Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 GAMING 4GB DDR5 128-bit

Featured Replies

Добър ден , 

Обмислям покупка на нова видеокарта GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 GAMING 4GB DDR5 128-bit . Дъното ми е PCI Express 2.0 DualBios , а за картата е необходимо PCI Express 3.0 . Възможно ли е да подкарам картата ? Също така захранването ми е 460 вата и не знам дали ще има някакъв проблем . Ще ми е необходим и някакъв преходник , защото картата изисква допълнително 6-пиново захранване.

conf.png

• Автор
преди 11 минути, techmaniac написа:

Няма никакъв проблем с ревизията на PCI-E слота, по-важното тук е качеството на захранването. Какъв е модела ?

Golden Field S460

преди 5 минути, VTsanev написа:

Golden Field S460

Разкарвай го веднага при първа възможност, и си вземи нещо с поне 80+ лепенка. 

Това мога да ти препоръчам. 

Untitled.png

И да ти отговоря на другите въпроси, можеш да подкараш картата на твоето дъно без проблем. Препоръчвам ти карта на Zotac, защото ги дават с 5 години гаранция, захранването също.

Редактирано от Монката (преглед на промените)

преди 1 час, Монката написа:

Това мога да ти препоръчам. 

Untitled.png

И да ти отговоря на другите въпроси, можеш да подкараш картата на твоето дъно без проблем. Препоръчвам ти карта на Zotac, защото ги дават с 5 години гаранция, захранването също.

За малко повече може да вземе модулното на Корсара (десетина левчета отгоре):

http://www.vario.bg/corsair-cx-series-modular-cx450m-450w-cp-9020101-eu

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

преди 8 минути, techmaniac написа:

За малко повече може да вземе модулното на Корсара (десетина левчета отгоре):

http://www.vario.bg/corsair-cx-series-modular-cx450m-450w-cp-9020101-eu

Така е, въпрос на предпочитания, понякога не влизат в употреба модулните кабели просто, имам предвид всичко се ползва, както е при мен. 

• Автор

Здравейте отново , 

За да не отварям нова тема бих искал да задам въпроса си тук . Старата ми карта е Sapphire HD 7730 1 GB GDDR5 128bit . Проблемът при нея е че когато е сложена след като си пусна компютъра се появява син екран , след това компютърът започва да се рестартира и накрая мониторът изгасва . Процесът е безкрайно повтарящ се . Като махна картата всичко е наред и компютърът си работи нормално . Ако някой може да ми обясни за какво става на въпрос ще съм благодарен . По темата съм решил да взема картата . 

Вземи друга карта и пробвай с нея, от приятел или познат. Ако си от София бих ти предложил да тестваш с моята, но тя е ламя и захранването ти няма да я държи.

Иначе RX 570 скоро време ще се появят по 400 лв за 4 гигабайтовата версия и ще си заслужава напълно, но реално не си дал бюджет. Старото захранване не става за нищо и по-добре го смени и не си прави експерименти.

Редактирано от Монката (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.