Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се отслабва от КОРТИЗОН ?

Featured Replies

Здравейте ! Близо 6 месеца бях на инжекции против алергия и чак когато ги спрях ми казаха , че съдържат кортикостероиди . Разбира се от тази помия ефект нямаше 6 месеца ... И сега съм наддал  и адски много ме дразни и ми е много некомфортно с тези килограми , като преди това бях слаб . Има ли някакъв начин за отслабване , някакви хапчета или ... не знам .  Движение има всекидневно за тези които ще ми пишат да се движа повече ... 

преди 35 минути, Hold em написа:

Здравейте ! Близо 6 месеца бях на инжекции против алергия и чак когато ги спрях ми казаха , че съдържат кортикостероиди . Разбира се от тази помия ефект нямаше 6 месеца ... И сега съм наддал  и адски много ме дразни и ми е много некомфортно с тези килограми , като преди това бях слаб . Има ли някакъв начин за отслабване , някакви хапчета или ... не знам .  Движение има всекидневно за тези които ще ми пишат да се движа повече ... 

Само спортуване и движение, престанете да се блъскате с химикали. 

преди 33 минути, Емил Костов написа:

Само спортуване и движение, престанете да се блъскате с химикали. 

Така наречените "консултанти" на скандалната компания Хербалайф имат ефективна програма и казват, че трябва да се тъпчеш през 3 часа поради следното, обявявам от маловажно към важно:
- Да не лъжеш организъма (или по моему т.н. имунна система), че предстои нов шоков дългометражен момент на глад. В противен случай се презапасява с мазнини при първа възможност.
- За да не стопиш мускули!!! Мускулът трябва да остане! От друга страна - мастните огнища се топят само и единствено от мускул.

Затова са тези протеини, с които трябва да се тъпчим - отслабване чрез тъпчене и много чай и течности. Паралелно е необходимо да упражняваш физика.

Ако си мислиш @Емо Костов с латинска буква в профила, че само изгарянето на калориите повече от необходимото е начин - ще станеш извънземен увехнал и подпухнал грозен и прокажен старец с много добра тенденция за ново угояване до степен Свиня Майка на свинете майки - тоест, сам си се прецакал. И то безвъзвратно.

В заключение, има едно правило: НЕ ГЛАДУВАЙ, не се прави на работник от концлагера на смъртта. За отслабване използвай здравословна храна и спортувай с протеините (химикалите). Този лукс е скъп, нямаш си идея колко много е скъп, не си мисли, че като гладуваш си помагаш. Направо си се прецакваш отзад. :)

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

Точно това е начина. Изгаряш повече калории отколкото приемаш и няма да станеш никак увяхнал. А вие правете каквото искате.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

В Аушвиц дебели никой не е виждал. Но не това е начина. Ако само гладуваш, после тялото компенсира.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 4 часа, Mlechko написа:

Така наречените "консултанти" на скандалната компания Хербалайф имат ефективна програма и казват, че трябва да се тъпчеш през 3 часа поради следното, обявявам от маловажно към важно:
- Да не лъжеш организъма (или по моему т.н. имунна система), че предстои нов шоков дългометражен момент на глад. В противен случай се презапасява с мазнини при първа възможност.
- За да не стопиш мускули!!! Мускулът трябва да остане! От друга страна - мастните огнища се топят само и единствено от мускул.

Затова са тези протеини, с които трябва да се тъпчим - отслабване чрез тъпчене и много чай и течности. Паралелно е необходимо да упражняваш физика.

Ако си мислиш @Емо Костов с латинска буква в профила, че само изгарянето на калориите повече от необходимото е начин - ще станеш извънземен увехнал и подпухнал грозен и прокажен старец с много добра тенденция за ново угояване до степен Свиня Майка на свинете майки - тоест, сам си се прецакал. И то безвъзвратно.

В заключение, има едно правило: НЕ ГЛАДУВАЙ, не се прави на работник от концлагера на смъртта. За отслабване използвай здравословна храна и спортувай с протеините (химикалите). Този лукс е скъп, нямаш си идея колко много е скъп, не си мисли, че като гладуваш си помагаш. Направо си се прецакваш отзад. :)

Точно това щях да кажа - ако гладуваш, първо сваляш малко и после качваш двойно това което си свалил. Начина е здравословна диета (не да гладуваш) и спортуване. Разни хапчета прахчета не ги и гледай.

Kaто спреш кортизона, постепенно метаболизма ти ще се възстанови и ще отслабнеш от само себе си. Просто имай малко търпение...  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.