Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прекъсване и спиране на работата на всички USB портове на компютъра

Featured Replies

Имам проблем който незнам на какво се дължи, как и защо се появи - всички USB портове на компютъра, изведнъж спряха да работят, а работеха нормално. Като вкарам в независимо кой от тях, мишка, клавиатура, флашка или преносим твърд диск, и никаква реакция, преносимия твърд диск и флашките светнаха за няколко минути, и след това изгаснаха, на компютъра не се появява никакъв признак че са свързани изобщо, а на друг компютър си работят нормално.

Това се случи след като инсталирах всички актуализации от microsoft на Windows 7 64 битов. Незнам дали някоя от тях е виновна за този проблем защото до преди това си работеха портовете съвсем нормално и проблема го нямах.

Рестартирах компютъра и започнаха да работят, направих сканиране с Malwarebytes Anti-Malware и Kaspersky Internet Security - няма открити абсолютно никакви вируси или заплахи.

Моля за помощ да се установи какво и защо го причинява този проблем.

Това се случи след като инсталирах всички актуализации от microsoft на Windows 7 64 битов  - С това мисля, че си си отговорил на въпроса.

• Автор
преди 31 минути, Емил Костов написа:

Това се случи след като инсталирах всички актуализации от microsoft на Windows 7 64 битов  - С това мисля, че си си отговорил на въпроса.

Добре, а как да установя коя точно от тях е виновна за да се появи проблема ми? Само не ми казвайте една по-една да ги деинсталирам, и да пробвам след коя ще се махне - след всяко деинсталиране на всяка една от тях трябва рестарт на компютъра. Аз знам че всеки рестарт на компютъра скъсява живота на хард дисковете които са закачени към него, защото не се знае кога пак ще се появи отново и колко още други ще се появят заедно с него.

Няма ли някакъв фикс или начин да се разреши проблема ми?

преди 38 минути, JHONSON & JHONSON написа:

Добре, а как да установя коя точно от тях е виновна за да се появи проблема ми? Само не ми казвайте една по-една да ги деинсталирам, и да пробвам след коя ще се махне - след всяко деинсталиране на всяка една от тях трябва рестарт на компютъра. Аз знам че всеки рестарт на компютъра скъсява живота на хард дисковете които са закачени към него, защото не се знае кога пак ще се появи отново и колко още други ще се появят заедно с него.

Няма ли някакъв фикс или начин да се разреши проблема ми?

Никоя не е виновна. Просто по време на актуализациите явно е минал и update на драйверите на чипсета, в резултат на което се е появил проблема. След рестарт всичко си е дошло на мястото. На мен често ми се случва при преинсталации на различни модели лаптопи с windows 7.

• Автор

И повече няма да се появи, така ли? Държа да отбележа че много внимателно ги прегледах всички актуализации, преди да ги инсталирам, и никъде не видях такива за драйвери за чипсет, видях само за драйвери за мрежовата ми карта, но я отхвърлих, тъй като интернета ми вървеше нормално, с вградените в тези в седмицата явно.

Ако не е причината в някоя актуализация тогава къде другаде може да е?

преди 5 минути, JHONSON & JHONSON написа:

И повече няма да се появи, така ли? Държа да отбележа че много внимателно ги прегледах всички актуализации, преди да ги инсталирам, и никъде не видях такива за драйвери за чипсет, видях само за драйвери за мрежовата ми карта, но я отхвърлих, тъй като интернета ми вървеше нормално, с вградените в тези в седмицата явно.

Ако не е причината в някоя актуализация тогава къде другаде може да е?

Ами наблюдавай и то ще си покаже. Работи си спокойно. 

преди 3 часа, JHONSON & JHONSON написа:

Рестартирах компютъра и започнаха да работят

Ето го отговорът. Преди рестартът и след инсталирането на актуализациите е актуализиран и драйвър за USB Host. След рестарта всички актуализации са влезли в сила и всичко вече работи нормално.

• Автор
преди 1 час, ExaFlop написа:

Ето го отговорът. Преди рестартът и след инсталирането на актуализациите е актуализиран и драйвър за USB Host. След рестарта всички актуализации са влезли в сила и всичко вече работи нормално.

Много силно се надявам да е така и да сте прав, и този проблем повече никога да не се появи отново, защото честно казано съм като на тръни. Но наистина не разбирам, защо след като както по-горе казах, нямаше актуализации за актуализиране на драйвери за USB Host, кой и защо и с каква е цел е предизвикал и наредил да се обновяват точно тези драйвери, още повече че си работеха повече от нормално.:no-no:Това не ми е ясно.

• Автор
преди 1 час, ExaFlop написа:

Не е задължително да е драйвър.

В такъв случай тогава някаква друга е причината за проблема ми, след като не е актуализиран драйвер?

Актуализирани файлове от ОС, които са отговорни за работата на някои драйвъри.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.