Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със CD Player на кола

Featured Replies

Здравейте, бих искал да споделя два проблема, които ми изникнаха днес. 

Бях си поръчал зарядно за кола и AUX кабел.

Днес ми пристигна зарядното за кола и AUX кабела, с който ще свързвам телефона/таблета със CD player-a и ще пускам музика, но...имам два проблема.

1) Свързах телефона и плейъра, пуснах музика от телефона, но нищо не стана. Радио FM продължи да си свири...
Нещо трябва да щракна ли?

Ето снимка на плейъра:

9092786m.jpg

Както се вижда - свързал съм кабела в плейъра, но музика няма.

Ето снимка на кабела:

9092789G.jpg

9092790h.jpg

Въпроса е, какво грешно има? Какво да направя, за да спре тъпото радио FM и да си пусна музика от телефона?

2) Другия проблем е със зарядното. Ами...май май не влиза в запалката на колата.

Снимка:

9092793h.jpg

Както се вижда - самото зарядно има едни метални "ушички" от двете страни, които не влизат в дупката на колата. Трябва да натискам силно ли, какво?

Благодаря предварително!!! :)

Редактирано от kostadin.georgiev546 (преглед на промените)

преди 1 час, kostadin.georgiev546 написа:

1) Свързах телефона и плейъра, пуснах музика от телефона, но нищо не стана. Радио FM продължи да си свири...
Нещо трябва да щракна ли?

Би трябвало да става чрез бутона от който сменяш CD-USB-Radio и т.н. При мен е Source(източник), но аз съм с дуга марка плеър. 

преди 1 час, kostadin.georgiev546 написа:

Както се вижда - самото зарядно има едни метални "ушички" от двете страни, които не влизат в дупката на колата. Трябва да натискам силно ли, какво?

Тези "уши", леко ги притисни с пръсти, докато влезе. Така като ги гледам, май са обърнати наобратно.

Разбира се ,че трябва да се "щракне нещо" за да се премине на AUX. Аз този вариант с кабелът изобщо не го одобрявам. По-добре продай този касетофон и си вземи някой с Bluetooth ,ако сегашният не разполага с такава връзка. 

• Автор

С много пари се набутах, за да продавам и купувам много неща, но благодаря за идеята.

Със зарядното пробвах да натисна ушаците...стана! :)

Но Аукс-а...щракнах копчето "AMS" или "CLK" намират се долу вляво на снимката и се чу съвсеееем леко от музиката, но главно пръщеше...какъв е проблема?

Проблемът е в някоя букса ,не контактува добре. Пробвайте да ги размърдате ,да ги извадите с по 1-2мм от гнездата. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.