Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаг в Skype и Steam

Featured Replies

Имам следния проблем-Skype и Steam лагват.В смисъл като вляза и започват да сечът..все едно вървят на кадри.Преди бях писал за този проблем,но след като минах от Win7 на 10 се оправи.Сега като съм на 7 отново сече.Някой знае ли как да го оправя завинаги,защото в старата тема някой беше постнал този файл,който оправя проблема за кратко време

Интернет.bat

Конфигурация, сканирано ли е PC-то скоро за бацили, инстарани ли с нужните драйвъри, в игри сече ли?

Най-вероятно заради производителността 7-цата е по-тежка а и с тези анимаций в най-новата версия на скайп.. това товари процесора а и ако имаш малко рам памет направо си увисва всичко..

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

То с тези нови версии на Скайп, дето ги ъпдейтват с по-нови и по-нови нон стоп ,нормално да забива. Но все пак ако имаш повечко РАМ памет, и с приличен процесор няма да имаш проблеми. Не си споменал модел, характеристики на машината....

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• Автор

Intel Pentium g3440,8GB RAM DDR3,SSD не го помня,Nvidia GeForce GTX 750Ti.Дънна-GIGABYTE B85M-D3H-A.Не мисля,че е заради компютъра.А и все пак като отворя онзи файл,който съм прикачил в началото всичко се оправя,но за кратко време..

преди 12 часа, XYconstant написа:

Конфигурация, сканирано ли е PC-то скоро за бацили, инстарани ли с нужните драйвъри, в игри сече ли?

Сканирано е,няма.Всички драйвъри са инсталирани до последна версия,в игрите си върви гладко

Редактирано от Valeri12580 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Забелязах,че дори и след време да ги пусна пак започва този лаг...някой да знае защо става така?С рестарт на компа се оправя

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Така..разбрах още нещо-когато пусна компа всичко си върви нормално включително и горепосочените програми..след 1-2 часа когато отворя тези програми,процесорът се товари мноооогоооо стига до 100% само програмата...преди го нямах този проблем когато бях с win 10

• Автор
преди 10 часа, XYconstant написа:

Skype и Steam качват процесора на 100%?

да..както и като използвам други програми,но не при всички...както казах в началото като пусна компа нищо му няма,но после почва това..

преди 2 часа, velislavvasilev написа:

Изтегли си Process Explorer от сайта на Microsoft и виж какво ти натоварва процесора.

добре

Редактирано от Valeri12580 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Оправих проблема!Просто трябваше да изтегля ръчно актуализация KB3102810,защото през windows update всеки път ставаше нещо на компа...Надявам се ако някой има същия проблем това да му помогне

Странни проблеми си имал. Аз също съм със 7-ца, ъпдейтите съм ги изключил още с инсталирането на ОС, Скайп и Стийм са актуални версии и нямам такива проблеми. В момента говоря по Скайп и яде 90 МБ РАМ, процесорът е на 0% и не върви на кадри. Може би трябва да си потърсиш по-нова 7-ца. Декември месец си намерих една 7-ца с вградени ъпдейти до края на Ноември 2016 (от някакъв румънски тракер) и вече 3 месеца съм с нея.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.