачайте я !

• Автор
на 20.10.2016 г. в 20:00, RudeBoy написа:

Телефонът е супер ay.gif . От около месец съм с него, носи ми само положителни емоции, и никакви проблеми. Абсолютно си заслужава парите.

Единственото, което ме дразни засега е, че не съм открил как да си вадя някои настройки на началния екран. Но това според мен е повече от версията на Android, а не от апарата.

Батерията колко издържа?

А като памет добре ли е?

Също четох някъде, че уайфая е мн зле трябва да стойш до рутера за да имаш Интернет това вярно ли е..?

" Батерията колко издържа" - ами много :) . Зависи и как се ползва, разбира се. Но аз го зареждам средно веднъж на седмица.

"А като памет добре ли е?" - добре е, не се оплаква ;) . Това също зависи от ползването. Но засега проблем със забиване или забавяне не съм усетил.

Това за "уайфая" са пълни глупости. Спокойно си хванах интернет в тълпата в Mall-а, там рутерът нямам идея къде е :) .

• Автор
преди 12 минути, RudeBoy написа:

" Батерията колко издържа" - ами много :) . Зависи и как се ползва, разбира се. Но аз го зареждам средно веднъж на седмица.

"А като памет добре ли е?" - добре е, не се оплаква ;) . Това също зависи от ползването. Но засега проблем със забиване или забавяне не съм усетил.

Това за "уайфая" са пълни глупости. Спокойно си хванах интернет в тълпата в Mall-а, там рутерът нямам идея къде е :) .

Благодаря ти реших, че ще си взема този телефон.

Някой да има впечатления от китайските телефони. Това което ме привлича е цената им

Да. Но зависи и кой. Например, Xiaomi са доста добри и имат доста бюджетни модели. (например Xiaomi Redmi 3s, доста добри характеристики и стабилен софтуер срещу ~200 лева) В момента имам Xiaomi MiPad 2, доста добър таблет за 300 лева, единствения проблем е бъгавото стоково MIUI (същата история беше и при MiPad 1) Но с един руски вариант на MIUI (MiRu) всичко е на 6.

П.П. Вече има слухове, че Redmi Note 3 ще получи Android 7. :rolleyes:

Разликата е, че за 50-60 лева разлика между Allview и Xiaomi получаваш по-качествена сглобка, по-качествено скалъпен смартфон, по-качествени материали, по-хубава камера, по-добър софтуер, бъдещи ъпдейти, 4g и dual sim. (втория слот е хибриден)

преди 2 часа, niki292002 написа:

Разликата е, че за 50-60 лева разлика между Allview и Xiaomi получаваш по-качествена сглобка, по-качествено скалъпен смартфон, по-качествени материали, по-хубава камера, по-добър софтуер, бъдещи ъпдейти, 4g и dual sim. (втория слот е хибриден)

Според мен Alview не са по-малко качествени....  Имат си ъпдейти. Съпорта има работи и те така. Камерите дори на най-смотания им таблет или смартфон вадят добра картина. Не знам до колко си боравил и с ДВЕТЕ марки, но като човек на който са му минали чудесии и чудесии през ръцете, за да избера Alview, значи има защо. Преди не ги харесвах ама изобщо, сега дори съм им дистрибутор...И това не го казвам за да си купи някой от мен, а защот оаз самия съм доволен и я ползвам тази марка. Имам възможност и за по-скъпи и добри неща........Доволен съм и от престижио, нищо че и те са приселници в друга държава, пак са мейд ин чайна... Цените са сходни, качеството също... Xaomi не са ми любимци, една камара чудесия си е заминала на боклука. Ако съпоставя двете марки естествено: 1. Престижио, 2. Alview...

Всеки си има предпочитания. Аз предпочитам да не харесвам марката, а да се доверя на изпитаното лично от двете ми ръце и видяното  :) И се базира на съпоставка от тестове на стотици устройства.

преди 12 часа, callpchelp написа:

Xaomi не са ми любимци, една камара чудесия си е заминала на боклука.

Я пак ? Ако хванеш Xiaomi в ръцете си, ще забравиш за тем подобните Престижио и Allview. Между другото и тези две марки са ми минавали през ръцете, пуснах ги със скороста с която ги взех. За щастие не съм ги ползвал за основен телефон.

А относно до ъпдейтите - едва ли си получил свестни ъпдейти от 4.x.x до 6.x.x. (веднага давам за пример Mi4, който си получава ъпдейти от 4,4,3 до 6,0,1, очаква се и 7)

преди 5 часа, niki292002 написа:

Я пак ? Ако хванеш Xiaomi в ръцете си, ще забравиш за тем подобните Престижио и Allview. Между другото и тези две марки са ми минавали през ръцете, пуснах ги със скороста с която ги взех. За щастие не съм ги ползвал за основен телефон.

А относно до ъпдейтите - едва ли си получил свестни ъпдейти от 4.x.x до 6.x.x. (веднага давам за пример Mi4, който си получава ъпдейти от 4,4,3 до 6,0,1, очаква се и 7)

Я пак, не я пак все тая.... Не си прочел  явно мнението по-горе. Или не си се замислил... Живи и здрави, казах каквото казах. Лека вечер ;)

Аз бих си взел този без да се замисля :) http://www.emag.bg/smartfon-huawei-p8-lite-dual-sim-16-gb-4g-cheren-p8-lite-16gb-lte-black/pd/DZ3LLMBBM/?ref=similar-exp_center-1_1&recid=iupw0qmh-d3r217d1bp8-C.c17_a185.S.SIMILAR-0f0br4q

на 24.10.2016 г. в 11:28, callpchelp написа:

Позлвам китайско-румънска дружбена рожба Alview... Таблета ми струва 110 лв, и телефон за около 140 лв... Не просто доволен, а страшно доволен :)

И аз съм със Allview P5 Life но много бързо почна да му пада батерията страхотно телефонче излезе за 130 лв :) 

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

преди 6 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

Аз бих си взел този без да се замисля :) http://www.emag.bg/smartfon-huawei-p8-lite-dual-sim-16-gb-4g-cheren-p8-lite-16gb-lte-black/pd/DZ3LLMBBM/?ref=similar-exp_center-1_1&recid=iupw0qmh-d3r217d1bp8-C.c17_a185.S.SIMILAR-0f0br4q

И аз съм със Allview P5 Life но много бързо почна да му пада батерията страхотно телефонче излезе за 130 лв :) 

Ако не го зареждаш правилно екакъвто и да вземеш, ще се случи това все някога. Освен това виж си бекграунд приложенията и махни излишните. Фейсбук, вайбър и тем подобни работят едновременно и при вкл'чен интернет постоянно, тока свършва бързо. ОСОБЕНо след последните ъпдейти на точно тези приложения това е задължителен афтърефект. Последната година приложенията взеха да гълтат от всичко по много. По-тежки са от Windows базираните

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.