Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Wifi

Featured Replies

Здравейте имам проблем с Wifi - ми , четох и не намерих подобна тема като моята  и за това реших да пиша . Проблемът ми е следния , рутерът ми е  "ZyXEL - NBG-416N "  от преди 1 месец  лаптопа започна да не се свързва с интернет  , а на телефона и на таблета  се свързват . Пробвах отстраняване на проблема  горе долу го оправих  но като изгася лаптопа и го включа  не може да се свърже  след това  трудно се отстранява проблема и  така си играех доста време но от един път спря да го отстранява и сега не мога да се свържа . Някакви идеи... 

Неразбирам от рутери ама ако е наред там всичко изтегли това:

http://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Сложи отметките и дай GO.Публикувай резултата и сподели как го отстраняваше проблема. С десен бутон долу на компютърчето и отстраняване на неизправности какво дава?

преди 48 минути, Tomislav Todorov написа:

Здравейте имам проблем с Wifi - ми , четох и не намерих подобна тема като моята  и за това реших да пиша . Проблемът ми е следния , рутерът ми е  "ZyXEL - NBG-416N "  от преди 1 месец  лаптопа започна да не се свързва с интернет  , а на телефона и на таблета  се свързват . Пробвах отстраняване на проблема  горе долу го оправих  но като изгася лаптопа и го включа  не може да се свърже  след това  трудно се отстранява проблема и  така си играех доста време но от един път спря да го отстранява и сега не мога да се свържа . Някакви идеи... 

Първо погледни от Девайс менажера дали имаш върху името на адаптера някаква жълта  чуденка, след като на други устройства нямаш този проблем. След това ще мислим и за друго. Рутера ти има и българско меню и приемам че си го настроил правилно, след като имаш интернет на другите устройства.

• Автор
преди 15 минути, -Alex&Vanko- написа:

Неразбирам от рутери ама ако е наред там всичко изтегли това:

http://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Сложи отметките и дай GO.Публикувай резултата и сподели как го отстраняваше проблема. С десен бутон долу на компютърчето и отстраняване на неизправности какво дава?

това ми показва сега като пробвам да отстраня проблема с десен бутон  , а за тази програма кои отметки трябва да сложа и за какво служи

Без име.png

преди 4 минути, * СТЕФАН * написа:

Първо погледни от Девайс менажера дали имаш върху името на адаптера някаква жълта  чуденка, след като на други устройства нямаш този проблем. След това ще мислим и за друго. Рутера ти има и българско меню и приемам че си го настроил правилно, след като имаш интернет на другите устройства.

аз върху повечето имам такъв жълт удивителен , но вече моят интернет неми излиза 

" аз върху повечето имам такъв жълт удивителен , но вече моят интернет неми излиза  "

След като имате и други жълти удивителни, първо ще се справите с това и чак тогава ще питате за този проблем. Покажи снимка от девайс менажера.

Ето. За това говоря.

Снимка003.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 31 минути, Tomislav Todorov написа:

а за тази програма кои отметки трябва да сложа и за какво служи 

Ще флъшнеме DNS, ще покаже ако крашва нещо, грешки и какво има инсталирано на машината.Без отметката за ай-пи забравих.

И също така марка и модел на лаптопа!

Редактирано от -Alex&Vanko- (преглед на промените)

преди 1 минута, -Alex&Vanko- написа:

Ще флъшнеме интернета, ще покаже ако крашва нещо, грешки и какво има инсталирано на машината.Без отметката за ай-пи забравих.

Иванчо! Какво ще правиш бе! Не четеш ли човекът какво е написал?

" аз върху повечето имам такъв жълт удивителен , но вече моят интернет неми излиза "

току-що, * СТЕФАН * написа:

Иванчо! Какво ще правиш бе! Не четеш ли човекът какво е написал?

" аз върху повечето имам такъв жълт удивителен , но вече моят интернет неми излиза "

Да Стефко драйверите.

• Автор
преди 19 минути, * СТЕФАН * написа:

" аз върху повечето имам такъв жълт удивителен , но вече моят интернет неми излиза  "

След като имате и други жълти удивителни, първо ще се справите с това и чак тогава ще питате за този проблем. Покажи снимка от девайс менажера.

Ето. За това говоря.

Снимка003.jpg

Без име.png

Да Стефко драйверите.

Тогава за какво го караш да се занимава с неща, които няма да направи?

Повечето му устройства били без драйвери, а ти го караш да флашвал. Кое ще флашва? Корпуса на лаптопа?

• Автор
преди 6 минути, -Alex&Vanko- написа:

Ще флъшнеме DNS, ще покаже ако крашва нещо, грешки и какво има инсталирано на машината.Без отметката за ай-пи забравих.

И също така марка и модел на лаптопа!

Asus - K555L

преди 15 минути, -Alex&Vanko- написа:

Драйверите откъде са?

Това вече е друго нещо! Да си свали драйвера от официалния сайт. Или да препише текста със удивителен знак и да потърси драйвера. Ако го има към операционната система, може и от нея да го презареди. Има такава опция като кликнеш на надписа със удивителния знак.

Ето ти линк:    http://drivers-teredo.blogspot.com

Съпорт на Асус:  http://asussupports.com/asus-k555la-driver-download/

• Автор

Драйверите откъде са?

Аз виждам една удивителная не повечето.

нямам си на представа дадох го в един сервиз "Джар " да ми инсталират windowsa  

Давай лога! И също долу вдясно компютърчето Отвори центъра за мрежи и споделяне,промяна на настройките на адаптера, десен бутон на компютърчетата и свойства и направи скрийншот.

• Автор
преди 3 минути, -Alex&Vanko- написа:

Давай лога! И също долу вдясно компютърчето Отвори центъра за мрежи и споделяне,промяна на настройките на адаптера, десен бутон на компютърчетата и свойства и направи скрийншот.

надявам се , че това искаш 

Без име 1.png

Без име 3.png

Редактирано от Tomislav Todorov (преглед на промените)

Деинсталирай си драйверите и рестартирай но първо ги източи оттук според модела на процесора и операционната система.

Без VGA драйвер ако видеото ти е външно то от сайта на Нвидия или АМД.

https://www.asus.com/supportonly/K555LD/HelpDesk_Download/

И каква ти е защитата?

преди 1 час, -Alex&Vanko- написа:

Неразбирам от рутери

Като Неразбираш, защо пишеш?
Tomislav Todorov, кликни с десен бутон по иконата на Безжична мрежова връзка (не Безжична мрежова връзка 2) и избери Забрани. Като завърши процесът, щракни отново с десен бутон и избери Разреши. Изчакай да завърши процеса и щракни отново с десен бутон тази икона и избери Свържи....
Пробвай да свържеш към рутъра - ще изиска въвеждане на ключа за мрежата.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 12 минути, ExaFlop написа:

Tomislav Todorov, кликни с десен бутон по иконата на Безжична мрежова връзка (не Безжична мрежова връзка 2) и избери Забрани. Като завърши процесът, щракни отново с десен бутон и избери Разреши. Изчакай да завърши процеса и щракни отново с десен бутон тази икона и избери Свържи....
Пробвай да свържеш към рутъра - ще изиска въвеждане на къча за мрежата.

Покажи снимка на Старт>Стартирай>devmgmt.msc>ОК

Ама благодариение на моя пост ги видя нали? Не можах да ги видя от минитулбокс.

преди 12 минути, ExaFlop написа:

Пробвай да свържеш към рутъра - ще изиска въвеждане на къча за мрежата.

Покажи снимка на Старт>Стартирай>devmgmt.msc>ОК

И се разкарай нахалник!

ша та замолам по-лекинко с тона!!! Не си си у вас, не съм ти у вас!
Аре ша та гледам само...как ша зарежиш човека, кат секи път...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

току-що, ExaFlop написа:

ша та замолам по-лекинко с тона!!! Не си си у вас, не съм ти у вас!

Не тили писна да плюеш хората и да мислиш, че ти си прав а? Бог те е наказал достатъчно!

преди 3 минути, -Alex&Vanko- написа:

Ама благодариение на моя пост ги видя нали? Не можах да ги видя от минитулбокс.

И се разкарай нахалник!

Много се излагаш бе Иванчо. Aма, много.Я натiсни "GO". 

Иска да завземе всички теми и само той да помага! Ако беше възпитан щеше да каже ако предложеното от ванко не помогне ти предлагам това. И в западен форум правят забележка ако някой прегаря да помага!

Това е безпардонно поведение.

преди 5 минути, * СТЕФАН * написа:

Много се излагаш бе Иванчо. Aма, много.Я натiсни "GO". 

Тебе дето те изтгониха като модератор! Старал си се залудо! И изобщо не се интересуват от теб!

преди 18 минути, -Alex&Vanko- написа:

Иска да завземе всички теми и само той да помага! Ако беше възпитан щеше да каже ако предложеното от ванко не помогне ти предлагам това. И в западен форум правят забележка ако някой прегаря да помага!

Това е безпардонно поведение.

Аз ще ти напиша няколко думи за колегата, като няма да го защитавам и да нападам теб. 

Това, което той знае и може, ако ти знаеше и можеше на една десета част от него, ти щеше да си професор Ванко! 

Не забелязваш ли че във всичките теми, в които той е участвал, има разрешение на въпроса на 99%? Освен всичко останало, го познавам лично и дори аз мога да преценя, че е един от най кадърните специалисти в техниката. Ако не ми вярваш, си е твой проблем, но с това няма да станеш по начетен. Значи, има смисъл  намесата му в техническите подфоруми, за да се решават проблемите. А това, дето си написал, че не разбираш от комуникации, за теб трябва да значи - да не вземаш участие. Безпардоното поведение е това, като твоето Ванко! И да гониш някого от форума, съвсем не е присъщо на никой. Единствен, който има право да го направи е...Калин. Форумът е негов, а не твой! Вече си голямо момче, а трудно разбираш някои неща от живота. А като станеш на 60 години? 

Сега нека Томислав каже до къде е стигнал. Темата си е негова.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.