Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между два телефона

Featured Replies

Здравейте,

Искам да си взема телефон до 300 лв. Спрях се на Lenovo vibe s1 lite но искам и да поддържа nfc а този модел няма.

Затова харесах и Hauwei p8 lite, но е с много по малка батерия.

Някакви предложения за нещо по добро до 300 лв. 

Благодаря предварително!

• Автор

Samsung j5 виждам че е с 4 ядрен процесор на 1,2 GHz. а Lenovo vibe s1 е с 1,3 GHz  8 ядрен.

Най много харесва Леновото само се чудя дали това NFC ще ми се налага да го ползвам.

Имам пералня LG която поддържа smart diagnistic. Не знам какво точно може да се прави и затова исках да пробвам.

на 7.05.2017 г. в 16:49, cipollini написа:

Samsung j5 виждам че е с 4 ядрен процесор на 1,2 GHz. а Lenovo vibe s1 е с 1,3 GHz  8 ядрен.

Най много харесва Леновото само се чудя дали това NFC ще ми се налага да го ползвам.

Имам пералня LG която поддържа smart diagnistic. Не знам какво точно може да се прави и затова исках да пробвам.

Вземай huawei p8 lite,и не се двоуми,бягай на далеч от lenovo,мое лично мнение ........

+1 към горния пост. Далеч от леново.

Иначе и аз съм с P8Lite, батерията не е нещо особено, но държи за цял ден.

• Автор

Благодаря за съветите!

Вчера си взех Hauwei honor 7 lite. Днес цял ден съм си играл с него (игри, настройки, музика). Не знам точно колко часа съм го ползвал, в момента батерията е на 40%.

Батерията е 3000 mah, не мога още да преценя дали се справя добре. Трябва да го ползвам поне една седмица за да преценя дали е добре.

• 3 седмици по-късно...
на 10.05.2017 г. в 18:42, cipollini написа:

Благодаря за съветите!

Вчера си взех Hauwei honor 7 lite. Днес цял ден съм си играл с него (игри, настройки, музика). Не знам точно колко часа съм го ползвал, в момента батерията е на 40%.

Батерията е 3000 mah, не мога още да преценя дали се справя добре. Трябва да го ползвам поне една седмица за да преценя дали е добре.

Да питам, как е батерията? Също така как се държи телефона, прегрява ли при по-дълго време игра, че съм му хвърлил око за някое бъдеще време?

• Автор
на 1.06.2017 г. в 16:21, саби написа:

Да питам, как е батерията? Също така как се държи телефона, прегрява ли при по-дълго време игра, че съм му хвърлил око за някое бъдеще време?

Батерията ме държи около два дни ако го ползвам по 3 часа на ден(интернет, фейсбук, игри, музика). Дълго време да играя игри не съм го ползвал и не мога да кажа дали загрява. Иначе съм много доволен от телефона.

Аз от 2-3 дена съм с Xiaomi Redmi Note 3 Pro, няма такъв телефон за тези пари просто... Огромна батерия, мощен хардуер, добър дисплей и брутален софтуер ( ако случиш на официален ) Доста прилича на някое lenovo или huawei като корпус иначе... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.