Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 не може да инсталира ъпдейтите ?!?

Featured Replies

Проблема е следния при ъпдейт на Windows 10 уж тегли всичко и ми казва , че иска да рестартира за да завърши инсталацията. След рестарт зарежда си там неговите си глупости и после ми изписва Windows не може да инсталира ъпдейтите и се връща към старите настройки и така като се рестартира няколко пъти най-после връща към старите настройки , но после като зареди пак ми излиза , че иска да се ъпдейтне и пак същата глупост. Пробвах разни варианти включително и windows troubleshooter , но нищо не помага.

преди 1 час, sa6o написа:

Проблема е следния при ъпдейт на Windows 10 уж тегли всичко и ми казва , че иска да рестартира за да завърши инсталацията. След рестарт зарежда си там неговите си глупости и после ми изписва Windows не може да инсталира ъпдейтите и се връща към старите настройки и така като се рестартира няколко пъти най-после връща към старите настройки , но после като зареди пак ми излиза , че иска да се ъпдейтне и пак същата глупост. Пробвах разни варианти включително и windows troubleshooter , но нищо не помага.

Ще спрете ли да се занимавате с глупости и да разсъждавате по наивен от вас начин над всяка една малка особеност? Няма ли сила да ви спре или да излизам аз...!? То бива да се шашкаш, ама чак толкова че да разпитваш по форумите... Когато имаш няколко ъпдейта, единият от тях може да бъде спрян, за да премине по някакъв ред. За да продължи има нужда от рестарт, след което се инсталира следващия.

• Автор
преди 44 минути, Mlechko написа:

Ще спрете ли да се занимавате с глупости и да разсъждавате по наивен от вас начин над всяка една малка особеност? Няма ли сила да ви спре или да излизам аз...!? То бива да се шашкаш, ама чак толкова че да разпитваш по форумите... Когато имаш няколко ъпдейта, единият от тях може да бъде спрян, за да премине по някакъв ред. За да продължи има нужда от рестарт, след което се инсталира следващия.

Ти разбираш ли , че сигурно от 1 месец е така и няма управия ? Ъпдейтите не се инсталират. Погледнах в историята на ъпдейтите и там има около 50 ъпдейта , които не могат да се инсталират и всички с името "Cumulative Update for Windows 10" и 50 различни версии.

преди 5 часа, sa6o написа:

Имах такъв проблем. Виж кой ъпдейт е проблемния, като потърсиш е нета. Или премахни последния ъпдейт, който си получил нормално. Другия начин е, от настройките да избереш да се ресетне Уиндоуса. Общо взето, това е нормално положение за Уиндоус 10. Не си първия, няма и да си последния, с такива проблеми.

• Автор
преди 3 часа, AntiAlGor написа:

Имах такъв проблем. Виж кой ъпдейт е проблемния, като потърсиш е нета. Или премахни последния ъпдейт, който си получил нормално. Другия начин е, от настройките да избереш да се ресетне Уиндоуса. Общо взето, това е нормално положение за Уиндоус 10. Не си първия, няма и да си последния, с такива проблеми.

Виж на скрийншота. Всички са проблемни. Колкото и да рестартирам все така си седят.

asd.jpg

По горе са ти дали решение нулирай го

• Автор
преди 33 минути, Сапето написа:

По горе са ти дали решение нулирай го

Какво ще рече да го "нулирам" ?

преди 3 часа, sa6o написа:

Виж на скрийншота. Всички са проблемни. Колкото и да рестартирам все така си седят.

asd.jpg

Не така. Ако ти се занимава, по номера на ъпдейта можеш да потърсиш информация. И да разбереш дали някои от тях, е виновника. Но това си е, малко хамалогия. Но може би ще е по-добре, да следваш информацията от линка. И нулирай Уиндоус, дано помогне.

на 21.10.2016 г. в 21:00, AntiAlGor написа:

. И нулирай Уиндоус, дано помогне.

Шъ помогне ама не и днес може би след 3 месеца, а сега обратно към 1511.

Юнивърс не е готов все още за всички марки лаптопи и др. къде бързате? От М$ ще бъдат готови след 3,4 месеца и ще го получите тогава през WU. И още нещо W10 не е OS а услуга. Последната OS  от М$ е windows 7.

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Отиди в C(или където ти е инсталиран Windows-a)  C:\Windows\SoftwareDistribution\Download и изтрий всичко вътре. 
Рестартирай и иди на Updates и ги пусни да се свалят отново. 
Може да се наложи да спреш update service-а . Ако затруднения пиши :)

Редактирано от PIKEBG (преглед на промените)

на 10/24/2016 в 19:52, Highagain написа:

Шъ помогне ама не и днес може би след 3 месеца, а сега обратно към 1511.

Юнивърс не е готов все още за всички марки лаптопи и др. къде бързате? От М$ ще бъдат готови след 3,4 месеца и ще го получите тогава през WU. И още нещо W10 не е OS а услуга. Последната OS  от М$ е windows 7.

Едното няма общо с другото. Има проблеми с ъпдейтите, а не защото има или няма Юнивърс. :) Нулирането би му решил проблема и ще му позволи да изчака, до получаването на тоя прословут ъпдейт. И знам че Уиндоус е услуга, писал съм го много пъти.В последните два месеца, поне три KB ъпдейта, 'чупеха' Уиндоуса или правеха проблеми. Заедно, с корегиращите ги уж актуализации.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.