Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пускане на сигнал на стара уредба

Featured Replies

• Автор

1993 International LW/MW/SW/FM stereo system 

Горе съм сложил и клипче ,тя е абсолютно същата ,само този на видеото е сменил колонките.Ей сега ще кача снимки.

Редактирано от piramid32 (преглед на промените)

току-що, piramid32 написа:

1993 International LW/MW/SW/FM stereo system 

Горе съм сложил и клипче ,тя е абсолютно същата ,само този на видеото е сменил колонките.Ей сега ще кача снимки.

Искаш помощ! Напиши модела , а не ми казвай какво да гледам и какви клипчета. Щото ще стане като отговора на колегата. Добре, че Наско е погледнал. Трябва да е написан на задната страна на уредбата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, * СТЕФАН * написа:

Искаш помощ! Напиши модела , а не ми казвай какво да гледам и какви клипчета. Щото ще стане като отговора на колегата. Добре, че Наско е погледнал.

"1993 International LW/MW/SW/FM stereo system" <------- е модела

Няма ни модел, ни номер. Отговорът е този:  A cheap stereo system with longwave, mediumwave (AM), shortwave, and FM tuning. No model number or manufacturer info.   Остава ти да направиш някоя подробна снимка. Виждаш ли някъде алуминиева ламарина или радиаторчета по платките? Ако да, снимай ги така, че да се четат интегралните схеми. Погледни проводниците за тонколоните от коя платка идват и я снимай

току-що, piramid32 написа:

WP_20161101_16_29_08_Pro.jpg

това е от едната страна на платката ,от другата има още 1на ИС ,момент

WP_20161101_16_28_04_Pro.jpg

Не може да бъде на тези две снимки.  Тази схема е входната  за касетофона от самсунг. Погледнах я. Написах ти. Погледни проводниците, които отиват към куплунзите за тонколонките , от коя платка излизат и снимай и нея. Толкова ли не можеш да се ориентираш?

• Автор

wp_ss_20161101_0003.png

Тези трите кабела вдясно са изхода на стъпалото ,сигурен съм защото разглобих и жаковете (2 на брой ,моно) като червен и зелен ляво и дясно и жълт МАСА.

преди 10 минути, piramid32 написа:

wp_ss_20161101_0003.png

Приятел! Не се ли сещаш какво те моля да снимаш? Това са куплунзи за слушалки, микрофони и т.н, а не това, което ни трябва. Я си напиши скайпа на лично и ми го прати, че няма да се разберем и до новата година.

Като направиш експеримента, напиши няколко думи. Успех!    ТЕА 2025B

• Автор

Така! Уредбата стана ,така както исках и смея да твърдя ,че свири доста по-добре околкото като беше вързана през грамофонната доза.Свързах стерео жака ,директно към входа на крайното стъпапо,което е във вид на ИС ТЕА 2025В и което беше скрито под ламаринен радиатор (вижда се на снимка 3).

Искам да благодаря на всички ,които се опитаха да ми помогнат със съвети и писаха в темата ми,но най-вече специални благодарности на СТЕФАН ,който сам изяви желание да се свърже с мен по скайп и да ми обясни кое подбробно как да направя !

Поздрави!

преди 20 часа, piramid32 написа:

Така! Уредбата стана ,така както исках и смея да твърдя ,че свири доста по-добре околкото като беше вързана през грамофонната доза.Свързах стерео жака ,директно към входа на крайното стъпапо,което е във вид на ИС ТЕА 2025В и което беше скрито под ламаринен радиатор (вижда се на снимка 3).

Искам да благодаря на всички ,които се опитаха да ми помогнат със съвети и писаха в темата ми,но най-вече специални благодарности на СТЕФАН ,който сам изяви желание да се свърже с мен по скайп и да ми обясни кое подбробно как да направя !

Поздрави!

Браво! Така се прави, а не както те съветваха разни хора да си правиш експерименти със различни свързвания.

Чичо ти Стефан е помагал на много хора включително и на мене. Евала му, че намира време и има нерви да обяснява на всеки. 

• 3 седмици по-късно...

Моят коментар е малко offtopic, но ме интересува името на песента, която започва от 13:44 ? (става въпрос за видеоклипа на уредбата, който автора е предоставил в първия пост)

• Автор
преди 15 часа, FD GOD написа:

Моят коментар е малко offtopic, но ме интересува името на песента, която започва от 13:44 ? (става въпрос за видеоклипа на уредбата, който автора е предоставил в първия пост)

На 13:44 нищо не започва.Bryan Adams - This time или Billy Idol - white weeding. Една от двете вероятно търсиш.Дано да съм помогнал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.