Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука на слушалките

Featured Replies

Здравейте ! Проблемът е със слушалките . Лявата е ОК , чува се перфектно , но при дясната се чува заглушено и леко слабо , смисъл не е чист звук както при лявата . Помогнете ! Как да ги балансирам , как да оправя проблема . Не мисля , че проблемът е от слушалките . Няма скъсано , прекъснато и тем подобни . Просто мисля , че трябва някак си да се балансират и да се изчисти това заглушеното в ДЯСНАТА слушалка . Общо взето проблемът ми е с дясната слушалка . 

Възможни причини:1.Некачествен запис(не се знае какъв е аудио файла).2.Разместен баланс на звука от подаващото устройство(не казваш какво е!).3.Все пак може да има дефект в едната слушалка.4.Сложи слушалките обратно(лявата да бъде на дясното ухо),за да се увериш дали ще се обърне заглушаването и ако пак е глухо от дясно,отиваш на ушен доктор.

• Автор

Значи адаш смених слушалките :Д и това заглушаване на звука се премести от ляво ... Само да кажа , че бутах в настройките за да си усилия слушалките за да се чува по-силно .. ако ти трябва снимка , на нещо конкретно кажи . Проблем с ушите нямам , чувам от километри .. 

преди 47 минути, Hold em написа:

Само да кажа , че бутах в настройките за да си усилия слушалките за да се чува по-силно

Вече питах веднъж:

преди 57 минути, Димитър 59 написа:

Разместен баланс на звука от подаващото устройство(не казваш какво е?).

• Автор
преди 55 минути, Димитър 59 написа:

Вече питах веднъж:

sfghdfg.PNG

fdsafsadfsad.PNG

При мен се случва когато кабела се измести. При мен дясната отказва понякога и двете. Пробвай кабела да поместиш ако имат гаранция отнеси ги.

Звуковата карта Realtek ,не е много за вярване.Възможно е да е от нея.А пробва ли на друг източник на звук(не от компютъра).Ако и там е същия проблем,поне да се разбере,дали причината е в слушалките.Сетих се и за друга възможна причина.Жака на слушалките трябва да е само с два пръстена и център.Ако е с повече,наистина единия канал се чува глухо и по-слабо!Обаче в този случай,ако извадиш леко и наместиш жака,се оправя.

Пробвай от диспечера на устройства да деинсталираш Realtek High Definition Audio без да слагаш отметка за изтриване на файловете на драйвъра. Рестартирай компютъра.
След рестарта пробвай звука.

• Автор
преди 16 часа, Димитър 59 написа:

Звуковата карта Realtek ,не е много за вярване.Възможно е да е от нея.А пробва ли на друг източник на звук(не от компютъра).Ако и там е същия проблем,поне да се разбере,дали причината е в слушалките.Сетих се и за друга възможна причина.Жака на слушалките трябва да е само с два пръстена и център.Ако е с повече,наистина единия канал се чува глухо и по-слабо!Обаче в този случай,ако извадиш леко и наместиш жака,се оправя.

Ползвам слушалки от телефона , защото са ми по-удобни и ги тествах и на телефона и пак проблемът е дясната . 

18425750_1182953751813154_1011531854_n.jpg

преди 13 часа, ExaFlop написа:

Пробвай от диспечера на устройства да деинсталираш Realtek High Definition Audio без да слагаш отметка за изтриване на файловете на драйвъра. Рестартирай компютъра.
След рестарта пробвай звука.

Като го деинсталирам няма ли да се променят настройките след това  ?

преди 12 минути, Hold em написа:

тествах и на телефона и пак проблемът е дясната

И на телефона ли се чуват зле?

преди 12 минути, Hold em написа:

Като го деинсталирам няма ли да се променят настройките след това  ?

Ще се възстановят настройките по подразбиране.

• Автор
преди 7 минути, ExaFlop написа:

И на телефона ли се чуват зле?

Ще се възстановят настройките по подразбиране.

На телефона се чуват както на PC-то ... Лявата е перфектна и се чува както си трябва , просто дясната имам чувството че звукът не идва от слушалката а от някой до мен ... леко е заглушено , Не знам как да се изразя по-точно ... Иначе си се чува . И на телефонът е същата работа ... Това е от доста време сигурно има месец , просто реших да обърна малко внимание , че почва да ме дразни малко ... Иначе не е нещо фрапиращо , но щом и на телефонът се чува така едва ли трябва да променям настройките .

И какво следва, от това, че и на телефона е кофти звъкът? За мен следват нови слушалки.

• Автор

И аз така мисля ... Но ще ползвам тези за сега ... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.