Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

искам програма за промяна на гласа в реално време

Featured Replies

Здравейте приятели! Нов съм във форума и надявам се да пиша на правилното място и да бъда съдействан.

Преди да добавя темата проверих близо 80% темите от форума, тъй като бяха твърде много и так не открих някой със същият *проблем*, но се зарадвах, че всеки, който е имал проблеми или му е потрябвало нещо мму е била оказана такава помощ и това ме накара и аз да задам моя въпрос тука, надявам се да ми се помогне и на мене също, ще бъда много благодарен и ще почерпя каса бира със мезе.

Та проблема ми е тъкъв.

От доста време се ровя в интернет и проверявам дали е възможно да си сменям гласа на телефона по време на разговор ( примерно: от мъжки на женски и обратното) знам, че се предлагат едни китайски телефони с тази функция, но те служат само за телефонен разговор и са доста некачествени, на мен ми трябва да мога да ползвам функцията за whatsapp, телефонни  разговори и т.н. За целта ми хрумна да свържа телефона чрез блутут ккъм компютъра и да ползвам пцто  като хендсфрий ( не на всеки компютър става, лично аз съм го пробвал на над 10 и не се е получавало, освен ако не знаеш какъв точно уиндоус да ползваш и какви драйвери ти трябват за блутуута) за сега тази функция работи при мене, приемам и изпращам телефонни разговори през компютъра и ползвам вградения микрофон и слушалки на компютъра за да говоря и слушам, с една дума всичко което може да се възпроизведе като тона от телефона се чува на компютъра ми и всякаква опция свързана с микрофон се ползва тази на компютъра. Така до тука надявам се да сте ме разбрали добре, проблема е ,че искам  да сменя микрофона на компа ( настройките подразбиране ) изтеглих си програмата  morphvox pro така, че да го настроя на режим робот след което да мога да ползвам глас на робот през блуутут връзката към телефонно обадане, но не се получава и свеки път се чува нормалния моя глас. Може ли някой да ми помогне? Дали имам нужда от външен микрофон, а не този вградения? много бих се зарадвал ако някой ми даде някакъ съвет или решение на проблема, вече 5 месеца се мъча с това и няма оправия. 3 месца се мъчих със свързването на телефона чрез блуутут към компа и да го ползвам като хендсфрий и сега от 2 месеца се мъча как да променя настройките на компа и да мога да си прменя гласа. Ходил съм при *хакери* *техници* а те даже ми викат, че е невъзмоно да провеждам телефонни разговори ползвайки микрофона на компа и говорителите му, което е възможно и го правя, вярвам, че има някакъв начин да се модифицира гласа. Благодаря ви предварително, надявам се да ми помогнете.

Редактирано от mustafa bilgin (преглед на промените)

Предполагам нещо подобно търсиш:

AV Voice Changer Diamond

Не съм я ползвал и затова не мога да кажа дали става.Просто я видях веднъж.

• Автор
на 16.11.2016 г. в 10:45, Iliyan Georgiev написа:

Предполагам нещо подобно търсиш:

AV Voice Changer Diamond

Не съм я ползвал и затова не мога да кажа дали става.Просто я видях веднъж.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Благодаря ти много за оказаната помощ, със тази програмка би трябвало да стане. Имал ъм я преди, но не се получи. Все пак ти благодаря и оценявам жеста ти.

Ок... ако някой друг гледа форума и му е интересно как е възможно промяната на гласа, ДА! има решение.

В моя случай ми трябваше за whatsapp основно, за целта си свалих  andy андроид емулатор ( виртуален таблет за пц) след като отворих програмата настроих я да ползва микрофон от  voice changer diamond или morphvox и двете програми са едни и същи почти. После влязох през Andy в гугъл маркета и си свалих  whatsapp така вче микрофоно е настроен от избраната мен софуер... работи перфектно. Накрая си свалих една програмка .... забравих й името, която служи за виртуален мобилен номер ... така вече от таблета мога да се обаждам през виртуалния номер и да променям гласа от morph vox pro и използвайки виртуалния мобилен номер си отворих и whatsapp акаунт... незнам дали разбрахте, но с една дума да може да се промени гласа в реално време , но трябва да си пред компра. Благодаря ви за отделеното време, мерси

преди 6 часа, mustafa bilgin написа:

Накрая си свалих една програмка .... забравих й името, която служи за виртуален мобилен номер

Утре ще питаш коя е програмата, понеже си забравил. А тя е на компютъра ти и пак не я знаеш.
И всички тия упражнения само защото не можеш да си направиш настройката на микрофона?

• Автор
преди 9 часа, Mlechko написа:

Утре ще питаш коя е програмата, понеже си забравил. А тя е на компютъра ти и пак не я знаеш.
И всички тия упражнения само защото не можеш да си направиш настройката на микрофона?

WhatsCall  е програмата, а снощи писах от друг компютър. можеш да го тестваш не е проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.