Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аудио система за телевизор

Featured Replies

Здравейте,

Тъй като често гледам филми/сериали на телевизора - Philips 40PUH6400 и звука на моменти ми се вижда слаб (понякога "неизчистен") бих искал да го свържа с аудио система (тонколонки или др.). Не държа да е чак толкова мощна. До колкото знам макса на звука на Тв-то е 20W (аз търся една идея по-силно). Въпроса е, че не знам как да го вържа (има Digital Audio Output), но до сега не съм свързвал нищо подобно. Нямам идея, дали може да се върже и през друг изход. За това и се обръщам за съвет. 

Бюджет който мога да отделя е 100-150 лв.

Редактирано от Нено Ненов (преглед на промените)

преди 10 часа, Нено Ненов написа:

Здравейте,

Тъй като често гледам филми/сериали на телевизора - Philips 40PUH6400 и звука на моменти ми се вижда слаб (понякога "неизчистен") бих искал да го свържа с аудио система (тонколонки или др.). Не държа да е чак толкова мощна. До колкото знам макса на звука на Тв-то е 20W (аз търся една идея по-силно). Въпроса е, че не знам как да го вържа (има Digital Audio Output), но до сега не съм свързвал нищо подобно. Нямам идея, дали може да се върже и през друг изход. За това и се обръщам за съвет. 

Бюджет който мога да отделя е 100-150 лв.

Здравейте, ас съм с версия philips 49pus6101 дълго мислих дали да си взема система за домашно кино за по добро качество на звук при гледане на филми, реших да пробвам със Hi-fi система  (Аудио уредба) която имам. Сега звука го вадя едновременно от ТВ и от Уредбата, Уредбата действа като самостоятелен усилвател и съм доволен,нали ако държите  на по голямо озвучаване! за нещо средно бих ви препоръчал да погледнете тази система Тук

Горната система има само чинч и жак. Няма оптика.  Ще ти работят само двете колони и баса. Имай го в предвид. Не знам дали телевизора има аналогов аудио изход, освен слушалките. На това също трябва да обърнеш внимание.

• Автор

Имам малко пространство за всичкото това нещо (забравих да уточня) максимум 2 колонки мога да сложа. Препоръчително е една но полегата.. Около 40W (т.е. два пъти по-мощна от сега) е предостатъчно. 

televizor-philips-40puh6400-88-ultra-hd-android-tv_9.jpg

Това няма никакво значение ако желаете може и да сложите и 200W няма да му попречи никак свързвате системата към (Слушалките)
и звука го контролирате тоест на (системата) която ще закупите  през меню-аудио, звук в слушалки като си контролирате звука дали да се озвучава едно временно  от колоните на ТВ, или само от аудио системата!

Редактирано от PopoFF (преглед на промените)

преди 36 минути, PopoFF написа:

Това няма никакво значение ако желаете може и да сложите и 200W няма да му попречи никак свързвате системата към (AUDIO IN DVI)
и звука го контролирате тоест на (системата) която ще закупите  през меню-аудио, звук в слушалки като си контролирате звука дали да се озвучава едно временно  от колоните на ТВ, или само от аудио системата!

AUDIO IN DVI - това е аудио вход,изходите са дигиталния и за слушалките,може би и СКАРТ-а,но за него не съм сигурен.

преди 10 часа, emil644466 написа:

AUDIO IN DVI - това е аудио вход,изходите са дигиталния и за слушалките,може би и СКАРТ-а,но за него не съм сигурен.

да моя грешка в слушалките бързо се поправих благодаря!

преди 6 часа, emil644466 написа:

На скарта има изход аудио! 1-во и 3-то краче на куплунга. Масата 4 краче. Достатъчен е кабел само с тези изходи и да завършва на куплунзи, които са монтирани на системата като Audio input!

Вих нещо подобно на това - https://tonkolona-soundbar.pazaruvaj.com/lg/las350b-2-1-p274244737/

Има ги и без субуфър, както ти харесва.

на 5/30/2017 в 6:39, AGD написа:

Вих нещо подобно на това - https://tonkolona-soundbar.pazaruvaj.com/lg/las350b-2-1-p274244737/

Има ги и без субуфър, както ти харесва.

Престани да предлагаш повече неща в област, от която си нямаш и понятие. Излагаш се.

преди 2 часа, Atanas Pachov написа:

Престани да предлагаш повече неща в област, от която си нямаш и понятие. Излагаш се.

Ти се изложи. Човека търси точно това.

Не си достатъчно умен за да прецениш кой от какво има понятие.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.