Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ - за докладване на снимка!

Featured Replies

Здравейте. Пиша ви по наболял проблем, с който сячески се боря, но без успех.Мой стар познат, с който сме в много лошо отношения, преди две години и качил две снимки във фейсбук с мен, които категорично не желая да са там! Аз и мои приятелите разсипахме профила и снимките от докладване ( буквално денонощно репортвахме ), но за съжаление без никакъв успех. Винаги връщаха, че не откриват нищо, което да е в противоречие с политиката им. По профила пък не откривали нищо. Снощи опитах и друга форма за репорт,  в която постнах профила, който докладвам, снимката  и текст в , който написах, че не желая снимката да  там, че нарушава авторитета ми и е качена против волята ми.И ми върнаха това :  Ако не можете да предоставите тези специфични Facebook подробности, все пак ще имате опции. Ето какво можете да направите:

"- Свържете се с местните правоохранителни органи и докладвайте този проблем към тях. 
- Блокирайте това лице във Facebook, за да няма повече достъп до списъка ви с приятели. Научете как да блокирате някого в Помощния център: 
- Ако проблемът не се случва във Facebook, го докладвайте директно към платформата или уеб сайта, където се случва.

Знаем, че ви е тежко, и ако все още не сте, ви насърчаваме да се свържете с приятел или член на семейството, на когото имате доверие, училищен психолог, адвокат или гореща линия за кризисни ситуации за допълнителна подкрепа. "

Моля за съдейтвие, ако някои знае някаква друга форма за контакт с фейсбук, в която мога подробно да напиша за какво става въпрос, или как по друг начин да докладвам снимките, така че те да бъдат изтрити! Благодаря предварително.

Това е варианта - репорти. Друг контакт трудно ще откриеш и ще ти отговори някой, различен от бот.

• Автор
току-що, XYconstant написа:

Това е варианта - репорти. Друг контакт трудно ще откриеш и ще ти отговори някой, различен от бот.

С коя от всичките опции да докладвам ? И имам ли шанс да я спечеля тази битка? Профила какво трябва да го правя, за да го затворят ?

Няма друга форма. Ясно са ти отговорили, че снимката не нарушава правилата на Фейсбук . Оттук нататък, ако искаш да се бориш, потърси съвет от адвокат.

• Автор

Като изключим все пак, евеутална правна консултация, или нещо подобно ( което пазя като вариант в дълбоките резерви ) . . . никой, на когото му се е случвало това - дали помни с коя точно офпция е докладвал снимката, или някакъв друг съвет, с който мога да се справя с това?

• 3 седмици по-късно...

С докладване на снимката нищо няма да стане защото не противоречи на нищо. Може да пробваш с друг вид репорти - примерно за неистинско име или за фалшив профил. Ако той не предовастави нужните документи за верификация, може да се стигне и до заключване на акаунта. С което индиректно да постигнеш целта си.

Няма да разгледат един доклад, трябват поне няколко десетки, за да се усъмнят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.