Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли кой да ни защити?

Featured Replies

Разбрах, че премиерът - слънце индиректно е признал, че целостта на страната е заплашена, а Ердоган вече открито проявява претенции към България и Гърция. Няма да давам линкове, големи хора сте, знаете сайтовете на вестниците и новинарските сайтове, новините ги има там официално.

Първо искам да ви разкажа нещо:

Когато бях в детската градина в първа група, веднъж едно от децата, не знам защо,  изрази страха си от война. Да уточня, че става въпрос за последните години на социализма (1989 - 1990, там някъде беше). Госпожата успокои детето, че война няма да има и ни каза, че страната ни има армия, че войниците пазят страната ни по границите и във въздуха, никой нямало да ни стори нищо лошо. Беше време за следобедния сън и си легнахме спокойни, че има кой да ни пази и да държи лошите настрани от земята и семействата ни.

Въпроса ми е, сега, когато националната ни сигурност е застрашена, армията ни е никаква, знаем, че НАТо няма да ни пази, а опасността от турския ботуш и насилствената ислямизация е реална. Има ли кой да ни пази? Питам, защото в един женски форум жените коментират, че днешните мъже са станали скопени, че не са никакви мъже, че са страхливци  и че миналото и родината не ги интересува. Има ли кой в случай на национална опасност да ни пази или пак ще оставим да се повтори 1396 година? Имали мъже, готови да защитят днешните деца, жените, старците и инвалидите? Има ли останали мъже с българско самосъзнание? Готови на саможертви в името на страната? Или егоизмът и летаргията са завладели целия ни народ?

Аз никак не искам да се сбъдне предсказанието на Слава Севрюкова за отцепването на Югоизточна България. Както и че Русия няма да ни помогне. :(

Моля темата ми да не се трие!

Стига пуска такива провокативни теми!
За пара-военни формирования чувала ли си?
Даам ти пример със съседите:
For what...For Orthodoxy (няма да намесвам Белите вълци)

ПС:Преди някой да вземи да ми вади статистики и извадки от вестници,нека да знае че лично познавам босненски сърбин участвал във войната,така че едва ли ще успее да ми обори думите.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

В България такива няма. И темата ми не е провокативна. Но явно трябва всеки лично да бъде засегнат от тази политика и тази история, за да се усети какво става. Бъдете си наивни, блейте си и си вярвайте, че САЩ и НАТО са добрите.

Явно трябва да бъде изнасилена или убита българка или пък дете, за да се събудите.

Впрочем, вече има данни, че турската армия навлиза необезпокоявано на 30 км навътре в територията ни и нашите нищо не казват.

Значи всеки да се спасява поединично. При това положение ще страдаме нови 500 години. Аз не желая това.

Съжалявам Ви, че мислите темите ми за провокативни.

преди 22 часа, Anne написа:

В България такива няма.

Няма докато не се наложи!

преди 22 часа, Anne написа:

Значи всеки да се спасява поединично. При това положение ще страдаме нови 500 години. Аз не желая това.

Съжалявам Ви, че мислите темите ми за провокативни.

Пишеш глупости,и няма да се спасяваме..камо ли пък единично.По-горе ти дадох нещо за осмисляне!

Запиши си го в тефтера-ИМА!

преди 22 часа, ncl написа:

А дали си заслужавa...

кое?

Да ни защитават

ъъъ не мога да ти схвана мисълта?Посрещаш окупаторите с букетче цветя ли?--примерно казано,не че някой се е засилил да ни окупира де..

преди 10 минути, Вacко написа:

ъъъ не мога да ти схвана мисълта?Посрещаш окупаторите с букетче цветя ли?--примерно казано,не че някой се е засилил да ни окупира де..

Само така си мислиш. Ослушай се от турско какви речи идват.:wink12:

Навремето когато имахме армия, танкове че дори и ракети се искаше при нападения на Турция да издържиме 24 часа докато дойдат руснаците.

Сега като нарязахме танковете и ракетите, а "армията" ни е свита до няколко хиляди - единственето което можем да направим ако турците тръгнат да ни превземат е да се запасим с повече вазелин.

Ебахти начина на мислене...добре че не всички сме на едно мнение по въпроса...

Приеми, че ме няма. Ти как би постъпил?

Като един украинец с когото работих в Англия-върна се в Украйна да воюва..

Цитат

Има ли кой да ни защити?

Няма! И няма и да има, докато разчитаме някой друг да свърши нашата работа.

преди 5 часа, Anne написа:

Питам, защото в един женски форум жените коментират, че днешните мъже са станали скопени, че не са никакви мъже, че са страхливци  и че миналото и родината не ги интересува.

Днешните мъже са такива, каквито са ги направили техните майки, а впоследствие и еманципираните им съпруги.

преди 4 часа, Anne написа:

При това положение ще страдаме нови 500 години. Аз не желая това.

И какво си готова да направиш, освен да пишеш по форуми?

П.С. В Израел е задължителна военната служба и за жените. Вероятно има и други такива държави.

Единствено българина трябва сам да се защити. Никой друг няма да го направи.

Ако Турция реши ще си анексира квото и трябва и това НАТО и ЕС само ще наблюдават безмълвно! Ще отправят няколко беззъби предупреждения, ще турят някоя санкция и до тук! Това се е случило и с Кипър - четете! Няма да е лошо до прочетете и как е бил подготвен Кипър и на какво основание турците анексират част от територията му. Ако не дай Боже това се случи и с нас, то нищо по различно няма да се развие, като мерки, събития и пр. Така,че - не сме защитени!

И, да по - малдите български мъже са страхливи и подли! Гледам ги как на приказки са велики, качът се пр. в автомобила си и вички са супре велики и недосегаеми, но направят ли ПТП, то бягат и се крият като мишки и отричат всякаква отговорност и вина.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.