Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен шум от коремната област

Featured Replies

Здравейте!
Аз съм сериозен мъж на 56 години, като цяло здрав, но с наднормено тегло. От доста време чувам периодични звуци от коремната ми област -  едно  "квакане" за 1 секинда, повтарящо се с честота през около 1 секунда и с продължителност около 20-30 секунди . Редовно се появява сутрин след дефекация и пиене сок на гладно. Обяснявах си го с изпразването на дебелото черво и движението на сока. Но този странен квакащ звук започна да се проявява ту от ляво, ту отдясно, а и по друго време и от надкоремната област. Възможно ли е това да е шум от някакъв паразит в червата ми? Моля за сериозна съпричастност, ще благодаря за съвети от компетентни лица.

преди 39 минути, Весготов написа:

Здравейте!
Аз съм сериозен мъж на 56 години, като цяло здрав, но с наднормено тегло. От доста време чувам периодични звуци от коремната ми област -  едно  "квакане" за 1 секинда, повтарящо се с честота през около 1 секунда и с продължителност около 20-30 секунди . Редовно се появява сутрин след дефекация и пиене сок на гладно. Обяснявах си го с изпразването на дебелото черво и движението на сока. Но този странен квакащ звук започна да се проявява ту от ляво, ту отдясно, а и по друго време и от надкоремната област. Възможно ли е това да е шум от някакъв паразит в червата ми? Моля за сериозна съпричастност, ще благодаря за съвети от компетентни лица.

Какъв е този сок, който пиеш на гладно???

Не съм лекар, но наличие на чревни паразити може лесно да се докаже с фекален тест. Наличието на въздух, който може да се приеме с газирани напитки и не само понякога предизвиква къркорене. Повечето чревни паразити по природа не са активни създания, поради което се съмнявам да са причина за споменатия шум. Употребявате ли алкохол?

Редактирано от Bambodok
дума (преглед на промените)

Здравейте!
Аз съм сериозен мъж на 56 години,

........

Моля за сериозна съпричастност

По принцип наборе всички сме сериозни.Но някои от нас (моа) отидохме до жипито.

Щото иначе мойто щеше да изглежда така

Аз съм сериозен мъж на 45--------ланга лунга------втриса ме от няколко дена чакам сериозна съпричастност.Дайте да ме излекувате.Еми не става така.В интернет има почти всичко.Интернет може да ти помогне за почти всичко.Ударението е на ПОЧТИ€

Просто ти е празен стомаха и за това се чува този звук 

Има храни, които стомаха не може да разгради. При всеки човек е различно. Някой от домати, друг от лук. При други лактозата или бобови култури.

На всеки около 2 часа стомаха изпраща информация на мозъка, че си е свършил работата и е празен. Започва да произвежда солна киселина. И след няколко минути около 20 най-късно 30 казва, че  трябва да се напълни. И започва пак едно движение.

Но можеш със зелена глина да си почистиш червата http://desilifestyle.net/2015/03/зелената-глина-бентонит-древната-суп/

http://hranitelnidobavki.eu/polzi-vatreshnata-upotreba-zelenata-glina-p-191.html

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.