Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Значи проблема е този че не ми тръгват никакви клипове в вбокс7 от както смениха с новия вбокс. Пробвах с мозила и с интернет експлолер и пак е същото ,само на телефона ми тръгва .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

vbox-а минаха на mp4 клипове така че инсталирането на флаш няма да му помогне, ако отвориш директно клипа върви ли? https://media08.vbox7.com/s/2b/2b7e2216afrc5f2380f9.mp4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Бахти тъпотиите пак същите лайна не знам вече какво да права .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И какво от това? Никаква мр4 функционалност не съм слагал.Има ли такава?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

VBOX7 никога няма да стигне YouTube... или пък DailyMotion, MetaCafe, Vimeo... но най-вече YouTube разбира се. Просто му е заложено в българската природа да не бъде читав сайт.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е*и го вбокс-а, и без това стана комерсиален катун.

Ето една алтернатива http://www.videoclip.bg

Ако е реклама, да ме прощават модовете.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мда, даже струва ми се, там са се преселили старите Vбоксъри-ъплоудери.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В youtube всичко ми върви.И навсякъде другаде само вбокса са обаркани нещо.Ама това е много странно че щото и един приятел има абсолютно същия проблем.

Редактирано от bai_Milen (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имал съм подобен проблем на твоя ,но се оправяше от самосебе си след известно време ,моето предложение е да пишеш до някой от модераторите или администраторите на сайте ,Те би трябвало да Ти помогнат (ако наистина искат да задържат малкото хора които продължават да посещават сайта) ,Аз лично от години не го използвам ,преминал съм на YouTube ,а vbox7-са го използвам само да гледам анимета ,(а откакто сложиха последният ъпдейт стана тотален shit). ^^

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, bai_Milen написа:

Ама това е много странно че щото и един приятел има абсолютно същия проблем.

И той ли е с Windows XP ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
преди 6 минути, bai_Milen написа:

Ии човек това много прилича на стария вбокс!

докато не го осерат и него
тъй де, българите сме спецове в това

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, WhiteTooth написа:

Имал съм подобен проблем на твоя ,но се оправяше от самосебе си след известно време ,моето предложение е да пишеш до някой от модераторите или администраторите на сайте ,Те би трябвало да Ти помогнат (ако наистина искат да задържат малкото хора които продължават да посещават сайта) ,Аз лично от години не го използвам ,преминал съм на YouTube ,а vbox7-са го използвам само да гледам анимета ,(а откакто сложиха последният ъпдейт стана тотален shit). ^^

Да преди 5-10 години вкокса ставаше сега почти не го ползвам само за някой клип нещо на господарите.

преди 2 минути, Freem@n написа:

И той ли е с Windows XP ?

Да. Това ли е проблема.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, bai_Milen написа:

Да преди 5-10 години вкокса ставаше сега почти не го ползвам само за някой клип нещо на господарите.

По думите разбирам че го използваш да гледаш само "Господари на Ефира" ,до колкото си спомням Те имат и канал в YouTube.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, bai_Milen написа:

Да. Това ли е проблема.

Не е изключено, не знам... Вероятно с Chrome и Opera например няма да има ядове... ? ;) 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ми май всеки минава на youtube. Като гледам.

преди 2 минути, Freem@n написа:

Не е изключено, не знам... Вероятно с Chrome и Opera например няма да има ядове... ? ;) 

Ми сега ще проверя да ги сваля.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С хрома тръгват ама с мозила не . Ся ще пробвам това с бисквитките.

Не знам мозилата или вбокса е багав .И това с бисквитките не става.

Редактирано от bai_Milen (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 минути, bai_Milen написа:

С хрома тръгват ама с мозила не . Ся ще пробвам това с бисквитките.

Не знам мозилата или вбокса е багав .И това с бисквитките не става.

Блокатор на реклама ползвате ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Временно го деактивирайте и презаредете страницата . Добавете вбокса в белия списък

Или го заменете с това

https://github.com/gorhill/uBlock/releases/download/1.10.6/uBlock0.firefox.xpi

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това пък ми го спира мозилата.

Явно нещо яко са е багясало не знам какво става.

Редактирано от bai_Milen (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Devinbg
      Привет.
      Моля за съвет - Лаптопа ми е Lenovog50 с 4гб рам и се прецаках  като закупих още 4 гб рам с идеята да го подсиля с 8гб  но проблема е ,че на втория слот има прорезчета за рамта но онези "телчета" така да се изразя чрез които щраква ги няма.Не е носен никога в сервиз така е закупен.Как мога да оправя това освен да закупя цяла 8гб, имали вариант някак да се слага или аз не мога да ги сложа?
      Благодаря предварително!
       
    • от Spinder Whoey
      Здравейте, някъде Октомври месец миналата година си прецаках монитора и не искаше да показва картина (само надпис - Out of range)
      (докато играх лига сменях настройки за резолюцията, hertz-овете и стана така, че да бъгна играта и windows-a и да трябва да преинсталирам машината...
      Това го оправих.) След преинсталацията с чисто новия 1809 (първият който M$ пуснаха, този, при които се изтриваха файлове на потребители) 
      си пуснах csgo на резолюцията на която играх преди злополуката - т.е. 1280 на 800, като преди си играх на нея нормално, а сега е бъгната, 
      общо взето не scale-ва добре. Ще пратя и снимки. По принцип на самия монитор резолюцията си му е 1440x900, но в cs не играя на нея. 
      В момента съм на 1280x768, но си искам моето 1280x800, тъй като сегашната резолюция не е лоша, но картината беше по-добра с 
      допълнителните 32 пиксела, всичко изглеждаше по-добре, макар и малко...
      По принцип монитора си работи на 60 Hz, но в упътването си пише, че може да работи и на 75 Hz.
      Е, преди инцидента с лигата / смяната на настройките имах възможност да го пусна да си работи и на 75 и на 60 - сега не мога на 60. Тоест, избирам си от intel hd control панела да работи на 60 Hz, не се показва картина и след около 15 секунди си се връща на 75 Hz.
      Монитора е VA1903wb ; model - vs11654 .
      Видеокартата е вградената intel hd 630.
      Общо взето желая да оправим scaling-а и да си играя 1280x800. Моля, помогнете за решението на нелепия казус




    • от Vikincet0
      Здравейте,
      Пиша Ви във връзка с проблем, който срещнах с лаптопа ми - HP 350 GT. 
      Лаптопът, отказва да подава захранване и работи само на режим батерия. Батерията се зарежда само в изключено положение, а когато включа лаптопа, започва да дърпа заряд от батерията и в същото време захранването спира да работи и батерията не се зарежда. Ако се опитам да го включа само на захранване - не стартира.
      Тъй като изчетох доста форуми по темата, бих искала да споделя следното:
      1. Не е проблем от зарядното - Пробвах с 4 различни зарядни (3 от които бяха със същите параметри, а четвъртото дори по - силно)
      2. Не е софтуерен проблем - Преинсталирах windows (Все още не съм качила драйвърите, но това предстои да се случи до около 9 часа сутринта).
      3. Както вече споменах не е проблем от батерията, защото лаптопа ми трябва за университета и не ми пречи да работя с него само на захранване, но уви не иска да се включи.
      4. Разглобих лаптопа и всичко от вътрешната му страна (връзката и медните жици за захранване например) изглеждаше нормално.
       
      Някой има ли идея какво би могло да бъде? Възможно ли е да е възникнал проблем с дънната платка, понеже това е единственото нещо, за което не ми става ясно на пръв поглед за съществуващ проблем?
       
      Благодаря предварително за отговора на отзовалите се!
      С уважение,
      Виктория
    • от ДиоиД
      Здравейте!
      Поствам тази задача тук, а не в тема образование, защото може и да има написан драйвер или видоизменен, който да решава въпросната задача.
      Не уточнявам ОС, защото се издирва или пък се търси решение, което да може да се реализира на всяка ОС.
      Ето и проблематиката:
      Дънна платка Asus P4C800-E Deluxe в която има Super I/O (страница 2-2 (28)) W83627THF. Процесора и оперативната памет които са монтирани на тази дънна платка не участват в решението.   
      Иска се, чрез нормалния конектор на флопито да се управляват две, а не едно.
      Трябва да отбележа, че има реализирано хардуерно допълнение от стр. 108 (115) т.9.3 от W83627THF и в BIOS по нестандартен начин е указано ОС да "разпознава" две флопита, а не едно ...
      Поставям тази задача като вид предизвикателство.
      Всякакви мнения, коментари и евентуално предложения за разрешаването на въпросната с удоволствие ще чета и обсъждам с участниците в нея.
      Успех!
      п.п. Ако някой предложи как в BIOS по нестандартен начин да се укаже на ОС, че има четири флопита също може да помогне в решението ...
    • от Иво Огнянов
      Здравейте, на майка ми компютъра спря да се включва преди месец. Едвам днес намерих време да й го преинсталирам, но при пускане запчва да пищи и да свети червено. Звуците са 4 на брой, еднакви. Качвам звука и параметрите на щайгата..Ако може да ме ориентирате от какво може да е, да знам дали да го хвърлям или да се прави някъде.  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2082279315141235&id=100000775608299

  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване