Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри до 600 лв

Featured Replies

Ако не мисли да се сменя нищо или да се добавя външно видео , според мен е доста по-добре с AMD конфига , защото с iGPU fps-a  е по-добър от i3-6100 ( и то с забележимо количество , защото разликата между 25 и 30 фпс е доста голяма ) . Обаче , която и конфигурация да взима ще е най-добре да събере поне за 8гб рам , защото за новите игри 4гб определено не са достатъчно .

Ще е най-добре да го питаш точно какво мисли да играе !

Попитай своя приятел дали може да даде още 50 лева отгоре за:

GB F2A58M-S1 /FM2+ 
AMD Godavari A10 X4 7870K FM2+ 
8GB DDR3 1600 KINGSTON 
HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB 32MB SATA3 
Zalman Case ATX Z1 USB3.0 
CORSAIR 350W VS350W VS CP-9020052 

Обща стойност - 646.96 лв. с ДДС количка защото можем да смъкнем до 600 лева, но единствено с 4 GB RAM, а за игри това е лошо, тъй като 4GB са малко, а с вградената видеокарта още по-малко, та на никъде...

Нямаше да пиша ама ще го направя заради спама!

Кюнко е в безсъзнание не му обръщай внимание. Човека само дето не го подчерта " Изрично става дума за нов компютър. " аз не съм предлагал а само казах да се насочи към втора ръка, но щом иска нов, нов ще получи. Пък и човека си има краен поставен бюджет от 600лв, ти къде тръгна да мислиш за минимуми и максимуми. Кой сега е спамера и офтопика. Казал съм ти да не пишеш там където пиша аз, не искам да чета и другите да четат безсмислени коментари та дори и в повечето случай не обосновани а само нападки към хората. "Явно мислиш,че съм малоумен" може и да не си малоумен ама коментарите ти и държанието ти клони към такъв тип хора. Тъка че другия път чети два пъти та да ти е ясна темата и недей да мислиш за минимуми и максимуми ами мисли какво се иска от автора.

Редактирано от goodly (преглед на промените)

преди 3 минути, goodly написа:

Нямаше да пиша ама ще го направя заради спама!

Кюнко е в безсъзнание не му обръщай внимание. Човека само дето не го подчерта " Изрично става дума за нов компютър. " аз не съм предлагал а само казах да се насочи към втора ръка, но щом иска нов, нов ще получи. Пък и човека си има краен поставен бюджет от 600лв, ти къде тръгна да мислиш за минимуми и максимуми. Кой сега е спамера и офтопика. Казал съм ти да не пишеш там където пиша аз, не искам да чета и другите да четат безсмислени коментари та дори и в повечето случай не обосновани а само нападки към хората. "Явно мислиш,че съм малоумен" може и да не си малоумен ама коментарите ти и държанието ти клони към такъв тип хора. Тъка че другия път чети два пъти та да ти е ясна темата и недей да мислиш за минимуми и максимуми ами мисли какво се иска от автора.

Не знам какъв е спора, защото троловете като Янко и Кико ги блокирах тотално, но явно са се развихрили. Направи като мен и ще се почувстваш далеч по-добре!:) Инак борбата ти е обречена.

• Автор

Малък ъпдейт :) :

Питах за игрите, които ще се играят. Казаха ми - DIRT 2, NFS Rival, GTA 5, FORZA . И разни други "с колички" . Надявам се това да ви говори нещо, защото на мен - нищо. 

Спираме се на Intel i3-6100, бюджетът e вдигнат леко, с оглед на нуждите. За в бъдеще може да се добави външна видеокарта, добре е да се предвиди като захранване.

Засега сме измислили това:

ASROCK H110M-DGS LGA1151 
I3-6100 3.7GHX/3MB/LGA1151/BOX 
4G DDR4 2133 KINGSTON 
1TB SEAGATE 6G/7200/64M SATA 
CORSAIR VS450 450W ATX EU Version 
DeepCool Case TESSERACT BF USB 3.0 

Обща стойност - 678.40 лв. с ДДС

Приемам мнения и критики.

преди 8 часа, XECUTIONER написа:

Не знам какъв е спора, защото троловете като Янко и Кико ги блокирах тотално, но явно са се развихрили. Направи като мен и ще се почувстваш далеч по-добре!:) Инак борбата ти е обречена.

Споко :cool: . Отдавна съм в Калдата, научил съм се да не обръщам внимание на "специалисти" като тях. Жалко само, че заради такива, много други ценни хора напуснаха форума ...

Малък ъпдейт [emoji4] :
Питах за игрите, които ще се играят. Казаха ми - DIRT 2, NFS Rival, GTA 5, FORZA . И разни други "с колички" . Надявам се това да ви говори нещо, защото на мен - нищо. 
Спираме се на Intel i3-6100, бюджетът e вдигнат леко, с оглед на нуждите. За в бъдеще може да се добави външна видеокарта, добре е да се предвиди като захранване.
ASROCK H110M-DGS LGA1151 
4G DDR4 2133 KINGSTON 

Споко :cool: . Отдавна съм в Калдата, научил съм се да не обръщам внимание на "специалисти" като тях. Жалко само, че заради такива, много други ценни хора напуснаха форума ...

Рамта е малко и захранването е слабо. Засега може поне захранването да се вдигне малко, защото като ще се слага външно видео то няма да е достатъчно!

Изпратено от моят SM-J120FN с помощта на Tapatalk

преди 7 часа, pepicd1 написа:

Рамта е малко и захранването е слабо. Засега може поне захранването да се вдигне малко, защото като ще се слага външно видео то няма да е достатъчно!

Изпратено от моят SM-J120FN с помощта на Tapatalk

450w са напълно достатъчни и след време без проблем може да добави gtx 1050/ti/1060/rx460/470.

на 15.11.2016 г. в 6:48, RudeBoy написа:

Малък ъпдейт :) :

ASROCK H110M-DGS LGA1151 
4G DDR4 2133 KINGSTON 

без видеокарта как ще стане?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.