Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за клавиатура Redragon Yama

Featured Replies

Някой от вас има ли такава? Заслужава ли си парите според вас? Търся си механична клавиатура до 150-60лв с хубава подсветка. С допълнителни бутони за музика и макрота в игрите. Тази клавиатура покрива всичките ми изисквания, но все пак да ви питам, защото са си доста парите. 

Питаш дали си заслужава?Естествено, че не.Изобщо, механични клавиатури, с хубава подсветка, отделни медия бутони са Razer Blackwidow Chroma и Corsair C95.От рейзър просто не очаквай нищо повече от евтина клавиатура с хубава подсветка.Китайски суичове в една от най-хвалените марки?Как ти звучи?

Тоя "Redragon" доколкото си спомням го продаваха само в emag, тъй, че и сам можеш да си направиш равносметка до колко точно са добри.Освен това е с noname switches, дето съм сигурен, че нямат нищо общо с читавите CherryMX.Подсветката едва ли е такава като на снимките.За още 50 лева си взимаш CM Storm QuickFire TK.С подсветка, по-къса от стандартните.Има медия бутони, но не са отделни.В озон имаше по Коледа за 150 лева, с кафяви черита, ма не намерих смисъл да сменям майкрософтската, щото на всяка клавиатура търся с ръката медия копчетата.Просто до такава степен съм свикнал с тях, че ми е направо неудобно като съм на друга клавиатура.А мойта кво ли не е отнесла.То са огъваня, удари кво ли не.Всякакви алкохоли, компоти, сокове...Помня имах една китайка за 5 лева, измлатих я един път и крачетата дето я повдигаха отпреде излетяха встрани, половината от копчетата изпаднаха а клавиатурата се строши на 2.

Друг вариант е и Asus Strix имаха една механична и тя имаше медия и макро бутони мисля.За подсветка не съм сигурен.

Редактирано от Pamlea (преглед на промените)

Към Pamleа , :no-no:

проверете преди да пишете наизуст, че марката Redragon с предлагала само в Емаг.

Справка Amazon: Redragon K550 Yama RGB LED Backlit Customizable Mechanical Gaming Keyboard (Black)

Към автора на темата: Нямам техен модел клавиатура,, но имам пад на същата марка и съм много доволен от цена/качеството.

Във тубата има доста ревюта на клавиатури от въпросната марка. Може също да видите и отзивите коментарите в Amazon.

Успех с избора!

Редактирано от oic (преглед на промените)

• Автор

В много сайтове, дори български, предлагат редрагон яма-та. Няма как да отделя 200лева за клавиатура в момента. Аз в ютуб я видях, стори ми се перфектна и затова реших да питам : )

преди 9 часа, Wildzet написа:

В много сайтове, дори български, предлагат редрагон яма-та. Няма как да отделя 200лева за клавиатура в момента. Аз в ютуб я видях, стори ми се перфектна и затова реших да питам : )

Простo дадох пример на Palmea.

Не съм казал да купувате въпросният модел на Red Dragon.

Вземете си модел който Ви влиза в бюджета.

• Автор

Купих си я днес. Мога да ви кажа, че клавиатурата е невероятна и според мен си заслужава. Прекарах няколко часа в писане и игра, наистина е много удобна. Единственият проблем е, че enter-ът е малък, но ще свикна. Ако някой се чуди дали да си я купи - няма да сгреши със сигурност! 

• 4 години по-късно...

Струва ли си да купувам комплекта защото се чудя дали да купя слушалки logitech g335 или да купя комплекта защото щот 1 слушалки са по скъпи от комплект с 5 неща и малко се притеснявам да купувам нещо което не познавам.Може ли да ми посъветвате?

Кое да купя слушалките logitech g335 или комплекта

За кой комплект/combo става дума. 

Геймърските слушалки по принцип не се известни с доброто качество на звука сравнени с hi-fi слушалки. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.