Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свободата като наследство и избор

Featured Replies

Моля ви за ЛИС на тема Свободтата като наследство и избор! Много спешно за утре!!

С какво ще стимулирате бъдещите кандидати дето ще ви свършат тази дреболия?

Ето ти 4 линка, където може да си избереш нужната информация

Линк1

Линк2

Линк3

Линк4

Ако се разтърсиш може да намериш още много информация.

И само за това ли се регистрира в този форум, понеже те мързи да отделиш 1 час и да си напишеш скапаното домашно по Литература ??? Или "лигата" и наргиле баровете са по-важни ? Или пък си "твърде важен" за да не пишеш домашни ? Писнало ми е от пикльовци като теб, дето не си пишат домашните, постоянно дрънкат някой да му ги пише и после на края на годината се сърдят, че имат двойка.

преди 16 минути, niki292002 написа:

И само за това ли се регистрира в този форум, понеже те мързи да отделиш 1 час и да си напишеш скапаното домашно по Литература ??? Или "лигата" и наргиле баровете са по-важни ? Или пък си "твърде важен" за да не пишеш домашни ? Писнало ми е от пикльовци като теб, дето не си пишат домашните, постоянно дрънкат някой да му ги пише и после на края на годината се сърдят, че имат двойка.

Лошото е, че няма да имат двойка, защото няма да ги оставят на изпит. Така ще си изкарат средното, а после и висшето образование. Чак след това ще се чудят защо нещата обаче не се случват, няма работа за тях и не могат да се развиват.

И аз съм бил калпазанин.Докато случайно майка ми и ДРУГАРКАТА по литература не се оказаха в една болнична стая.Станаха приятелки.Майка ми:Той Гошо е зле с твоите предмети.-Аз ще го поема-каза другарката---И кат" ма пое.....Още ме боли ръката от писането тогаваТва 86-7-8 годин ти говоря.

преди 6 минути, skalata_73 написа:

Вземи един шпеков салам, подай го на даскала (даскалката) с думите ''Свободата Санчо е в салама'' и изпита е в кърпа вързан.

Шпек или мортадела?Аха видех-шпек.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

преди 18 минути, _nib_ написа:

И аз съм бил калпазанин.Докато случайно майка ми и ДРУГАРКАТА по литература не се оказаха в една болнична стая.Станаха приятелки.Майка ми:Той Гошо е зле с твоите предмети.-Аз ще го поема-каза другарката---И кат" ма пое.....Още ме боли ръката от писането тогаваТва 86-7-8 годин ти говоря.

Шпек или мортадела?Аха видех-шпек.

Нещата бяха други тогава. Нямат нищо общо с днешната паародия наречена образование.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Нещата бяха други тогава. Нямат нищо общо с днешната паародия наречена образование.

Ясно ми е бате.Ся пишат 4-ка само за присъствие.

преди 4 минути, _nib_ написа:

Ясно ми е бате.Ся пишат 4-ка само за присъствие.

Не, сега пишат слаб 6 в буквалния смисъл на думата.

Начи с оня акъл на тези години ся щях да съм геерален директор.Аз затуй казвам-висшистите ми е.аа мамата в тоа живот,ама тея дет са взели дипломи след 91годинаа.

Сегашните учители ако са като Костов всички ученици щяха да ходят още с пионерски > чавдарски връзки, да ходят по бригади, да имат пионерско поръчение -да издадат по 10 бутилки от 1 литър, 10 килограма желязо, 5 килограма хартия, да прочетат книжка за Митко Палаузов и да носят униформи.

преди 33 минути, Емил Костов написа:

Нещата бяха други тогава. Нямат нищо общо с днешната паародия наречена образование

ако трябва да сме честни, на никой не се разрешаваше свободното мислене, а всичко беше по калъп
то не, че ся е кой знае колко по различно, ама поне можеш да мислиш с акъла си, а не да повтаряш заучени фрази

преди 3 часа, дръндю написа:

ако трябва да сме честни, на никой не се разрешаваше свободното мислене, а всичко беше по калъп
то не, че ся е кой знае колко по различно, ама поне можеш да мислиш с акъла си, а не да повтаряш заучени фрази

Аз не съм казал, че тогавашното образование е било перфектно. Там обучението беше чрез страх и бой. След 89 година минахме в другата крайност.  

Преди поне имаше материални бази и знанията, които се научаваха можеше да се практикуват. А сега положението отива на неграмотност граничеща с олигофрения и простотия.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, _nib_ написа:

И аз съм бил калпазанин.Докато случайно майка ми и ДРУГАРКАТА по литература не се оказаха в една болнична стая.Станаха приятелки.Майка ми:Той Гошо е зле с твоите предмети.-Аз ще го поема-каза другарката---И кат" ма пое.....Още ме боли ръката от писането

аве Гошенце, а от друго ръката да те е боляла? :giggle1:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.