Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на пистолет за горещ въздух

Featured Replies

Реших да си избера бюджетен пистолет за горещ въздух в ценови диапазон 50-60 лв. Огледах из сайтовете и се спрях на Einhell BT-HA 2000/1. От Ейнхел заявиха, че вече не се произвежда такъв и имат други алтернативи, ама бяха от 100лв нагоре.

Забелязвам че по принцип има голям избор от марки и модели, но не съм сигурен на какво да се спра. Има по-евтини по 25-30 лв, ама не съм сигурен до колко са надежни.

Трябва ми за да смъкна един стар маджун от остъкление и после ще го използвам за премахване на боя. Но не толкова често, просто сега ми се налага, и не ми се ще да търся професионални и скъпи инструменти.

Някой може ли да ми препоръча марка и модел, по възможност лично пробван. Подсказаха ми, че най-добрите пистолети за гореща въздух са на Steinel и Bosh. На стеинел има модел за 65лв, но без приставки, без куфар – като сложа това и ми идва над 100лв. (на Bosh също излизат скъпи предложенията).

Искам да не е китайски производителя (или ако е да е изпитан), в краен случай български, не знам Raider как се справя в това отношение.

Моля да ми погонете с избора, всякакви съвети ще са ми от полза.

Ми от мастерхаус имам един на скилл за 20-30лв боклуче и човека каза да се оставя да почива, че да не изгори.. Бош и райдер са по-висок клас ама то ако го държиш дълго включен пак ще има проблем. Всички марки са мейд ин чайна така, че..

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

преди 4 минути, Mr.n0b0dy написа:

Бош и райдер са по-висок клас 

:emoji_smiley-03:, т`ва е голям майтап... за райдера:no-no: По- голям боклук от това няма...и не е български, а си е чисто китайче от неизвестно местонахождение .

Имах предвид, че в магазина беше по-скъп иначе то.. само мейд ин чайна пише не знам за къде ги пройзвеждат..

• Автор

При всички положения ще гледам да не го претоварвам какъвто и да е, но въпроса е да не си взема нещо което няма да се счупи "преди да почне да работи".

Първият сайт който отварям пише за продукти че са с произход - Германия, Швейцария, Япония ... и като попиташ производителя къде се правят - отговарят Китай - http://www.onlinemashini.bg/cat/23//247/pistoleti-za-gore6t-vazduh Въпреки това смятам всеки продукт се прави по различна технология и стандарт за качество и там може сполучиш и на пълни боклуци и такива които са по-читави.

Какво ви е мнението за продуктите на Спарки - попаднах на това http://www.onlinemashini.bg/pistolet-za-topal-vazduh-sparky-hag-1600e-1600w-/1531

Спарки- марки, все едно, аз имам един неизвестен от Баумакс купуван преди няколко години за 20-тина лв. и още си работи безпроблемно.

• Автор
преди 1 час, lupis написа:

Спарки- марки, все едно, аз имам един неизвестен от Баумакс купуван преди няколко години за 20-тина лв. и още си работи безпроблемно.

За тези по-евтините въпрос на късмет да улучиш нещо долу-горе добро, за това се консултирах.

Поръчах си Einhell 4520195 TE-HA 2000 E, някакъв нов модел с 5 приставки 7 режима на работа. Изглежда обещаващ, ще пиша отзиви как се справя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.