Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся известен руски форум

Featured Replies

Здравейте!

Много ще се радвам, ако някой може да ми даде адреса на известен руски форум, такъв, в който да се говори и за политика. Предварително Ви благодаря за помощта.

българските не Ви ли стигат .

Не, господин подигравчик. Аз съм една отчаяна българка и патриотка, която си жертва зрението и търси помощ от чужбина за своята родина, преди тук да стане страшно! Моята кръв ври и кипи при мисълта, тук да стане шериат. Днес, уважаеми господине, по - малки от мен ме потресоха с наивитета си как по турско време се е живеело добре и сме имали права. Имали сме били къщи, пари, работа - това не било робство. Не знам за вас, аз съм огорчена!

преди 6 минути, Anne написа:

Не, господин подигравчик. Аз съм една отчаяна българка и патриотка, която си жертва зрението и търси помощ от чужбина за своята родина, преди тук да стане страшно! Моята кръв ври и кипи при мисълта, тук да стане шериат. Днес, уважаеми господине, по - малки от мен ме потресоха с наивитета си как по турско време се е живеело добре и сме имали права. Имали сме били къщи, пари, работа - това не било робство. Не знам за вас, аз съм огорчена!

споко русия е  обещала  да ни купи а  турция да вземе територията там при варненско ама как ше стане като имотите са купени от руснаци ?

а путин и султана са целиват  в моментното положение 

нема да се отчайваш като губиш не занеш какво печелиш и обратното

няма нищо страшно слагаш една качулка седиш си до печката и вкъщи и си гледаш децата забранява ви се да шофирате и гласувате и нищо стряскащо.  така или  иначе масово не знаете за кой да гласувате или така или иначе не ходите да гласувате.  било е по спокойно през турско пари сме нямали но не сме яли гмо и кренвирши от тоалетна хартия.

Руснаците не знаят какво става тук, да не говорим, че нямат ниакъв опит с турците, а ние имаме - петвековен!

Не ни трябват руски инвестиции, а руската армия! Само тогава Хитлер Ердоганов не би посмял да ни нападне!

Тук хората са отчаяни! Искам руснаците да чуят гласа ни!

Просто ми дай адрес. Руски не знам, но гугъла все ще го преведе читаво!

Ножът е опрял до кокала!

Чак пък на руснаците да пишеш е малко прекалено. Пиши един имейл на нашия "Бай х*й" и той ще "задвижи" нещата.

преди 5 минути, Anne написа:

Руснаците не знаят какво става тук, да не говорим, че нямат ниакъв опит с турците, а ние имаме - петвековен!

Не ни трябват руски инвестиции, а руската армия! Само тогава Хитлер Ердоганов не би посмял да ни нападне!

Тук хората са отчаяни! Искам руснаците да чуят гласа ни!

Просто ми дай адрес. Руски не знам, но гугъла все ще го преведе читаво!

Ножът е опрял до кокала!

знаят знаят....  не са отчаяни хората.   глупост и отчаяние са различни неща.

демокрация сме мнозинството управлява  живей си живота ако мнозинството е решило да избира боко и той да се снима  с баба меркел ок ако не ти изнася отиваш  в гората извън закона или там където мнозинството е съгласно с теб.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.