Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нaй-дoбpитe cмapтфoни, ĸoитo щe излязaт пpeз 2017-a

Featured Replies

• Автор

Отпред в хоум бутона, където е към днешна дата.

преди 13 часа, divna написа:

А ти къде предпочиташ да бъде?

Според мен, най-доброто място за сензора е в страничния бутон за включване, както са постъпили от Sony. Ама корейците копират ябълковия дизайн. От край време трябваше да махнат долния бутон, което е логично и по-удобно. Сега Apple сложиха сензора под екрана, скоро и от Samsung... Разглеждах един Edge на приятел. Телефона наистина е красив, но някак го чувстваш крехък, представяш си как го изпускаш и става на сол, а никак не е трудно да ти се хлъзне в ръцете, защото е доста неудобен за здрав захват. Това с кривата рамка не е добро решение. Постоянно се натиска нещо, неудобно за държане е, а аз полза от този закривен екран не виждам.

• Автор
на 2/28/2017 в 22:15, divna написа:

До колкото разбирам, официалната премиера на  Samsung Galaxy S8  ще е на 29 март 2017г. В България има ли някакво събитие, директно ли се пуска в продажба? До сега не съм следила премиери на такива устройства :) 

Предполагам ще има събитие, както беше миналата година със S7 и S7 Edge.
Ако 29.03 е световната премиера и тук ще има събитие в някой от МОЛ-овете (предишното им беше в The Mall), където ще имат 10-20-30 бройки за най-запалените фенове, а същинските продажби ще започнат малко по-късно.

преди 9 часа, djagi написа:

Според мен, най-доброто място за сензора е в страничния бутон за включване, както са постъпили от Sony. Ама корейците копират ябълковия дизайн. От край време трябваше да махнат долния бутон, което е логично и по-удобно. Сега Apple сложиха сензора под екрана, скоро и от Samsung... Разглеждах един Edge на приятел. Телефона наистина е красив, но някак го чувстваш крехък, представяш си как го изпускаш и става на сол, а никак не е трудно да ти се хлъзне в ръцете, защото е доста неудобен за здрав захват. Това с кривата рамка не е добро решение. Постоянно се натиска нещо, неудобно за държане е, а аз полза от този закривен екран не виждам.

Поста е толкова объркан, че не знам кое първо да коригирам и на кое да опонирам по-напред.
Като Самсунг копират Епъл защо сега преместиха пръстовия отпечатък отзад, а не чак след като Епъл го направят?
А по повод мнението за Edge - на колкото хора не допада този дизайн, на тобно толкова пък им допада.
За мен лично  е много удобен, а възможностите на бързото меню в заоблената част ми е супер полезно.

Тоест "кривата рамка" е супер удобно направена и е с доста положителни удобства според мен.

преди 5 часа, algor написа:

...

Тоест "кривата рамка" е супер удобно направена и е с доста положителни удобства според мен.

Все така неясно ще си пиша... Моля, не ме коригирай. ;) ...!?...

Да, супер удобно е направена, направо е безсмислена рамката... Ама нали трябва да има нещо като дизайн, с който корейците за жалост явно не могат да се похвалят. Дизайна на "облото камъче". Приличат ми на второкачествен индийски сериал, спонсориран от гнусмаС. За сметка на това, купувача е ясен - който купува гнусмаС-Самсунг, то същите са и купувачите на нагризките. Навремето гризките са крали и са се учили как се прави дизайн от сони, сега корейците несполучливо го догонват, но са в позиция "дишам прах". Едните махнаха бутона, сега и другите. Евтините китайци са по-добрата инвестиция в телефон - не плащаш торба пари, но имаш същия, 1 към 1 дизайн и м/би по-качествена батерия, ха-ха... Е, сега на новите гриз-мас-нещо си сумсанг  са със сони батерия, поне една част. Честито на късметлиите, проверете с каква батерия взимате телефона...

Колкото за edge, ами да питам моя приятел, който даде пари колкото за една кола (да де, втора ръка...). Това е най-кретенската покупка на телефон (сигурно 10-и гнусмас за него). Ама не му бил удобен телефона... Трай! Е... Разбира се, няма начин да е удобен - този телефон просто няма начин да се хване удобно! Аз моя приятел го оправдавам, не може да си инсталира компютъра, но е 20 ниво на някаква андроид стратегия. Разбира се, като влезнеш в технополис и питаш "кой е най добрия телефон?", изобщо няма изненада.

преди 5 часа, algor написа:

най-запалените фенове

хахахахах ... на на нотето ;)

Не вярвайте на характеристиките по разни сайтове за iPhone 8 и S8. В различни сайтове гледах различни характеристики. Не се знае реално какви ще им са параметрите! 

П.С: То въобще за какво Ви е функцията за пръстов отпечатък?

преди 39 минути, Уолтър Уайт написа:

Доста е удобен. Аз лично ползвам Xiaomi Redmi Note 3 Pro - скенера за пръстовия му отпечатък е на гърба. Удобно ми е, когато го изкарам от джоба, просто да го докосна за има няма и секунда и телефона ми да е отключен. С това мога да си заключвам и дадени приложения, при плащане (за сега в България е много слабо разпространено, нормално) с телефона, вместо да въвеждаш парола, ти сканира пръста и разрешава плащането. До колкото си спомням, ти ползваше Iphone - в AppStore можеш да го ползваш при покупка на приложения, вместо да въвеждаш парола.

• Автор
преди 58 минути, Уолтър Уайт написа:

Леко неадекватен въпрос в 21-ви век...
Бързина, удобство, сигурност за мен, средствата ми за разплащане и за самия апарат - затова ползвам пръстовия отпечатък.

Това достатъчно ли е като отговор или да пиша още?

преди 12 часа, algor написа:

Леко неадекватен въпрос в 21-ви век...
Бързина, удобство, сигурност за мен, средствата ми за разплащане и за самия апарат - затова ползвам пръстовия отпечатък.

Това достатъчно ли е като отговор или да пиша още?

Напиши още :D На мен нито ми е удобен нито ми е по-бързо. Не ползвам пръстовия отпечатък. За по-сигурно- ДА както и Passcode е по-сигурно.

Къде са Google телефоните, в момента няма по-бърз Android телефон от Pixel. Със сигурност от Google готвят нещо голямо за Android O, който другите телефони скоро няма да видят, именно е по-добър заради това, S7 наскоро получи Android 7.0, а аз вече чакам 7.1.2, не ме питайте какви са предимствата, можете да погледнете в Googlе . Да не говорим, че Motorola вадят зверските телефони всяка година, но в България не са толкова популярни, естествено. 

Още не разбирам кой гледа дали на телефона му има нещо повече от FHD резолюция, повече от това е напълно ненужно, ще работиш с графични програми и подобни неща на телефона ли ? 

Пръстовият отпечатък е много удобна и бърза функция, Passcode e като вторичен вариант за отключване ако ти е мокър, мазен, отрязан, изгорен пръста :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.