Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забравена парола на Gmail

Featured Replies

моля да ми помогнете за Gmail zабравих си паролата знам за си емаил ла за вистоновяване на паролата но не става пише ми  Google не можа да потвърди, че това сте вие, така че в момента не можете да влезете в този профил.Извинявам са за правописа :) на 15 год сим :) 

Google не можа да потвърди, че това сте вие ............  - Защо не може да потвърди. Кое в начина за възстановяване не правите?

• Автор
  1. Въведете имейл адрес, който можете да проверите сега. От помощ ще е, ако използвате адрес, който вече сте добавили към този профил.
  2. Google ще изпрати код за потвърждение на този имейл.
  3. Въведете кода тук.
  4. Ако успеем да потвърдим, че този профил ви принадлежи, ще видите инструкции, които да ви помогнат да влезете в него.
  5. пиша си email за вистоновяне и ми излиза това  Google не можа да потвърди, че това сте вие, така че в момента не можете да влезете в този профил :)))
преди 8 минути, igbal123 написа:
  1. Въведете имейл адрес, който можете да проверите сега. От помощ ще е, ако използвате адрес, който вече сте добавили към този профил.
  2. Google ще изпрати код за потвърждение на този имейл.
  3. Въведете кода тук.
  4. Ако успеем да потвърдим, че този профил ви принадлежи, ще видите инструкции, които да ви помогнат да влезете в него.
  5. пиша си email за вистоновяне и ми излиза това  Google не можа да потвърди, че това сте вие, така че в момента не можете да влезете в този профил :)))

Или правиш нещо както не трябва или просто искаш да влезеш в друг профил.

• Автор

Не наистина искам да си вляза в моя профил не на някои друг правя всичко точно пиша си email идва ми кода кат напиша кода ми пише не установихме че този профил е ваш :(

преди  2/3 дена бях си сменил паролата но сега що нестава нз :( 

Направи си нов профил и си запиши някъде всички данни. Гугъл е много строг напоследък в спазването на тайната, няма да успееш със стария.

Ако очакваш от тук да получиш някой хакерски инструмент за разбиване на пароли, няма да стане.

Редактирано от B3M2W0 (преглед на промените)

Трябва да имате оторизационен код или регистриан валиден телефонен номер!  Ако не сте го записали кода - лошо. Гугъл лесно не се "дава"  заради опитите за кражби на профили!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Автор
преди 2 часа, B3M2W0 написа:

Направи си нов профил и си запиши някъде всички данни. Гугъл е много строг напоследък в спазването на тайната, няма да успееш със стария.

Ако очакваш от тук да получиш някой хакерски инструмент за разбиване на пароли, няма да стане.

Да аз си направих нов профил но много жалко всичките ми неща бяха стария ми профил :( 

Иначе мерси за помоща....  

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Трябва да имате оторизационен код или регистриан валиден телефонен номер!  Ако не сте го записали кода - лошо. Гугъл лесно не се "дава"  заради опитите за кражби на профили!

Незнам какво означа оторизационен код иначе не бях си написал телефонния номер само с email си бях иначе мерси за помоща..... :)))

С новия профил или там с писмото за потвърждение на акаунт би следвало да получиш такъв доста дълъг оторизационен код код. Поне така беше при мен, но акаунта съм го правил преди 5 години, та днес как е - не знам!

• Автор
преди 18 минути, Кумчо вълчооо написа:

С новия профил или там с писмото за потвърждение на акаунт би следвало да получиш такъв доста дълъг оторизационен код код. Поне така беше при мен, но акаунта съм го правил преди 5 години, та днес как е - не знам!

Пак същия проблем пиша си email на новия профил и  кат дам напред да ми испрати кода ми излиза това..!!  Google не можа да потвърди, че това сте вие, така че в момента не можете да влезете в този профил.

email на новия си профил пиша на стария че кат ми прати кода да го пиша на стария :) 

Ако са ти изпратили нов код с новия профил, то той е оторизационен за новия профил и служи за това, ако се наложи да доказваш, че в случая новия профила е твой. За другия проблем поне аз не вдявам защо се получава!

• Автор

Да това го разбрах идва ми кода всичко ок но кат на правя на стария си профил забравена парола ще испратя снимка :Д чек 

ето тука всичко ок кат направч забравена парола на стария си профил 

Без име.png

Се случва това....

яьаьяаья.png

ьяаьяаья.png

• Автор
преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Ако са ти изпратили нов код с новия профил, то той е оторизационен за новия профил и служи за това, ако се наложи да доказваш, че в случая новия профила е твой. За другия проблем поне аз не вдявам защо се получава!

Но е минал срока за задаване на нова парола 48 часа вище снимката :( 

Без име.png

Добре бе дете.Разбирам да беше на английски език да не можеш да прочетеш, то е на български.Ясно пише какво се прави.48 часа имаш.Казваш на системата да ти прати код за да си я смениш, ти 48 часа не си отваряш пощата?

• Автор

Ми човек не сим го отварял дори ми са пратили това 2 за да си задам нова парола имали начин пак да ми го пратят ?

преди 1 час, igbal123 написа:

Ми човек не сим го отварял дори ми са пратили това 2 за да си задам нова парола имали начин пак да ми го пратят ?

Същата процедура или използвай последния изпратен ако не са минали часовете!

• Автор

Аз ли ? :Д 

преди 13 минути, Кумчо вълчооо написа:

Същата процедура или използвай последния изпратен ако не са минали часовете!

Минали са часовете... :(

• Автор

Няма проблем момчета вече чакам само да ми пратят отново вистновяваното на паролата и сим добре :D благодаря на всички дет ми отговаряха на темата за оказаната помощ :)....!! :P

Без имеьяаьяа.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.