Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина тв водещият Роро! Поклон

Featured Replies

Tелевизионният водещ Роро Кавалджиев почина рано тази сутрин във ВМА. Той бе приет в болницата в критично състояние, но лекарите не са успели да го спасят.
По първоначална информация е починал от белодробна недостатъчност.
"Приятели, буквално ме няма през последните два дни. На легло съм. Имам нужда от любовта ви...", написа преди няколко дни Роро.
41-годишният син на Вили Кавалджиев е бил в състояние на изкуствена кома, писа nbox.bg по рано. Роро се оплаквал от симптоми на грип, но лекарите във ВМА не могат да поставят точна диагноза на музикалния водещ.

Първи своите съболезнования изказаха неговите приятели, с които участва в последното издание на Big Brother.

"Сбогом слънчице! Чакай ни при светлината!", написа Деси Цонева.

"Лек Път към Дома, любими Принце на Светлината. Ще се срещнем там, където няма нужда от думи", гласи пък статуса на Ирина Тенчева.

През последните години Роро организираше различни гейминг събития, бореше за легализирането на марихуаната, а в Big Brother бе последното му участие пред голяма аудитория. Малко преди да постъпи в болницата бе с приятели в Бали.

Източник : - Днес бг

Светъл път до Бог, вече сте заедно

преди 2 часа, spp написа:

Жалко за човека, отиде си толкова млад. Продължаваш към следващото ниво!

Роро беше на нива над нас. А и старите души си отиват винаги рано. Всеки от нас има Врати в живота си тук, и това е била една от неговите. Той е избрал да мине през нея. Избора си е негов.

Гледах го в Биг Брадър и тогава научих много неща за него. Начина му на възприятие, начина му на мислене - беше различен от общоприетия. И аз го заобичах за това.

618x346.jpg

• Автор
преди 3 часа, dancho730616 написа:

е чак пък поклон. сякаш кой знай кой е.

бог да го прости!

Роро е тв легенда бе човек той каквото е направил през 90 ти ей толкова нямаш аз съм на 27 но съм израснал с неговите предавания по ТВ ММ и беше главно лице в тв както и водещ на наградите на ММ ...

Роро беше страхотен човек...

Не можах да повярвам, че толкова нелепо си е заминал от тоя свят...

От мен - поклон!

Потресен съм от тази новина! Беше доста лъчезарен и позитивен, поне на екран. Никога няма да забравя Мист.

Да почива в мир! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.