Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung A5 - Camera fail

Featured Replies

Така,подариха ми Samsung A5 2016 г.,готино телефон че много му се радвам. Оня ден викам да си направя малко селфита и бум ми изкачат ерорче Camera failed..

И веднага,шот гугъл знае всичко,потърсих аз решения и излезноха няколко. Радостен ,че съм намерил решение на проблема пробвах всякога,ама на,нищо.

И реших ,че е добре да го за карам на специалис. Закарах го,показах му проблема,той ми се изявява и каза ,че му няма нищо и трябва през лаптоп да се ъпгрейдне. Беше ми съмнителен ама го пробвах,нали е специалист човека,ама на проблема си остана.

Момчета сега разчитам на вас,видях че проблема не засяга само A5 ,ще помогнем на много хора,та моля за помощ!

Проблема е само с камерата на гърба на телефона.

Като за начало рестартира телефона. Ако проблема не се оправи го ресетваш до заводски настройки. Преди това ако имаш снимки или ценна информация я прехвърляш на компютър и в облачно пространство. Ако и след ресета нещата не се оправят го носиш в сервиз, защото проблема може и да е хардуерен.

Виж това клипче. Може пък да помогне

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Какви приложения имаш, които ползват камерата ? На един приятел (Note 4) една по-стара версия на Viber му правеше мизерии - ем държеше постоянно отворена камерата (бъгва, отделно и друго приложение не може да я ползва), ем скъсяваше рязко живота на батерията.

• Автор
преди 21 минути, niki292002 написа:

Какви приложения имаш, които ползват камерата ? На един приятел (Note 4) една по-стара версия на Viber му правеше мизерии - ем държеше постоянно отворена камерата (бъгва, отделно и друго приложение не може да я ползва), ем скъсяваше рязко живота на батерията.

Имам Viber,WhatsApp и повечето социални мрежи,всяко от тях може да използва камерата. Как мога да разбера?

преди 6 часа, Сашо Ангелинов написа:

Проблема е само с камерата на гърба на телефона.

Е ти с нея ли си правиш ''селфита''? Или ползваш допълнително огледалце?:giggle1:

П.П. Имаш ли инсталирана карта памет?

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор
преди 14 минути, XECUTIONER написа:

Е ти с нея ли си правиш ''селфита''? Или ползваш допълнително огледалце?:giggle1:

П.П. Имаш ли инсталирана карта памет?

Е ти пък от Марс ли падаш.  В тоалетните знаеш ли какви хубави огледалце има ! 

Нямам карта памет...  Приемам благотворителности! ;P

Редактирано от Сашо Ангелинов (преглед на промените)

преди 20 минути, Сашо Ангелинов написа:

Е ти пък от Марс ли падаш.  В тоалетните знаеш ли какви хубави огледалце има ! 

Я вземи го върни гаранционно там, от където е закупен и поискай да ти го сменят с истинско хенди.

преди 22 минути, Сашо Ангелинов написа:

Нямаш проблем. Само да подам документите за осиновяване.:D

• Автор
преди 6 минути, XECUTIONER написа:

Я вземи го върни гаранционно там, от където е закупен и поискай да ти го сменят с истинско хенди.

Нямаш проблем. Само да подам документите за осиновяване.:D

Какво имаш в предвид? Пробутали са менте?

преди 4 минути, Сашо Ангелинов написа:

Какво имаш в предвид? Пробутали са менте?

Надали. Но А5 серията има печална слава. А и като не можеш да се оправиш с проблема си ползваш гаранцията. Само не разбрах за специалиста като какъв се явява! От официален сервиз ли е?

• Автор
преди 37 минути, XECUTIONER написа:

Надали. Но А5 серията има печална слава. А и като не можеш да се оправиш с проблема си ползваш гаранцията. Само не разбрах за специалиста като какъв се явява! От официален сервиз ли е?

Не е в гаранция,и не е официален сервиз. От тези сервизи къде са на всяка крачка Показах му грешката,соята ми изкачат и ми се изхили и вика,че просто му трябва рестартира,въпреки че му казах че съм пробвал всичко...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.