Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешна настройка при Уиндоус 10

Featured Replies

Здравейте!

Вчера ми инсталираха Уиндоус 10 на лаптоп и днес се опитвах да му направя някакви настройки за заспиване включване, изключване и изглежда съм направил и акаунт в Майкрософт. Сега при всяко включване на лаптопа ми изписва името и иска парола. Това нещо искам да го изключа. Първо си изтрих акаунта в Майкрософт по стъпките описани от тях, но пак продължава да ми изписва името и да иска парола. Какво да направя, за да изключа това искане на парола ?

win+R --> netplwiz

преди 59 минути, Уолтър Уайт написа:

win+R --> netplwiz

Само това ли?

Най-простото е да направиш влизане с локален акаунт. Отиваш в настройки-акаунти и отваряш "Влизане с локален акаунт" . Пишеш някакво име , пропущаш паролата и готово. Компютърът ще се зарежда с този локален акаунт и няма да иска парола. Изтриването на акаунта в Майкрософт е голяма грешка. Прочети внимателно правилата за това-мисля , че пишеше за един месец БЕЗ ДА ГО ПОЛЗВАШ, за да го изтрият. Ти го използвай и така си го запази. Утре може да потрябва преинсталация, неща от магазина-без акаунт не може. Той не е никакъв ангажимент, а само от полза. 

Има и други трикове за влизане без парола. Аз използвам опция на програма WINOptimizer за автоматичен вход и тя прави всичко. Така ,хем не се занимавам с парола, хем съм в акаунта и имам всички опции на разположение.

22.JPG

23.JPG

преди 1 час, B3M2W0 написа:

Аз използвам опция на програма WINOptimizer

Аа, освен на Microsoft, изпращаш лична информация и на Ashampooo. Лошо няма...

Тази психоза за изпращане на лична информация не я приемам. Ако всеки от нас си изтръска бракмата и разгледа всичко, записано в нея, съм сигурен, че няма да намери нищо интересно за никого. Даже и кореспонденцията с банката не е интересна заради няколкото лева, които се търкалят вътре. И съм сигурен, че тези, дето най-много врещат срещу изпращането на информация, имат най-малко интересни неща. Ашампо е германска компания и е безкрайно коректна и почтена с клиентите си. А на Майкрософт и на NSA подарявам всичката информация, защото те са единствената преграда между нас и световният тероризъм-било с чалми, било с ушанки.

преди 50 минути, B3M2W0 написа:

А на Майкрософт и на NSA подарявам всичката информация, защото те са единствената преграда между нас и световният тероризъм-било с чалми, било с ушанки.

Толкова си наивен, че чак е вредно. Майкрософт е преграда срещу тероризма?

Тогава защо след всеки атентат казват, че са "знаели за терориста, следяли са го" ама накрая пак са го оставили да си свърши работата?

преди 52 минути, B3M2W0 написа:

А на Майкрософт и на NSA подарявам всичката информация, защото те са единствената преграда между нас и световният тероризъм-било с чалми, било с ушанки.

Сериозно ли ги мислиш тия глупости?

преди 1 час, B3M2W0 написа:

А на Майкрософт и на NSA ..., защото те са единствената преграда между нас и световният тероризъм

Няма лошо, нищо, че същите с едната ръка заклеймяват(не се борят) тероризма, а с другата го хранят. А и какво би правила военна индустрия за трилиони без продажби?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 10 часа, B3M2W0 написа:

Най-простото е да направиш влизане с локален акаунт. Отиваш в настройки-акаунти и отваряш "Влизане с локален акаунт" . Пишеш някакво име , пропущаш паролата и готово. Компютърът ще се зарежда с този локален акаунт и няма да иска парола. Изтриването на акаунта в Майкрософт е голяма грешка. Прочети внимателно правилата за това-мисля , че пишеше за един месец БЕЗ ДА ГО ПОЛЗВАШ, за да го изтрият. Ти го използвай и така си го запази. Утре може да потрябва преинсталация, неща от магазина-без акаунт не може. Той не е никакъв ангажимент, а само от полза. 

Има и други трикове за влизане без парола. Аз използвам опция на програма WINOptimizer за автоматичен вход и тя прави всичко. Така ,хем не се занимавам с парола, хем съм в акаунта и имам всички опции на разположение.

22.JPG

23.JPG

Направих локален акаунт и вече не ми иска пароа. Това ми трябваше.

преди 16 часа, B3M2W0 написа:

Подобна глупост отдавна не бях чувал.

Цитирайте, момчета, цитирайте. Как иначе ще покажете на света, че ви има...

преди 22 минути, B3M2W0 написа:

Човек като няма какво да каже (напише), публикува безсъдържателни писания. Добре е да се знае кога да не се пише.

преди 7 часа, ExaFlop написа:

Човек като няма какво да каже (напише),

Нали с това, което казах ( написах) проблемът на момчето се реши? Ако не ти е било достатъчно забавно, си е твой проблем. Останалото е въпрос на манталитет.

33.JPG

преди 8 часа, B3M2W0 написа:

И това, нали? И то е въпрос на манталитет...нищо, че си е чиста проба ненужен трафик. 
И това е въпрос на манталитет, нали?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Няма нужда да се заяждаме, просто кажете - понеже нещо не мога да се сетя - как точно ще помогна на борбата срещу тероризма като си споделя снимките от плажа с ЦРУ и АНС?

:ohmy:

преди 2 часа, mkfs.ext4 написа:

Няма нужда да се заяждаме, просто кажете - понеже нещо не мога да се сетя - как точно ще помогна на борбата срещу тероризма като си споделя снимките от плажа с ЦРУ и АНС?

:ohmy:

Може някой от хората, които се пекат на фона на снимката да е издирван терорист!

преди 1 час, James T.K. написа:

Може някой от хората, които се пекат на фона на снимката да е издирван терорист!

Те повечето терористи са си черни и без да се пекат, няма нужда :D:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.