Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Към ръководството на форума

Featured Replies

Споделям с ръководството на форума  ако ще му е в полза:

Днес, 22.01.2017 год. в 15.20 до към 15,30 форумът спря да работи за което малко по долу прикачам снимка. Наблюдавано е при мен от два различни доставчика.

В 16.00 часа за около минута или две се повтори същата процедура. Прави впечатление бавното отваряне на страниците, без значение с кой браузър ще се опитам. Ако се съмнявате във скоростта на интернета ми - категорично не е причината.

Споделям информативно без забележки и каквито и да е коментари, като смятам, че може да Ви бъде полезно!

С уважение: Стефан

Снимка002.jpg

преди 9 минути, Gangosa написа:

Мисля ,че това се получава като се ъпдейтва форума. Най вероятно са добавили нова екстра във форума.

Аз съм написал още в заглавието за кого се отнася коментарът ми и ако е редно, нека ръководството го коментира а не да изпишем 20 ненужни листа с обяснения!

• Администратор

Имахме технически проблеми и временно прекъсване. Всичко е оправено и работи нормално. 

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави.

на 24.01.2017 г. в 0:10, _Alex&Vanko_ написа:

Стефане, загива ли форума?

Ванко! Напиши нещо смислено и полезно! Що се касае до това дали загива или не - ето ми отговора - НЕ! Форумът и сайта не са започнали с теб и мен. Няма и да завърши с нас. Ниско долу можеш да погледнеш информацията, независимо че  много хора се пререгистрират по 10 пъти.Ако беше обществен форумът и сайта, можем да имаме някакви претенции, но той е частен и администратора решава всички проблеми.Не аз или ТИ!

На всичко отгоре, Калин е отговорил на питането, за да не се продължават коментари. Дори точно и ясно.Мисля, че коментарът му е насочен към всички във форума а не точно само за мен!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.