Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От абонамент към предплатена услуга на Теленор

Featured Replies

Имам 2 договора към виваком и теленор и искам да си прекратя теленорския,защото ми остава по малко от месец до изтичането му.Естествено,сега ме заливат с необикновени,неочаквани промоции даже по телефона.Въпроса е мога ли да мина от договор към предплатена услуга на теленор.

Попаднах на странна ситуация,като си плащах сметката последните два месеца.

Края на декември,като си платих сметката и казах точно и ясно "Искам да си запазя номера,да прекратя договора,когато му дойде времето и искам да знам може ли да си го запазя с предплатен план,да съм си на ваучери" Отговориха ми   Да,може.Може да ви запазим номера,ако искате да си прекратите договора,идвате края на януари,или началото на февруари и давате заявка за това.И си викам ОК.

Преди седмица,обаче някъде си плащам поредната фактура и питам същия въпрос за прекратяването,но в друг обект. Този път ми казаха,че не можело.Може да си закупите карта на ваучер,но то ше е с друг номер.То е логично това де,донякъде,но си има и разминавка.И почна да ме обсипва с оферти за неограничени минути над 20 лв при това на месец и определено не ми е изгодно това.Парадокса  е защо в един обект на теленор ми казват едно,в друг друго.

Ако имате някакви познания по въпроса,очаквам вашите мнения.Желанието ми е да си запазя номера към предплатена услуга,само че реално това може ли?!И в крайна сметка искам да си остана с вивакомския договор,да ми е само един договор.Да не говорим,че там ми остава повече време до изтичането му!

и започват невероятните финансови анализи   че е по изгодно  на договор отколкото на предплатени не знам наистина ли е толкова балам българския народ и дали има някой да се връзва на приказките на колонизаторите .

да  хората не си я правят тази сметка и  са много финансово не грамотни и на края  на месеца 10 дена преди заплата  няма парички и некви реклами по тлевизията нонстоп   за бързи пари"кредити" (лихвари) викам им" Кретенисимо"

преди 12 минути, velislavvasilev написа:

да плащат хората договори по 20-30лв.. 

Извинявай, но на мен моя план ми се вижда доста изгоден. 17 лева месечно - 12 000MB на максимална скорост (4G) и неограничени минути. Не всичко е разговори - вече е 21-ви век и всичко е по-лесно, когато имаш мобилен интернет. Отделно, това с личните карти е заради многото измамници. 

Отделно това за приятелите не е вярно. Ако наистина ти е приятел ще ти изкара най-изгодното, (все пак, заради 1 човек няма да загуби нищо) а ако не е - ще те набута с най-скъпото. 

специално за това съм съгласна да се знае кой номер на кой е щото  иначе някой пикльо ти се обажда  и ти говори глупости  и заплашва с джобните пари от родителите си.

17  лв ти си ясен ходиш по улиците като зомби и гониш покемони всеки с неговите си пристрастености някой пък дават  толкова за 3 кутий цигари или 1-2 литра ракия.

За М-Тел "Номер по избор" се води като услуга за 36 лв - независимо дали за предплатена или абонаментна карта. Не знам за другите. Под въпрос е и дали това включва да запазиш текущия си номер...

От личен опит зная, че в различните офиси на Теленор говорят различни неща.

Най-добре автора да се обади на оператор и да пита, дали може да си прехвърли номера към предплатена услуга.

естествено че може след като  изтече договора  или се прекрати  и се платят неустойките

Чета и отново - много чукчи-писатели БЕ!!! Разбрали-недоразбрали, знаещи-незнаещи - ама пишат, да са в играта.

Категорично, от ЛИЧЕН опит казвам - ДА, МОЖЕ. В момента имам на мое име три сим-карти на предплатена услуга - преди време бяха четири на абонаментен план. Точно на Теленор.

Важното е един месец преди да изтече договора, да заявите желание за неподновяване. В писмен вид. И няколко дни преди датата, да заявите желание за ползване на същия този номер с предплатена услуга. Ще Ви бъде дадена нова сим-карта. И това е.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 7 минути, velislavvasilev написа:

Аз съм обиколил и трите оператора и ми отказаха преди 2 години.  

Това е в историята.
Сега няма проблем да се премине от абонамент на предплатена услуга към който и да е оператор, като най-добре е предплатената във Виваком, защото е валидна една година и не изисква зареждания и прочие даване на пари.

Алгор ме изпревари. От 2010-2011г. Насам многократно без проблем съм минавал от прима към договор и после обратно към прима. Пък има и боб с такса от 2 лв. на месец.

Цитат

преди 29 минути, velislavvasilev написа:

Не разбирам тези коментари. Да не смятате, че лъжа? Дори човекът така е започнал темата. В два различни магазина са му казали 2 различни неща. Споделе опита как сте преминали на предплатена карта, за да знае какво да прави. Ако ще да се изредите 300 души да ми напишете, че сте минали на прима - ОК. Аз не минах. Ако има подобни теми, пак ще пиша същите коментари. "От личен опит - не ми дадоха и трите оператора. По форума има хора, които казват, че са си сменили плана"

Говорим си глупости в момента, а вие защо се чувствате..."прецакан" (примерно казано), като чета, че живеете във Великобритания?
Кажете в кой град сте пробвал и в кой офис на Теленор, за да не сме голословни.
Често търговците са неграмотни и не разбират материята, с която се занимават.
Това учудва ли ви?

Ако искате да помогнем, дайте изчерпателно инфо.
Ако не искате и само ще теглим локуми - вие дейставйте, а аз спирам да пиша в темата.

• Автор

Утре ще ида в някой офис на теленор и ще дам предизвестие!Ще се сблъскам предчувствам с много упорства от служителите,но ако няма нещо наистина много изгодно ще премина към ваучер.Щом някои хора дето постнаха коментари са успяли да преминат,и аз ще успея.В крайна сметка ще споделя какво е станало )

Sent from my SmartPlusII using Tapatalk

преди 1 час, Емил Тинков написа:

Утре ще ида в някой офис на теленор и ще дам предизвестие!Ще се сблъскам предчувствам с много упорства от служителите,но ако няма нещо наистина много изгодно ще премина към ваучер.Щом някои хора дето постнаха коментари са успяли да преминат,и аз ще успея.В крайна сметка ще споделя какво е станало )

Не би трябвало да имате проблем. Току-що говорих по този въпрос и в Теленор не би трябвало да имате спънки.

Ако все пак по някакви причини ви откажат или въртят и ако сте от София, драснете едно ЛС и ще ви пратя при човек в офис на Теленор да си свършите работа без проблем.

• Автор

Оу благодаря за евентуалната помощ.Може и така да стане като нищо :dd.Ще пиша при необходимост ))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.