Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Външните говорители не изкарват звук на ТВ

Featured Replies

Наскоро си поръчах аудио система Edifer S530D 2.1 и е свързана към телевизора (Samsung J6300), чрез оптичен кабел на Toslink.
Когато включвам телевизора, понякога установявам, че няма никакъв звук на външните говорители, но като избирам говорителите на телевизора, тогава има звук.
Опитвал съм да изключа/включвам аудио системата, но пак няма ефект. Проблемът се оправя, само когато, натисна бутона-Power Button, намиращ се зад събуфера.
Въпросът ми е дали е възможно това да е някакъв бъг причинен от телевизора или е някакъв дефект в аудио системата?
Дано има опитни хора сред вас!
Мерси!

Проверете/прочетете упътването на телевизора, какво пише, като е свързано външно устройство на оптичният кабел.

Защото, производителя може да спира умишлено звукът от TV, когато се инициализира включване на изхода за оптичния кабел.

Трябва да избирате от къде да се възпроизвежда звука от менюто на TV (както сте писали сами) или ако има опция за автоматично.

Така, че според мен това е напълно нормално.

• Автор
преди 8 часа, oic написа:

Проверете/прочетете упътването на телевизора, какво пише, като е свързано външно устройство на оптичният кабел.

Защото, производителя може да спира умишлено звукът от TV, когато се инициализира включване на изхода за оптичния кабел.

Трябва да избирате от къде да се възпроизвежда звука от менюто на TV (както сте писали сами) или ако има опция за автоматично.

Така, че според мен това е напълно нормално.

Всичко си е точно и не пише нищо по-особено за цифровите изходи.
Проблемът е, че това се случва различно, а не след определени операции или нещо подобно, а напълно случайно и се оправя само когато рестартирам системата от бутона зад събуфера.
Днес, реших да възстановя всичките настройки на телевизора и засега ще чакам и ще видя дали тия дни ще се случи пак същото... и тогава евентуално ако пак няма звук без да съм пипал нищо, ще пиша на хората от озоне, откъдето съм поръчал аудио системата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.