Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте може ли някой да ми каже дали и ако да как става.

Искам като вляза в адрес www.kaldata.com (примерно), да се пуска някакъв клип който аз да си избера

и след като приключи клипа да ме препрати към някоя страница.

Надявам се да съм обяснил добре. Благодаря.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не съм сигурен какво имаш предвид. Под "www.kaldata.com" имаш предвид твой сайт, който изработваш ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Зависи от къде взимаш видеото. Пример с YouTube: https://developers.google.com/youtube/iframe_api_reference#Examples

По същия начин като в примера закачаш listener за onStateChange, проверяваш дали playerStatus е нула и вместо да сменяш цвят, изпълняваш следното:

document.location.href = "https://kaldata.com/forums";	

 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, killchain написа:

Зависи от къде взимаш видеото. Пример с YouTube: https://developers.google.com/youtube/iframe_api_reference#Examples

По същия начин като в примера закачаш listener за onStateChange, проверяваш дали playerStatus е нула и вместо да сменяш цвят, изпълняваш следното:


document.location.href = "https://kaldata.com/forums";	

 

 

Искам клипа да е при другите документи да го извиквам с iframe и когато свърши да препрати към друга страница.

Ще съм ти много благодарен ако ми дадеш кода, че не съм много наясно. 

Виждам в линка който си дал , че има функци и няколко кода но не ги разбирам. 

Благодаря за бързата реакция.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, Denislavgd написа:

 

Искам клипа да е при другите документи да го извиквам с iframe и когато свърши да препрати към друга страница.

Ще съм ти много благодарен ако ми дадеш кода, че не съм много наясно. 

Виждам в линка който си дал , че има функци и няколко кода но не ги разбирам. 

Благодаря за бързата реакция.

За целта ще ти е по лесно да използваш HTML5 video tag-a. Той има функцията, да auto play-ва клип, който се (или не се) намира в документите ти. За да препраща към друга страница, ще трябва да знаеш, колко е дълъг клипа и да зададеш js код-а

преди 3 часа, killchain написа:

 


document.location.href = "https://kaldata.com/forums";	

 

но с забавяне с определеното време. Ще изглежда така:

setTimeout(function(){ document.location.href = "https://kaldata.com/forums";  }, 1000);

Където 1000 е времето в мили-секунди и в случая се равнява на 1 секунда 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за реакците аз си намерих код който да ми върши работа.


<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.min.js">
    </script>
    <script type="text/javascript">
      $(document).ready(function(){   
       $("#myVideo").bind('ended', function(){
          location.href="http://www.google.com";   
       }); 
      });
    </script>

    <video id="myVideo" width="1280" preload="auto" autoplay="autoplay"> 
  <source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
</video>

Това е кода който намерих ако не е добър или има по добър споделете го или заключете темата.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.