Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да свържа телефона с телевизора?

Featured Replies

Здравейте, имам този телевизор 

https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/samsung/ue32j5100-p272453247/   

Интересува ме има ли начин да гледам например youtube клипове на него когато не е смарт?

Mоже, ако имате мини HDMI изход на телефона.

Или решението е устройство за стрийминг, като Chromecast или подобно или направо един Android  TV Box, който превръща телевизора в умен.

И дава повече опции от колкото един Smart TV

• Автор

http://www.emag.bg/kabel-detech-hdmi-hdmi-mini-1-5m-cheren-18066-357/pd/DNJZP7BBM/

С това ставали едното е към телевизора другото към телефона иначе гледах android box доста добро изглежда.

преди 3 часа, Kristian Denkov написа:

Здравейте, имам този телевизор 

https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/samsung/ue32j5100-p272453247/   

Интересува ме има ли начин да гледам например youtube клипове на него когато не е смарт?

Може, ако телефона поддържа MHL. И не, не ти трябва HDMI кабел...

А иначе, както е казал колегата, най-добрия начин да направиш телевизора умен е с Android стикче/ Android TV Box. Ново и евтино от Китай е към $24, тук същото го продават в OLX за към 100 лева. Примиряваш се обаче с малко по-тегавата работа, малкото РАМ и сарата версия на Android. Има и по-евтини варианти (EzCast, Miracast и т.н.), както и по-скъпи и много по-добри, като стик например с Windows, например с Atom X5-Z8350 процесор и на цена м/у 90 и 200 долара. Има и доста добри Android стикчета, но съответно и цената им е по-висока, нещо от сорта на 40 до 60-70 долара. Варианта, който аз съм си избрал, е ето този - Z83S Mini PC Intel Atom X5-Z8350 (имам два, единия го продавам).

Следва софтуера, там избора ми е Kodi, независимо за Android или Windows става дума. + съответното дистанционно, в моя случай за дистанционно най е удобно да се използва телефона с приложението Yatse и за мен това е вариант, много по-добър от обикновеното дистанционно. Ползвам платената версия на Yatse, а също така, за Android е добре да се закупи и Yatse Remote Starter. За Windows се слага XbmcStarter.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.