Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сериозен проблем с Excel 2007

Featured Replies

Здравейте!Преди време имах същият проблем,но за кратко и не помня как се оправи.Става въпрос за следното.Когато използвам Еxcel по някое време изведнъж на програмата нещо й става и започва с бясна скорост да се превъртат редовете надолу или нагоре докато стигне до последният възможен ред.Не се спира,докато не запаметя промените и не затворя програмата.Ако беше само това не е кой знае какво,защото пак я стартирам и пак си продължавам работата пък и това не се случва кой знае колко често,но ето че веднъж това нямаше как да се случи защото не можах да запаметя временната си работа защото ми изписа горе в лентата на програмата че файлът е само за четене и става така че не може да се запамети веднага и редовете продължават да си се превъртат и остава само да затворя програмата и в такъв случай цялата ми работа отива на вятъра.

Редактирано от Alpine Trail (преглед на промените)

преди 4 минути, Alpine Trail написа:

Здравейте!Преди време имах същият проблем,но за кратко и не помня как се оправи.Става въпрос за следното.Когато използвам Еxcel по някое време изведнъж на програмата нещо й става и започва с бясна скорост да се превъртат редовете надолу или нагоре докато стигне до последният възможен ред.Не се спира,докато не запаметя промените и не затворя програмата.Ако беше само това не е кой знае какво,защото пак я стартирам и пак си продължавам работата пък и това не се случва кой знае колко често,но ето че веднъж това нямаше как да се случи защото не можах да запаметя временната си работа защото ми изписа горе в лентата на програмата че файлът е само за четене и става така че не може да се запамети веднага и редовете продължават да си се превъртат и остава само да затворя програмата и в такъв случай цялата ми работа отива на вятъра.

Проверете дали случайно не натискате бутон на клавиатурата. Или той не включва сам

преди 27 минути, Alpine Trail написа:

РЕДАКЦИЯ

започва с бясна скорост да се превъртат редовете надолу или нагоре докато стигне до последният възможен ред.Не се спира,докато не запаметя промените и не затворя програмата. не можах да запаметя временната си работа защото ми изписа горе в лентата на програмата че файлът е само за четенене може да се запамети веднага и редовете продължават да си се превъртат и остава само да затворя програмата и в такъв случай цялата ми работа отива на вятъра.

може да положите усилие да не пишете излишни булшити

кликнете с мишката няколко пъти

минимизирайте и затворете и  SAVE

от лентата на windows

• Автор

Проверете дали случайно не натискате бутон на клавиатурата. Или той не включва сам

Не натискам никакъв бутон и нищо не се включва,защото щеше да ми направи впечатление.Все пак това е ставало не един и два пъти.

"Колега" вие пишете глупости с които нищо не обяснявате защо се случва така.И между впрочем как ще затворя програмата,а после ще SAVE-вам.Очаквам компетентно мнение,моля,а не стреляне напосоки с циркаджийското-опитай това,опитай онова.

преди 3 минути, Alpine Trail написа:

Очаквам компетентно мнение,моля,а не стреляне напосоки с циркаджийското-опитай това,опитай онова.

В такъв случай, вместо да пишете по форуми, се свържете с поддръжката на Microsoft. Те са автори на продукта, и са компетентни по отстраняване на проблеми в него. Имате право на това, след като сте си купили законно софтуера им, нали? ;)

преди 7 минути, Alpine Trail написа:

Не натискам никакъв бутон и нищо не се включва,защото щеше да ми направи впечатление.Все пак това е ставало не един и два пъти.

"Колега" вие пишете глупости с които нищо не обяснявате защо се случва така.И между впрочем как ще затворя програмата,а после ще SAVE-вам.Очаквам компетентно мнение,моля,а не стреляне напосоки с циркаджийското-опитай това,опитай онова.

Случайно да има макроси във файла, който редактирате?

преди 3 часа, Alpine Trail написа:

Напоследък препаратът за почистване на вани е с влошено качество-не му се сърди. А програмата Excel, както всичко друго на тоя свят, може да се развали. Ако имаш лиценз за нея, преинсталирай я , като изтриеш и регистрите и и я активирай отново. Ако имаше нерегламентирано вмешателство на бутон или тъчпад, той щеше да се прояви и в друг момент-поогледай се при друг вид работа дали си забелязал нещо такова.

чети пиенчо 

пенчо не чете....

e така

http://prikachi.com/images.php?images/498/9025498M.jpg

Spoiler

добре че дойде капитализма та комунистите видяхте препарат за почистване на вани та даже и вани

• Автор
преди 22 часа, RudeBoy написа:

В такъв случай, вместо да пишете по форуми, се свържете с поддръжката на Microsoft. Те са автори на продукта, и са компетентни по отстраняване на проблеми в него. Имате право на това, след като сте си купили законно софтуера им, нали? ;)

Няма как да се свържа с Microsoft,защото софтуерът е нелегален,теглен от Замунда.

преди 22 часа, capnemo написа:

Случайно да има макроси във файла, който редактирате?

Не знам какво е макроси и нищо не редактирам,просто само въвеждам данни.

преди 15 часа, Yvan Sergeev написа:

чети пиенчо 

пенчо не чете....

e така

http://prikachi.com/images.php?images/498/9025498M.jpg

Покажи скритото съдържание

добре че дойде капитализма та комунистите видяхте препарат за почистване на вани та даже и вани

Какво значение има от къде си затварям програмата?Аз го правя от X-а горе.Не пишете нищо съществено!

преди 19 часа, B3M2W0 написа:

Напоследък препаратът за почистване на вани е с влошено качество-не му се сърди. А програмата Excel, както всичко друго на тоя свят, може да се развали. Ако имаш лиценз за нея, преинсталирай я , като изтриеш и регистрите и и я активирай отново. Ако имаше нерегламентирано вмешателство на бутон или тъчпад, той щеше да се прояви и в друг момент-поогледай се при друг вид работа дали си забелязал нещо такова.

За преинсталацията е така и ако така се продължава ще го направя.Чудя се дали е възможно друга програма да оказва влияние.Например днес ми изтече лиценца за Avasta-а и откакто спря резидентната защита поне засега няма проблем.Освен това може би и нещо с тачпада да е свързано.Забелязвам че от време на време макар и доста рядко,той не се поддава на пълен контрол.

Редактирано от Alpine Trail (преглед на промените)

преди 3 часа, Alpine Trail написа:

За преинсталацията е така и ако така се продължава ще го направя.Чудя се дали е възможно друга програма да оказва влияние.Например днес ми изтече лиценца за Avasta-а и откакто спря резидентната защита поне засега няма проблем.Освен това може би и нещо с тачпада да е свързано.Забелязвам че от време на време макар и доста рядко,той не се поддава на пълен контрол.

Можеш да отвориш диспечера на задачите и да видиш какво друго ти е заредено в същия момент респ. дали може да влияе ( според мен едва ли). А в диспечера на устройствата намери тъчпада и виж дали Уиндоус го окачествява като нормално работещ. И на края, в Event Viewer виж какви записи имаш , особено съвпадащи по време с наличието на проблема.

преди 12 часа, Alpine Trail написа:

Какво значение има от къде си затварям програмата?Аз го правя от X-а горе.Не пишете нищо съществено!

на 1/23/2017 в 15:31, B3M2W0 написа:

тогава какво се оплакваш

може да се закрие темата 

проблема е решен

• Автор
преди 11 часа, Yvan Sergeev написа:

тогава какво се оплакваш

може да се закрие темата 

проблема е решен

Да си БАН от време на време явно не е достатъчно,защото пълниш форума с излишни глупости.Моят съвет е да си намериш смислено занимание.Благодаря на останалите които се опитаха да помогнат.Белата явно я е правила антивирусната програма.От както спря резидентната защита,нямам проблеми!

Щом е пиратка ,начи и уиндоуса е пиратски ............което ме навежда на мисълта ,че нещо може да е оплескано в ОС и пакета .Може да опиташ да ползваш Libre office :) има аналог на Exel

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.