Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

изгубена шофиорска книжка

Featured Replies

Здравейте ,

Искам да попитам тъй като сега осъзнах каква глупост съм направил .Януари месец тази година си изгубих портмонето съдържащо лична карта и шофиорска книжка със син талон . След 2 дена отидох да си в РПУ-то да си пусна заявление за загубени документи и след седмица някуде ми се обадиха да си взема документа за пред КАТ който трябва да представя за издаване на нова шофиорска книжка. 2 дена преди това мой приятел ми се обажда и ми казва , че е намерил портмонето ми зад дивана му .... и аз с цялата си глупост не се замислям , че вече е невалидна книжката ми и карам до ден днешен с книжката ми ... И преди седмица разбирам ,че е трябвало да я върна и да си издам нова и нз защо съм си мислил ,че мога да си карам с моита си книжка ... Въпроса ми е сега искам да отида в КАТ и да си издам нова но какви ще са санкциите и какво да правя в случая , минали са 10 месеца от тогава ...????

• Автор

Благодаря ти за отговора , точно това е проблема че ми бяха написали акт в банско за 20 лв ... и сега направо се чудя какво може да се случи , даже и се притесних стабилно . Още утре мисля да ходя но нз какво да кажа ,че съм си намерил документите или просто не съм карал но като ме питат за този акт...

току-що, goofy написа:

Благодаря ти за отговора , точно това е проблема че ми бяха написали акт в банско за 20 лв ... и сега направо се чудя какво може да се случи , даже и се притесних стабилно . Още утре мисля да ходя но нз какво да кажа ,че съм си намерил документите или просто не съм карал но като ме питат за този акт...

Не може да не им кажеш щом имаш акт. Кажи им случката ти ако те питат и предполагам си платиш само акта

• Автор

да така и ще направя. Ясно е ,че ще платя солидни глоби но се замислих какво по лошо може да се случи , все пак съм карал 10 месеца явно без книжка. Спирали са ме 3 пъти и си давам документите и ми казват приятен ден явно е късмет ,че не са ме проверявали по обстоино .

току-що, goofy написа:

Ясно е ,че ще платя солидни глоби но се замислих какво по лошо може

Едва ли солидни глоби не ми се вярва

Я се сети какво си подписал в заявлението - че ако случайно си намериш документите ще ги уведомиш. Така че отивай е РПУ.

преди 21 часа, Филипов написа:

Я се сети какво си подписал в заявлението - че ако случайно си намериш документите ще ги уведомиш. Така че отивай е РПУ.

Виж са, ако не беше тъпия акт, който доказва че ги е намерил, спокойно можеше да се направи, че не ги е намирал...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.