Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефонен тормоз от Агенция за събиране на вземания

Featured Replies

Здравейте , имам проблем с Агенция за събиране на вземания , която търси непознат за мен човек на моят телефонен номер - многократно обаждания и съобщения и всеки път обяснявам да си отбележат , че техния човек не отговаря на моя телефон . Този тормоз почва леко да ме изнервя . Знам , че мога да блокирам номер , но ще се обадят от друг и така тази безкрайност ми писва . Какви права имам и къде мога да се обърна за помощ ? Благодаря !

http://www.theagency.bg/contacts.php#contact
пиши им и укажи номера, на който няма такъв човек. помоли ги да си коригират базата данни.

• Автор

Последвах съветът Ви , дано е резултатен ! Лека и благотворна работа !

преди 23 минути, donatellla написа:

Последвах съветът Ви , дано е резултатен ! Лека и благотворна работа !

При мен беше същото преди време. В един момент се отказаха. Това е. Ще трябва да си търпелива.

О, аз не бих се занимавал. Директно в блокажа и ако се обадят пак от друг номер, и него в блокажа, докато не се откажат.

Между другото тия са някакви частници, нямат нищо общо с Агенция за държавни вземания

• Автор

Писах до АСВ ЕАД и отговориха , че ще актуализират базата данни и се извиняват за безпокойството . Блокирах обажданията и смс , но тази сутрин имам още 2 нови смс . Уведомих ги и за това .... приказка безкрай ...

преди 19 часа, donatellla написа:

Здравейте, имам проблем с ххххххх

Преди време имах подобен проблем! Изпратих електронно писмо на посочения адрес за контакти, като им обясних, че бъркат и, че при първо позвъняване ги давам на прокуратурата с обвинение за тормоз. Спряха на мига с обажданията!

Това обаче при положение, че търсеният човек не му се ще да е той, но си е той или е прикрил роднина с това уж аз не съм този! Та в такива случаи дребните хитринки не помагат!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Автор

Опитвам се по нормален начин да оправа нещата , преди прокоратура и жалби . Вероятно има друг форум за хитрини , явно успешен за някой .

Наистина спокойно можете да им обясните, че при следващо позвъняване/смс ще бъдете принудена да подадете жалба до прокуратурата.

• 3 години по-късно...

G-jo, Platete 369.53lv. do 25.01.2021 na ASV EAD, za da spestite dopulnitelni sudebni razhodi. Platete bez taksa na online.theagency.bg Tel. 070045600

Ето такива са съобщенията които все получава едно 13 годишно дете...блокирах номера...тъпанари..😡😡😡

• 1 година по-късно...

G-ne, Platete min. 1454 lv. kym ASV EAD do 30.06.2022, za da izbegnete obrazuvane na sydebno delo. Tel. 070045600

И все още продължават както пише човека над мен. 

• 8 месеца по-късно...

в последно време на брат ми звънят за някакви промоции... вчера го чух - беше явно бот, понеже казваш нещо... то пак повратя същото или нещо друго.

Как може да се спрат - номерата са различни... жалба в..... далекосъобщенията?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.