Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся приложние за контрол звука на радиото.

Featured Replies

Здравейте!Преди известно време си инсталирах приложението "dub media player" на телефона ми LG-K10.На слушалки музиката е невероятна...плътен дълбок бас...чисти високи честоти...с една дума-чудесно приложение.Проблемът е че като ми омръзне плеъра и си пусна музика от радиото...примерно Енерджи...звука е отвратителен-почти никакъв бас и никакви високи...предимно средни честоти и това ме дразни и изнервя.Няма настройки на еквалайзери в радиото.Пробвах двайсетина приложения от Google Play и се оказа че половината не тръгват дори и на МП-3 а другата част от тях при пуснато радио могат да контролират само силата му на звук-оказаха се безмислени и загуба на време.Моля някой който се е занимавал с този проблем и е достигнал до положителни резултати да сподели...Има ли приложение за смартфона ми което като го инсталирам и си пусна моето радио звука да се регулира не само като сила а и като еквалайзери–ниски...средни и високи честоти.Предварително Благодаря!

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Нпример нещо такова ? DSP Manager & Equalizer Free Или разни други... https://play.google.com/store/search?q=DJ&c=apps&hl=en

Има и разни така наречени "модули", за Xposed Framework ("работна/софтуерна рамка") но трябва да се инсталира тя:Xposed Installer - http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer ) ,като изисква ROOT и е рискова, не работи на всички устройства там на сайта пише : от Android 4.0.3 до to Android 4.4 По-нагоре като Lollipop (5), Marshmallow (6) или пък най-новия Nougat (7) не... или поне не на SAMSUNG. Ето теми : https://forum.xda-developers.com/xposed

XPosed Equalizer Цялата идея на тази "рамка" е да се добавят и променят функционалности и персонализации на устойството (цветове, изгледи, прозрачни менюта, добавки към системата и др.) без да се инсталира друга система... но все пак се добавят файлове на системно ниво. Разбира се може и да се деинсталира след това целият Xposed. Работи с тъй наречените модули, като след инсталацията на всеки един се изисква рестарт на устройството, за да тръгне той.

Редактирано от Freem@n (преглед на промените)

• Автор

На мойто LG-K10 е с Android 6.0 Lollipop и до колкото разбрах май тия модули отпадат.Линка от play.google.com мисля че също отпада но първият линк на DSP Manager&Equalizer Freе...точно такова нещо търся за радиото.Да се надявам че не е само за MP-3 плеъра а еквалайзерите ще работят и на радиото.Спирам да пиша.Ще го пробвам и по късно ще споделя резултатите.

• Автор

Инсталирах  DSP Manager&Equalizer Freе но не действа дори и на mp-3.Пробвах и през настройките на телефона да дам някакви разрешения на приложението но без резултат-еквалайзерите се местят но както се казва...на празен ход.От линковете на вторият ти пост съм пробвал доста приложения и от нито едно нямаше файда.Затова повдигнах темата ако има някой се пробвал и с положителен резултат да сподели защото ако взема да инсталирам и деинсталирам всичко излязло до сега от Google Play...не знам накрая дали и телефона ще успее да проработи.Все пак благодаря за старанието да помогнеш.Ако имаш някоя конкретна идея като:Ето това приложение ще работи без проблем...ще пробвам и споделя резултата иначе  честно казано...не ми се тестват още 500 приложения.Нямам нито време нито нерви.

Пропуска се и една друга вероятност.... Очевидно с плеъра, който имаш инсталиран, се възпроизвеждат файлове. За качеството на звука, като цяло плеърите нямат почти никакво влияние, освен от гледна точка на еквалайзер. Да не се пропуска, че е напълно възможно качеството на радиото, което се слуша, както и на файловете от него, просто да е такова. В такъв случай, някои неща могат да бъдат променени с еквалайзер, ако става въпрос за такива настройки, но качеството просто няма как да се промени...

• Автор

Плеъра чете файловете и ги възпроизвежда.Би трябвало да има някакво приложение еквалайзер където чете сигнала от радиото и да го възпроизвежда.Може и да бъркам но един радиокасетофон или обикновено радио като ги пуснеш имат освен сила на звука и копчета за ниски и високи тонове...автокасетофоните и опция LUD...за ниските.Техниката е напреднала...не вярвам приложение с еквалайзери за едно радио да не може да се измисли.Колкото до  DSP Manager&Equalizer Freе който ми препоръча приятеля от втори пост...не ми чете нито радио нито MP-3 иначе има приятен външен вид.На английски ми се отваря за 2-3 секунди малко синьо прозорче на което пише is not enable.Разрових се в настройки на телефона-приложения и нямаше опция enable на приложението.В настройки и достъпност въобще не фигурира.Само в разрешенията се изписва че е приложение за по стара версия на Android.Явно може би за това не работи на 6.0.

преди 2 часа, Blue Ray написа:

Пропуска се и една друга вероятност.... Очевидно с плеъра, който имаш инсталиран, се възпроизвеждат файлове. За качеството на звука, като цяло плеърите нямат почти никакво влияние, освен от гледна точка на еквалайзер. Да не се пропуска, че е напълно възможно качеството на радиото, което се слуша, както и на файловете от него, просто да е такова. В такъв случай, някои неща могат да бъдат променени с еквалайзер, ако става въпрос за такива настройки, но качеството просто няма как да се промени...

Не съм специалист но примерно една музика ако е по лоша на излъчване(слаби високи и ниски честоти) но с чист радиосигнал ако я прекараш през един хубав автоусилвател би трябвало звука на ниските и високите честоти коренно да се промени.В нашият случай този автоусилвател да е едно приложение което да върши тази работа.

То има, има... Но като качеството на радиото е ужасно, еквалайзера няма да помогне много. Надявам се знаеш за ограниченията в качеството на FM радиото.

Има... и без XpoSed би трябвало да работи.... обещавам да го тествам при първа възможност, но в момента нямам руут-нат телефон или таблет под ръка.

Ето това,  http://www.mediafire.com/file/ar5men9o5ar7inb/ViPER4Android_FX_v2401_A4.x-A6.x.apk но трябва заедно с него да иснталираш и някакъв "драйвер", то ще те "подкани" ( започна да ми инсталира "BusyBox" )... Дадох линк за последна версия, иначе ето им сайта, има и за windows но аз не мисля да експерментирам, за Widnows-а съм "открил" DFX Audio Enhancer. :) 

Ето сайта на Viper: http://vipersaudio.com/blog/?page_id=48 Надежда му давам - именно затова, защото иска ROOT.

Но пак казвам - само ако ти е ROOT-нат или ако искаш да си го ROOT-неш. Иначе стъщата "работа" като горното ще стане. Root-ването най-лесно става с KingRoot или 360ROOT. Поне за мене. Но не за всички телефони действа разбира се, особено на по-новите Android-и. Май на Samsung най-трудно става D-: ... Както и да е. На някои се изисква намесата и на компютър и кабел, като пак не е гаранция за успех. Препдолагам си запознат.

Редактирано от Freem@n (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, Blue Ray написа:

То има, има... Но като качеството на радиото е ужасно, еквалайзера няма да помогне много. Надявам се знаеш за ограниченията в качеството на FM радиото.

Малко еквалайзера да помогне пак е нещо.Не очаквам музика в ушите като от домашна стерео уредба и някой супбувер да ми тресе мозъка по софийските улици.Важното е да ти е приятна музиката а не като сега...предимно само средни тонове като от тенекия.

преди 1 час, Freem@n написа:

Има... и без XpoSed би трябвало да работи.... обещавам да го тествам при първа възможност, но в момента нямам руут-нат телефон или таблет под ръка.

Ето това,  http://www.mediafire.com/file/ar5men9o5ar7inb/ViPER4Android_FX_v2401_A4.x-A6.x.apk но трябва заедно с него да иснталираш и някакъв "драйвер", то ще те "подкани" ( започна да ми инсталира "BusyBox" )... Дадох линк за последна версия, иначе ето им сайта, има и за windows но аз не мисля да експерментирам, за Widnows-а съм "открил" DFX Audio Enhancer. :) 

Ето сайта на Viper: http://vipersaudio.com/blog/?page_id=48 Надежда му давам - именно затова, защото иска ROOT.

Но пак казвам - само ако ти е ROOT-нат или ако искаш да си го ROOT-неш. Иначе стъщата "работа" като горното ще стане. Root-ването най-лесно става с KingRoot или 360ROOT. Поне за мене. Но не за всички телефони действа разбира се, особено на по-новите Android-и. Май на Samsung най-трудно става D-: ... Както и да е. На някои се изисква намесата и на компютър и кабел, като пак не е гаранция за успех. Препдолагам си запознат.

Благодаря за старанието но честно да ти призная не мисля да се впускам в чак толкова сложни гимнастики.Телефона е 400 лв.и ако го прецакам с нещо после не знам дали ще си го оправя.При Windows  е лесно за оправяне...има точки за въстановяване...диск за възстановяване...или пък някоя програмка и пак ако не стане...майната му и преинсталираш набързо оперативната система за 2-3 часа и си готов...а при телефона-пълна мъгла ми е. ЛИНК   ЛИНК

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.