Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Търся филма Сталин

Featured Replies

Става въпрос за ТОВА ,по възможост със субтитри.

• Автор

Абе аз Сталинград съм го гледал.Не е нито един от посочените.

ed2k://|file|Stalin.(Robert.Duvall,Julia.Ormond,1992).VHSRip.Spanish.by_gelus.avi|1465251840|C0F4A96B4C444D493D24BED3D6D5EBDF|/

само този Emule линк намерих

Благодаря ама това VHSRip не ме устройва.

претърсих торентите... търсачките ... или p2p програми, които имам

но без ресултат само това намерих

а за български субтитри .. не ми се верва да има .... трябва или ти да ги преведеш или некой твой приятел

• 1 месец по-късно...

И Аз го търся от половин година-не ми се е случвало да не намеря нещо което търся ,това обаче ми се опъна :ph34r: .Щом го намеря ще ти кажа веднага.

Редактирано от Dr.Web (преглед на промените)

Tърсихте ли го с WinMX. Щото гледам, че го има там

• Автор
Tърсихте ли го с WinMX. Щото гледам, че го има там

А какво е това?

• 3 седмици по-късно...

Ако ти е за гледане...Имам го вкъщи на оригинална VHS касета,на Александра. Каза,че такова качество не те устройва,но всъщност за гледане си е много добре.

Филмът е жесток. Предполагам,обаче го искаш за колекцията в шпингелите.

• Автор
Ако ти е за гледане...Имам го вкъщи на оригинална VHS касета,на Александра. Каза,че такова качество не те устройва,но всъщност за гледане си е много добре.

Филмът е жесток. Предполагам,обаче го искаш за колекцията в шпингелите.

Бих се примирил и да го гледам,обаче тая VHS касета ме мъчи.Нямам с какво да я гледам пък и видеоплеърите са на изчезване заради тия ДВД-та.Предполагам и ти нямаш възможност да я рипнеш.Филма явно не е излизал на ДВД защото го няма и по големите чужди тракери.Ох,обичам такива стари и хубави филми ама тоя път май няма да ме огрее.Филмите с тоя на предишния ти аватар съм ги гледал повечето,поне тия които мога да намеря.

Чудно,че го няма в БГ нет пространството. Пуснах го с мулето,не знам дали и кога ще успея да го изтегля,обикновено няколко дни ми отнема.

• Автор
Мерси,ама няма смисъл. Хубостта на Габриела така и така ще издуха всички.

Може си спретнем конкурс за най - смислен подпис (там вече ще разчитам на подкрепа)

:)

Нали говориш за ТОВА с Робърт Дювал?Ще ти бъда благодарен.

Да,и с Джулия Ормонд. Файлът,който тегля,обаче е също рип от видеокасета. Другото е просто Сталин.ави и ще видим какво е като дойде. А моята касета ако искаш я давам веднага,защото си струва гледането определено.

• 4 седмици по-късно...

http://www.kolibka.com/

има за Сталин филм на български

ако не се оправиш

потърси ме

тук или icq

Редактирано от VARETIKA (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Избодох си очите да търся този филм и не успяхsad.gif Ето защо изтупвам темата от праха и моля за помощ - ако някой е успял да го намери някаде моля за актуален линк, спешно е! Благодаря предварително!

Благодаря, но става въпрос за този филм - http://www.imdb.com/title/tt0105462/ с Робърт Дювал и Джулия Ормонд от 1992г. - едно време се подвизаваше на касети, а сега не го намирам никъдеsad.gif

• 5 месеца по-късно...

Аз гледах този филм по телевизията през 2006. Беше страхотно изпипан - и като актьорско изпълнение, и като похвати използвани от режисьора.

Преди седмица прочетох книгата "Сталин - дворът на червения цар" от Саймън Монтефиоре. Оказва се, че филмът се доближава в голяма степен до написаното от Монтефиоре. И сега горя от нетърпение да го гледам отново - само дето не мога да го намеря никъде из нет-а.

Ако някой открие нещо - моля ви, свиркайте - ще съм ужасно благодарен.

А за сега ще видя какво може да се докопа с мулето...

• 2 седмици по-късно...

такива суперлативи изчетох за този филм в темата, че ще взема да го намеря за да видя дали е истина всичко изписано...

утре ще ви кажа дали ще го имам и кога...

Аз даунлоаднах този линк от е-Мулето

ed2k://|file|Stalin.(Robert.Duvall,Julia.Ormond,1992).VHSRip.Spanish.by_gelus.avi|14652

51840|C0F4A96B4C444D493D24BED3D6D5EBDF|/

дето го предложи Ivanmar. Доста време отне но наистина е ФИЛМЪТ който търсех. Но има един малък проблем - дублиран е на испански (а аз знам толкова испански колкото и китайски - т.е. никък ; ) ).

Имате ли идея от къде можем да си вземем субтитрите (и на БГ и на английски и на руски - все ще е по-добре). Вече почнах да (се опитвам да) го гледам, ала на испански просто няма как да стане.

Още по-добре ще е оригиналния недублиран филм - но и субтитрите ще свършат работа : )

АлГор - in You we trust!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.