Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със сигурността в дома

Featured Replies

Здравейте! Не знам дали темата е точно за тук, но не открих по-подходящо място за нея от темите за сигурността. Вчера вечерта чухме с жена ми звук от 2 съобщения на вайбър едно след друго в хола. Тя си държеше телефона в ръката, моя се зарежда в др стая. Не е от нейния 100% и от моя не е- далече е. Чу се сякаш телефона е на 2,3 метра. Не е от улицата, не се чува. В стаята имаше телефон(нейния), лаптоп-изключен, рутер, и тв -samsung smart( без камера и микрофон). Не е от предаването, гледах повторението. Помислихме, че някой си е забравил тел вкъщи и почнахме да търсим покрай нас-дивани, под маси и тн. Та...моля ви дайте някаква идея от какво у-во може да излезе този звук, че ме побърка да търся. Мисли, че някой е бил вкъщи. 

А ти провери ли си в телефона дали нямаш съобщения от вайбър? Това, че е далече нищо не означава. Ако е тихо навън звука може да се чуе от по-голямо разстояние. Стига ви е гонила параноя. Няма как да влезе крадец, да не пипа нищо, че и да си скрие телефона. 

Ако все пак се страхуваш, че някой може да влезе може да извадиш 2000 лева да си сложиш видеонаблюдения в дома.

• Автор

Здравей,Емо! Благодаря ти за мнението. И двамата нямахме съобщения, това е странното. Че параноясахме, така е, но пък се чуха много ясно 2 съобщения 1 след друго. Щом си помислихме, че има телефон под дивана... Няма логика по принцип някой да е влязъл, все щеше да липсва  нещо, за това се чудех от какво др устройство може да се чуе такъв звук

преди 11 минути, Jabukrqk написа:

Здравей,Емо! Благодаря ти за мнението. И двамата нямахме съобщения, това е странното. Че параноясахме, така е, но пък се чуха много ясно 2 съобщения 1 след друго. Щом си помислихме, че има телефон под дивана... Няма логика по принцип някой да е влязъл, все щеше да липсва  нещо, за това се чудех от какво др устройство може да се чуе такъв звук

Ако вечер е тихо може да сте чули друг телефон. Ако някой си е забравил телефона накъде веднага ще започне да звъни на него, за да види къде е . Колкото до крадец, той не влиза с телефони а с оборудване за кражба. Ако все пак искате повече сигурност може да проучите как стоят нещата с видеонаблюдение в дома или с пускане на СОТ. Има смисъл и от двете, но ще струват и пари.

преди 3 часа, Jabukrqk написа:

А вие като чухте тези звуци защо не станахте да проверите ? Аз като чуя странен шум и веднага ставам, без значение къде съм колко е часа и така на татак. 

• Автор

Всъщност веднага станахме и започнахме да търсим, като разбрахме, че нямаме съобщения на нашите телефони. Звукът беше толкова ясен, че да си помислим, че телефона или каквото и да е, е до нас някъде. След това предположихме, че е от предаването. Е да, ама не е, гледах повторението после. Не е от наше устройство, за това жена ми откачи, че и аз вече :)))

Хайде сега на семеен психолог. :D Майтапа на страна, ама ти каза, че е от вайбъра. Погледнето го по-добре.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

• Автор
преди 47 минути, Eclipse2G написа:

Хайде сега на семеен психолог. :D Майтапа на страна, ама ти каза, че е от вайбъра. Погледнето го по-добре.

Майтап, майтап ама...:)Ако беше само тя, ясна е работата :), ама и аз го чух. Няма нищо и на двата. Други идеи? 

преди 2 часа, Jabukrqk написа:

Майтап, майтап ама...:)Ако беше само тя, ясна е работата :), ама и аз го чух. Няма нищо и на двата. Други идеи? 

Пий една две ракии и не му мисли ;) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.