Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп GPU upgrade ?

Featured Replies

Здравейте :) Притежавам лаптоп Dell Inspiron 15 3000 series - спецификации: CPU- core i7 4510U 2.0gHz, GPU- geforce 840m, RAM 8 GB, 1TB HDD ;) Ползвам го както за работа така и понякога за игри, но наскоро приятели започнаха да играят една игра, която дори на най-минималните настройки ми насича и върви със 30 кадъра ... Исках да ме посъветвате има ли начин да направя upgrade на самата видеокарта . Също така гледах клипове със лаптопи, на който им слагат видеокарта от PC но седи на поставка отстрани . Интересно ми е до 100-200 лв. може ли да се направи нещо или просто да се откажа . ( Много от вас ще кажат - Купи си PC . Да но нямам възможностите, пък и ми се налага да използвам лаптопа, защото е навсякъде с мен )  :) Благодаря предварително на всички, надявам се както винаги да ми помогнете ;) Ще се радвам ако предложите нещо около бюджета ми, което да ми върши работа ;)

Можеш да се вместиш в 200 лева за адаптера със захранването.

Цък.

Цък.

А ако искаш и да изглежда по-добре. Цък

Това е само "оборудването" за подкарването на видеокартата на лаптопа. Трябва да отделиш ~400-500 лева за да направиш нещо.

• Автор

Аз имам захранване от стар компютър 400w :) Няма ли в България адаптери защото не мога да поръчам от ebay ...

Нищо не може да направиш и няма как да направиш Upgrade. Колко теми вече има по този въпрос.

Добре де щом има захранване, вземи си един USB PCI Extender.

Pg5L0.jpg

И една видео карта за ~200лв и си готов. Тоя Extender е 20-тина лева. Захранване имаш, само карта ти трябва. Но ще ти трябва и монитор, няма как да използваш екрана на лаптопа.

преди 2 часа, JoRkA написа:

Добре де щом има захранване, вземи си един USB PCI Extender.

Pg5L0.jpg

И една видео карта за ~200лв и си готов. Тоя Extender е 20-тина лева. Захранване имаш, само карта ти трябва. Но ще ти трябва и монитор, няма как да използваш екрана на лаптопа.

Искам да видя как ще свържеш специално този extender към лаптопа.

преди 1 час, niki292002 написа:

Искам да видя как ще свържеш специално този extender към лаптопа.

Както и този който ти си предложил ;)

преди 41 минути, JoRkA написа:

Както и този който ти си предложил ;)

Този, който аз съм предложил, ще проработи без проблем, тъй като е Mini PCI-E. Бих ти предложил най-напред да научиш елементарни понятаия, преди да предлагаш каквото и да е.

преди 12 минути, Емил Костов написа:

Та отново ще напиша, че няма начин да направиш upgrade.

то хубаво пишеш, ама дали четат:wink12:

преди 7 минути, дръндю написа:

то хубаво пишеш, ама дали четат:wink12:

Ако искат. Това е само мнение във форум.

То ,монитор ,карта ,захранване ,че адаптери :) тя стана сложна .По-добре да си вземе машина 2-ра ръка :)

И теб те спъва процесора ,тоя енергоспестяваш не става за игри

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.